首页 | 客服 | 上传赚现
AI助手
德优题库AI助手

AI助手

搜题▪组卷

(1)

服务热线

400-816-0029

    自建题库,共享分红

德优题库QQ交流群

225594. (2023•新城区•六上一月) 你是Pen Pal World网站的工作人员,现在收到了Anna和XiaoMing的自我介绍,请根据短文内容为二人制作个人信息卡。
Pen Pal World
Hello!I'm Anna.I'm 12 years old.I am from America.I often go to school by bus.I usually listen to music on the weekend.I like singing very much.Write to me or chat with me !Let's be friends! Name:Anna
Age:12
德优题库
Country:(28)       
Usually:listen to music
Hobby:(29)       
Hi!My name is Xiao Ming.I'm 13 years old.I'm from China.I often go to school by subway.I usually play football on the weekend.I like doing kung fu.Please write to me! Name:Xiao Ming
Age:(30)       
德优题库
Country:China
Usually:(31)       
Hobby:(32)       
共享时间:2023-10-23 难度:2
[考点]
个人信息,其他语篇,
[答案]
(1)America
(2)singing
(3)13
(4)playfootball
(5)doingkungfu
[解析]
28. 由I am from America.(我来自美国。)可知安娜来自美国。故答案为:America。
29. 由I like singing very much.(我非常喜欢唱歌。)可知安娜的爱好是唱歌。故答案为:singing。
30. 由I'm 13 years old.(我今年13岁。)可知小明13岁。故答案为:13。
31. 由I usually play football on the weekend.(我通常在周末踢足球。)可知小明通常在周末踢足球。故答案为:play football。
32. 由I like doing kung fu.(我喜欢练功夫。)可知小明喜欢练功夫。故答案为:doing kung fu。
[点评]
本题考查了"个人信息,其他语篇,",属于"易错题",熟悉题型是解题的关键。
转载声明:
本题解析属于发布者收集录入,如涉及版权请向平台申诉! !版权申诉
222983. (2023•莲湖区•四下期末) 德优题库阅读短文,判断正误,正确的写T错误的写F。
Zip:Oh,no!Wake up,Zoom!
Zoom:Mmm,I want to(想要)sleep.
Zip:But it's time to get up.
Zoom:What time is it now?
Zip:Look!It's eight o'clock.
Zoom:It's eight oˈclock?Oh,dear!
Zip:And it's raining outside.Hurry up!
Zoom:Oh,no!I'm late for school!
Zip:Wait!Wait,Zoom!It's Sunday today.
Zoom:Oh,it's Sunday!I can sleep now.
Zip:No,Zoom.It's time to play.
29. It's eight o'clock now.        
30. Zoom wants to sleep.        
31. Zip is late for school.        
32. It's rainy today.        
33. Zip wants to play with Zoom.        
共享时间:2023-07-29 难度:2 相似度:2
222715. (2023•新城区•三下期末) 阅读信息卡片,判断句子正误,正确的写"T" ,错误的写"F"。
Name :Alan
Age:12
Nationality(国籍) :England
Family members(家庭成员) :father,mother,sister
Pets:a thin dog and a fat cat
Has:14 toy cars and a red big bag
Likes:grapes and oranges
Best friends:John and Lily
45. Alan is from the USA.        
46. Alan is twenty years old.        
47. There are three people in Alan's family.        
48. Alan's bag is red.        
49. Alan has two friends.        
共享时间:2023-07-13 难度:1 相似度:1.5
221074. (2025•临潼区•六上期末) 阅读短文,根据短文内容选出正确的一项完成各小题。
Dear Amy,
   I'm happy to be your pen pal.I'm from China.I live in Xi'an with my parents.I like seeing films.I also like science,so I want to be a scientist one day.Tomorrow is Tuesday.I won't go to school.Because it's the Mid-Autumn Festival.I will visit my grandpa and grandma with my parents tomorrow morning.We will make mooncakes tomorrow afternoon.I like to eat mooncakes.We will also watch the moon tomorrow evening.My grandma will tell me the story about Chang'e.That's interesting!
