首页 | 客服 | 上传赚现
AI助手
德优题库AI助手

AI助手

搜题▪组卷

(1)

服务热线

400-816-0029

    自建题库,共享分红

德优题库QQ交流群

221074. (2025•临潼区•六上期末) 阅读短文,根据短文内容选出正确的一项完成各小题。
Dear Amy,
   I'm happy to be your pen pal.I'm from China.I live in Xi'an with my parents.I like seeing films.I also like science,so I want to be a scientist one day.Tomorrow is Tuesday.I won't go to school.Because it's the Mid-Autumn Festival.I will visit my grandpa and grandma with my parents tomorrow morning.We will make mooncakes tomorrow afternoon.I like to eat mooncakes.We will also watch the moon tomorrow evening.My grandma will tell me the story about Chang'e.That's interesting!
   How are you in Australia?Please tell me something about your country.
Yours,
Chen Jie
(1)Amy is Chen Jie's        .
A.cousin
B.teacher
C.pen pal
(2)Chen Jie wants to be a         one day.
A.police officer
B.scientist
C.doctor
(3)Chen Jie won't go to school tomorrow.Why?        
A.Because tomorrow is Saturday.
B.Because tomorrow is the Mid-Autumn Festival.
C.Because Chen Jie is ill.
(4)Chen Jie is going to         tomorrow afternoon.
A.study science
B.see a film
C.make mooncakes
(5)Which one is RIGHT?        
A.Amy is in Australia.
B.Chen Jie's mum will tell Chen Jie the story about Change.
C.Chen Jie will watch the moon tonight.
共享时间:2025-02-18 难度:2
[考点]
个人信息,应用文,
[答案]
(1)C
(2)B
(3)B
(4)C
(5)A
[解析]
(1)A.表妹。B.老师。C.笔友。由I'm happy to be your pen pal.(我很高兴成为你的笔友。)可知艾米是陈洁的笔友。故选:C。
(2)A.警察。B.科学家。C.医生。由I also like science,so I want to be a scientist one day.(我也对科学很感兴趣,所以我希望有一天能成为一名科学家。)可知陈洁希望有一天成为一名科学家。故选:B。
(3)A.因为明天是星期六。B.因为明天是中秋节。C.因为陈洁生病了。由Because it's the Mid﹣Autumn Festival.(因为是中秋节。)可知陈洁明天不上学,因为明天是中秋节。故选:B。
(4)A.学习科学。B.看电影。C.做月饼。由We will make mooncakes tomorrow afternoon.(明天下午我们会一起做月饼。)可知陈洁明天下午要去做月饼。故选:C。
(5)A.艾米在澳大利亚。B.陈洁的妈妈会告诉陈洁关于改变的故事。C.陈洁今晚将赏月。由How are you in Australia?(你在澳大利亚过得怎么样?)可知艾米在澳大利亚。故选:A。
[点评]
本题考查了"个人信息,应用文,",属于"必考题",熟悉题型是解题的关键。
转载声明:
本题解析属于发布者收集录入,如涉及版权请向平台申诉! !版权申诉
221204. (2025•蓝田县•六上期末) 阅读短文,根据短文内容选出正确的一项完成各小题。
Dear Amy,
   I'm happy to be your pen pal.I'm from China.I live in Xi'an with my parents.I like seeing films.I also like science,so I want to be a scientist one day.Tomorrow is Tuesday.I won't go to school.Because it's the Mid-Autumn Festival.I will visit my grandpa and grandma with my parents tomorrow morning.We will make mooncakes tomorrow afternoon.I like to eat mooncakes.We will also watch the moon tomorrow evening.My grandma will tell me the story about Chang'e.That's interesting!
   How are you in Australia?Please tell me something about your country.
Yours,
Chen Jie
(1)Amy is Chen Jie's        .
A.cousin
B.teacher
C.pen pal
(2)Chen Jie wants to be a         one day.
A.police officer
B.scientist
C.doctor
(3)Chen Jie won't go to school tomorrow.Why?        
A.Because tomorrow is Saturday.
B.Because tomorrow is the Mid-Autumn Festival.
C.Because Chen Jie is ill.
(4)Chen Jie is going to         tomorrow afternoon.
A.study science
B.see a film
C.make mooncakes
(5)Which one is RIGHT?        
A.Amy is in Australia.
B.Chen Jie's mum will tell Chen Jie the story about Change.
C.Chen Jie will watch the moon tonight.
共享时间:2025-02-18 难度:2 相似度:2
220940. (2025•未央区•三下期末) Read and write.阅读短文,根据短文内容.补全句子,每空一词。注意数字要用英文单词表示。
Lingling:How much is this schoolbag?
John:It's thirteen yuan.
Lingling:OK,I' ll take it.How much is this fruit book?
John:It's two yuan.
Lingling:How about three for five yuan?
John:OK.
Lingling:Thank you.I' ll take three for my friends.

(1)The schoolbag is德优题库yuan.
(2)One fruit book is 德优题库yuan.
(3)Three fruit books are德优题库 yuan.
(4)Lingling spends(花费) 德优题库yuan in total (一共).
(5)Lingling will take three for her 德优题库.
共享时间:2025-07-26 难度:2 相似度:1
226080. (2023•莲湖区•三上期末) 阅读故事,判断句子正(T)误(F)。
德优题库
Hi,I'm Mr Pencil.
德优题库
I have three friends.We live (居住) in the pencil box.
德优题库
Look,this is my friend,Miss Ruler.She is red.
德优题库
This is my friend,Mr Pen.He is black.
德优题库
This is Miss Eraser.She is green and white.
德优题库
We are happy.We like to play in the pencil box.
36. Mr Pencil lives in a bag.        
37. Mr Pencil has a brother.        
38. Miss Ruler is yellow.        
39. Miss Eraser is green and white.        
40. Mr Pencil has three friends.        
共享时间:2023-03-04 难度:2 相似度:1
225643. (2023•莲湖区•五上一月) 根据图片信息,填入合适的单词,完成Mike的个人介绍。
德优题库
     Hello,my name is Mike.I'm tall and strong.My favourite day is Monday,I have a computer class on that day.I have lunch at school.I have (20)       and salad on(21)       .They are healthy.After school,I often clean the classroom and play(22)       with my friends.Next Friday,we'll have a party.I can draw(23)       but I can't do(24)       kung fu.
共享时间:2023-10-15 难度:2 相似度:1
225622. (2023•未央区•五上一月) 德优题库选词填空,将邮件补充完整。
plants sing polite cook photo
To:jack@penpal.com
Add Cc- Add Bcc Send Individually
Subject :My family
Content
Dear Jack,
     How are you?Look at the (42)        of my family.The man is my father.He's tall and thin.He can (43)        delicious food.The beautiful woman is my mother.She likes plants.So there are many(44)        in our house.This little boy is my brother Tim.He's young and (45)       .And this is me.I'm hard- working at school.I can (46)        Chinese songs.What about your family?
Yours,
Judy
共享时间:2023-10-28 难度:2 相似度:1
225594. (2023•新城区•六上一月) 你是Pen Pal World网站的工作人员,现在收到了Anna和XiaoMing的自我介绍,请根据短文内容为二人制作个人信息卡。
Pen Pal World
Hello!I'm Anna.I'm 12 years old.I am from America.I often go to school by bus.I usually listen to music on the weekend.I like singing very much.Write to me or chat with me !Let's be friends! Name:Anna
Age:12
德优题库
Country:(28)       
Usually:listen to music
Hobby:(29)       
Hi!My name is Xiao Ming.I'm 13 years old.I'm from China.I often go to school by subway.I usually play football on the weekend.I like doing kung fu.Please write to me! Name:Xiao Ming
Age:(30)       
德优题库
Country:China
Usually:(31)       
Hobby:(32)       
共享时间:2023-10-23 难度:2 相似度:1
223689. (2023•西安市•五上期中) 阅读短文,根据短文内容判断正(T)误(F)。
ㅤㅤHello!My name is Tom.I like English class best.We have English on Mondays and Thursdays.My favourite food is beef,salad and sandwiches.I don't like grapes.I think they are so sour(酸的).Today is Saturday.I don't go to school.I often read books,do my homework and watch TV on Saturdays.What do you do on weekends?
44. Tom likes beef,hamburgers and salad.        
45. Tom has English class on Tuesdays.        
46. Grapes are Tom's favourite fruit.        
47. It is Saturday today.        
48. Tom often reads books and watches TV on Saturdays.        
共享时间:2023-11-15 难度:2 相似度:1
223617. (2024•蓝田县•三下期中) 根据短文内容判断下列句子的正误,正确的打"√",错误的打"x"。
  This is Sarah.That is Amy.They(她们) are good friends.Sarah is from the UK.Amy is from the USA.Sarah is tall.And she has big eyes.Amy is tall,too.She has small eyes.They like to play.
38. Sarah is Amy's sister.        
39. Amy is from the UK.        
40. Sarah has big eyes.        
41. Amy isn't tall.        
42. Sarah and Amy like to play.        
共享时间:2024-05-01 难度:2 相似度:1
223419. (2024•新城区•四下期中) 阅读信件内容,完成下列各题。
Dear Grandma,
   It's very happy for us to get your email today.Today is my mother's birthday.We are very sorry that you can't come to the party.But thanks for your present.My mother likes the sunglasses very much.We also give her many presents.I give her a card.I draw some roses(玫瑰) on it because I know roses are my mother's favourite flowers.My mother likes them very much.My brother Tim gives her a green T-shirt.My father gives her a concert ticket(票).She saye wants to go to the concert this Saturday.My aunt Linda gives her a new silk dress(真丝连衣裙).My mother's friend Betty gives her a book about how to cook.My mother saye can be a good cook.We are all very happy today.
Yours,
Sally
(一)根据信件内容,判断下列句子正(T)误(F)。
38. Sally got an email from her grandma on her mother's birthday.        
39. Sally's mother got some beautiful roses on her birthday.        
40. There are three kids in the family.        
41. Sally's mother's birthday must(一定) be in winter.        
(二)根据信件内容,给下列图片选择相符的选项。
(5)德优题库        A.Sally
(6)德优题库        B.Father
(7)德优题库        C.Tim ​
(8)德优题库        D.Betty​
(9)德优题库        E.Linda ​
(10)德优题库        F.Grandma​
共享时间:2024-05-01 难度:2 相似度:1
223386. (2024•灞桥区•六上期中) 根据短文内容,判断下列句子是(√)否(×)正确。
Monday September 16th
Dear Diary,
   Tomorrow is Mid-Autumn Festival.I'm very glad.Because my family will have a big dinner together tomorrow evening.And my aunt and uncle will come to my house tomorrow.Their son Jack will come,too.Jack is very kind.He likes reading books about place.And we are going to the cinema to watch a movie about space travel tomorrow afternoon.My aunt is going to make mooncakes with my mother tomorrow afternoon.My uncle will do some shopping in the supermarket in front of my house tomorrow afternoon.My grandma will tell us a story about Chang'e.She likes the story very much and she tells it every year.I think we will have a good time tomorrow.
Jim
47. Mid-Autumn Festival is on September 16th.        
48. The underlined word "glad"means "happy".        
49. Jack is Jim's brother.        
50. Jim is going to do some shopping with his uncle tomorrow afternoon.        
51. The underlined word "it"refers to(指的是) the story about Chang'e.        
共享时间:2024-11-27 难度:2 相似度:1
223082. (2024•雁塔区•五上期中) "双减"实施后,Tom和同学们的学习生活有了什么样的变化呢?
Susan德优题库 I am happy.I have no homework now.I can play the pipa after school.And I have time to play with my friends,too.
Leo德优题库 I usually go back home at 5:15 p.m.I can finish my homework at school.Then I can play sports with my dad.We often play ping-pong at home.Sometimes we play basketball in the gym.I love sports!
Alice德优题库 We have a cooking class at school on Friday afternoon.It's fun.Now I can make delicious sandwiches and salad.I can cook for my family on the weekend.
Tom德优题库 I have no classes on the weekend.On Saturdays,I can read books.Sometimes I clean the rooms with my mum.I often go to the park and play sports with my friends on Sundays.Sports are my favourite!