   How are you in Australia?Please tell me something about your country.
Yours,
Chen Jie
(1)Amy is Chen Jie's        .
A.cousin
B.teacher
C.pen pal
(2)Chen Jie wants to be a         one day.
A.police officer
B.scientist
C.doctor
(3)Chen Jie won't go to school tomorrow.Why?        
A.Because tomorrow is Saturday.
B.Because tomorrow is the Mid-Autumn Festival.
C.Because Chen Jie is ill.
(4)Chen Jie is going to         tomorrow afternoon.
A.study science
B.see a film
C.make mooncakes
(5)Which one is RIGHT?        
A.Amy is in Australia.
B.Chen Jie's mum will tell Chen Jie the story about Change.
C.Chen Jie will watch the moon tonight.
共享时间:2025-02-18 难度:2 相似度:1
225643. (2023•莲湖区•五上一月) 根据图片信息,填入合适的单词,完成Mike的个人介绍。
德优题库
     Hello,my name is Mike.I'm tall and strong.My favourite day is Monday,I have a computer class on that day.I have lunch at school.I have (20)       and salad on(21)       .They are healthy.After school,I often clean the classroom and play(22)       with my friends.Next Friday,we'll have a party.I can draw(23)       but I can't do(24)       kung fu.
共享时间:2023-10-15 难度:2 相似度:1
223689. (2023•西安市•五上期中) 阅读短文,根据短文内容判断正(T)误(F)。
ㅤㅤHello!My name is Tom.I like English class best.We have English on Mondays and Thursdays.My favourite food is beef,salad and sandwiches.I don't like grapes.I think they are so sour(酸的).Today is Saturday.I don't go to school.I often read books,do my homework and watch TV on Saturdays.What do you do on weekends?
44. Tom likes beef,hamburgers and salad.        
45. Tom has English class on Tuesdays.        
46. Grapes are Tom's favourite fruit.        
47. It is Saturday today.        
48. Tom often reads books and watches TV on Saturdays.        
共享时间:2023-11-15 难度:2 相似度:1
223617. (2024•蓝田县•三下期中) 根据短文内容判断下列句子的正误,正确的打"√",错误的打"x"。
  This is Sarah.That is Amy.They(她们) are good friends.Sarah is from the UK.Amy is from the USA.Sarah is tall.And she has big eyes.Amy is tall,too.She has small eyes.They like to play.
38. Sarah is Amy's sister.        
39. Amy is from the UK.        
40. Sarah has big eyes.        
41. Amy isn't tall.        
42. Sarah and Amy like to play.        
共享时间:2024-05-01 难度:2 相似度:1
223025. (2023•莲湖区•四上期末) 阅读短文,判断句子正误,正确的画"√",错误的画"×"。
   I have a new friend.His name is Mike.This is his photo.He is strong.He haort black hair.He likes sports.Look,this is his new schoolbag.There are many books in it.Two storybooks,three picture books,four English books and one Chinese book.It's very heavy.
30. Mike is my friend.        
31. Mike haort brown hair.        
32. There are 7 books in the schoolbag.        
33. Mike's schoolbag is heavy.        
34. Mike likes painting.        
共享时间:2023-02-28 难度:2 相似度:1
222841. (2023•未央区•四下期末) 阅读短文,选择正确答案。
   Hello,I'm Peter.I'm from Sydney.I'm in Beijing now.It's cloudy and cool today.It's seven thirty.It's time to go to school.My school is very beautiful.My classroom is on the second floor.It's next to the teachers' office.We also have a library next to my classroom.
(1)Where is Peter from?        
A.Sydney
B.the USA
(2)What's the weather like today?        
A.It's rainy.
B.It's cloudy and cool.
(3)When does Peter go to school?        
A.7:30
B.7:00
(4)Where is Peter's classroom?        
A.On the first floor.
B.On the second floor.
(5)Where is the library?        
A.It's next to Peter's classroom.
B.It's under the teachers' office.
共享时间:2023-07-09 难度:2 相似度:1
221204. (2025•蓝田县•六上期末) 阅读短文,根据短文内容选出正确的一项完成各小题。
Dear Amy,
   I'm happy to be your pen pal.I'm from China.I live in Xi'an with my parents.I like seeing films.I also like science,so I want to be a scientist one day.Tomorrow is Tuesday.I won't go to school.Because it's the Mid-Autumn Festival.I will visit my grandpa and grandma with my parents tomorrow morning.We will make mooncakes tomorrow afternoon.I like to eat mooncakes.We will also watch the moon tomorrow evening.My grandma will tell me the story about Chang'e.That's interesting!
   How are you in Australia?Please tell me something about your country.
Yours,
Chen Jie
(1)Amy is Chen Jie's        .
A.cousin
B.teacher
C.pen pal
(2)Chen Jie wants to be a         one day.
A.police officer
B.scientist
C.doctor
(3)Chen Jie won't go to school tomorrow.Why?        
A.Because tomorrow is Saturday.
B.Because tomorrow is the Mid-Autumn Festival.
C.Because Chen Jie is ill.
(4)Chen Jie is going to         tomorrow afternoon.
A.study science
B.see a film
C.make mooncakes
(5)Which one is RIGHT?        
A.Amy is in Australia.
B.Chen Jie's mum will tell Chen Jie the story about Change.
C.Chen Jie will watch the moon tonight.
共享时间:2025-02-18 难度:2 相似度:1
222675. (2023•新城区•五下期末) 阅读材料,完成下列任务。
ㅤToday is the art show in Sunshine School.All the students bring their favourite photos to school.Now they are talking about their photos.
33.        
Lucy:This is a photo of a garden in spring.You can see many beautiful flowers in the photo.I like the colours very much.
34.        
Tony:Look at the photo.I am taking a swimming class in summer vacation.Summer is my favourite season.Because I can go swimming every day!
35.        
Jessie:It's a photo of a dog.The dog is not mine.He's my sister's.His name is Lucky.He's white and yellow.Look!He's playing with the ball.How cute!
(4)       
Mary:It's a photo of my father's birthday dinner.You can see three people in the photo,my dad,my mum and I.We eat lots of delicious food on that day.We are so happy.
任务一:根据材料内容,将照片序号填在相应的横线内。
德优题库
任务二:根据材料内容,回答下列问题。
33. Why does Tony like summer best?
       
34. Whose dog is it in Jessie's photo?
       
35. What do Mary and her parents do on her father's birthday?
       
共享时间:2023-07-04 难度:2 相似度:1
222399. (2024•灞桥区•五上期末) 德优题库从括号内选择正确的词汇填写在横线上,使文章完整正确。
My name is Nancy.I am a Chinese girl.I am short and thin.I'm very (1)       (friendly/delicious ).My favourite drink is(2)       (salad/milk).It's healthy.I can (3)       (sing/sings) Chinese songs and English songs.I can draw and dance well.
I live in a village.There are some houses,a river and a bridge in the village.You can see a big (4)       (tree/flower) near the river.I often read books under the tree.There (5)       (are/aren't) any tall buildings.My village is very quiet and clean.I love it!
共享时间:2024-02-10 难度:2 相似度:1
221945. (2024•临潼区•五上期末) 阅读短文,根据短文内容选出能完成所给句子或回答所提问题的一个最佳答案。​
   Linda is a student in Xingfu School.She loves her school very much.It is beautiful.And there are many kind teachers in it.Linda often sings songs in the music room.And she can sing well.Her favourite day is Monday.Because(因为) she has a music class on Monday afternoon.And she has a cooking class on Saturday afternoon.She can cook sandwiches.But she can't cook noodles or hamburgers.Mr Zhang is her cooking teacher.He is very funny and helpful.He can cook delicious food.Linda wants to be(成为)a cooking teacher,too.
(1)There are many        teachers in Xingfu School.
A.kind
B.strict
C.funny
(2)Linda can        well.
A.德优题库
B.德优题库
C.德优题库
(3)Linda's favourite day is        .
A.Monday
B.Saturday
C.Sunday
(4)Linda can cook        .
A.noodles
B.sandwiches
C.hamburgers
(5)Which one(哪一个)is RIGHT?        
A.Mr Zhang is not funny but helpful.
B.Mr Zhang is Linda's music teacher.
C.Linda has a music class on Monday afternoon.
共享时间:2024-02-10 难度:2 相似度:1
221246. (2025•鄠邑区•六上期末) 阅读下面内容,根据其中内容在横线上填写单词或短语,补全下列句子。
I'm Jane.I live in Sydney.I love this city.There is a big cinema beside my home.It's my favourite place.I usually see a film with my friends there.This weekend,we will go there again.
I'm Linda.I'm from Canada.But I live in Xi'an with my parents.Near our home,there is a bookstore.Every Saturday,I go to the bookstore on foot and read books there.I always have a good time in the bookstore.
I'm Su Nan.I live in Beijing.It's a big city in China.There is a supermarket next to my home.My parents and I like going shopping.Tomorrow is Friday.We are going to the supermarket in the evening.
(1)Jane lives in        .
(2)The big cinema is         Jane's home.
(3)Linda goes to the bookstore         every Saturday.
(4)Su Nan and his parents like        .
(5)Su Nan will go to the supermarket tomorrow        .
共享时间:2025-02-18 难度:2 相似度:1
221222. (2025•经开区•五上期末) 小记者Betty在学校食堂遇见了来自世界各地的小朋友。根据对话内容,判断下列句子正(T)误(F)。
Betty:Different people eat different kinds of food.Hi,where are you from?What do you usually eat?
John:I'm from the USA.I usually have milk and bread for breakfast.And I like hamburgers and hot dogs for lunch.They are delicious.
Helen:I'm from the UK.I like to eat sandwiches and salad.They are healthy.In the afternoon,we often have teatime.
Chen Jie:I'm from China.I often have some rice,meat and vegetables for lunch.Sometimes I eat noodles and jiaozi.
Tim:I'm from Australia.My favourite food is chicken and my favourite drink is Coke.I have them every day,but I'm not happy.I am too fat now.
Betty:OK.Thank you for your sharing(分享).
(1)John likes hamburgers and hot dogs for lunch.        
(2)Helen likes sandwiches and salad because they are healthy.        
(3)Chen Jie is from China.Sometimee eats rice,meat and vegetables for lunch.        
(4)Tim eats rice and vegetables every day.        
(5)Different people eat different kinds(种类) of food.Here"different"means"不同的"in Chinese.        
共享时间:2025-02-10 难度:2 相似度:1
226080. (2023•莲湖区•三上期末) 阅读故事,判断句子正(T)误(F)。
德优题库
Hi,I'm Mr Pencil.
德优题库
I have three friends.We live (居住) in the pencil box.
德优题库
Look,this is my friend,Miss Ruler.She is red.
德优题库
This is my friend,Mr Pen.He is black.
德优题库
This is Miss Eraser.She is green and white.
德优题库
We are happy.We like to play in the pencil box.
36. Mr Pencil lives in a bag.        
37. Mr Pencil has a brother.        
38. Miss Ruler is yellow.        
39. Miss Eraser is green and white.        
40. Mr Pencil has three friends.        
共享时间:2023-03-04 难度:2 相似度:1

dyxxyyyn

2023-10-23

小学英语 | 六年级上 | 阅读题

  • 下载量
  • 浏览量
  • 收益额
  • 0
  • 4
  • 0
相同试题
试题下载
试题内容
调用试题名称
共享人
唐老师
试题题型
解答题
试题难度
试题题源
2020*西工大*期末
下载次数
168次
下载金币
5德优币(当前结余18德优币)
温馨提示
该试题下载至自主题库后,下载、备课永久免费!
试卷设置
试卷名称
省市校区
阶段科目
年份卷型
选择类型
已选考点
在线训练
视频讲解
温馨提示
视频讲解正在加载中、请等待!
温馨提示
对不起!这是别人共享的试题,需要下载到自主题库后,可将该试题添加到白板
视频解析购买
支付方式
德优币数
本次消耗0德优币
温馨提示

客服电话:400-816-0029,服务邮箱:610066832@qq.com

视频资源

试题找茬
纠错类型
纠错描述
温馨提示
共享试题、试卷经平台审核通过后方可展示,并永久享用用户下载分红权!