47. Susan can         after school.
A.clean the rooms
B.play the pipa
C.cook
48. Leo often plays ping-pong         .
A.at home
B.at school
C.in the gym
49. Alice has a cooking class         .
A.on Sundays
B.on Friday afternoon
C.after school
50. Leo and         like sports.
A.Susan
B.Alice
C.Tom
51. Which one is TRUE (正确的)?        
A.Susan and Leo do homework at home.
B.Alice can make sandwiches in cooking class.
C.Tom has many classes on the weekend.
共享时间:2024-11-10 难度:2 相似度:1
223047. (2025•周至县•五下期中) 阅读邀请函,判断下列各小题的正(√)误(×)。
Our School Trip德优题库
WHEN:May 16th
WHERE:Shanghai
WHAT:We will have a wonderful day in Shanghai.In the morning,we'll go to Yu Garden.After that,we'll have lunch on Nanjing Road.We can have some delicious food there.In the afternoon,we'll go to Shanghai Science Museum(博物馆).We can see lots of great things there.In the evening,we'll go to the Bund(外滩).It's beautiful.We can go for a walk there.
RSVP:Will you come to the trip?Please send an email to Miss Li by May 12th.
35. We will go to Shanghai on May 16th.        
36. We can have some delicious food on Nanjing Road.        
37. In the morning,well go to Shanghai Science Museum.        
38. We can go for a walk on the Bund.        
39. Tom wants to go on the school trip.He can call Miss Li on May 18th.        
共享时间:2025-05-30 难度:2 相似度:1
223025. (2023•莲湖区•四上期末) 阅读短文,判断句子正误,正确的画"√",错误的画"×"。
   I have a new friend.His name is Mike.This is his photo.He is strong.He haort black hair.He likes sports.Look,this is his new schoolbag.There are many books in it.Two storybooks,three picture books,four English books and one Chinese book.It's very heavy.
30. Mike is my friend.        
31. Mike haort brown hair.        
32. There are 7 books in the schoolbag.        
33. Mike's schoolbag is heavy.        
34. Mike likes painting.        
共享时间:2023-02-28 难度:2 相似度:1
222983. (2023•莲湖区•四下期末) 德优题库阅读短文,判断正误,正确的写T错误的写F。
Zip:Oh,no!Wake up,Zoom!
Zoom:Mmm,I want to(想要)sleep.
Zip:But it's time to get up.
Zoom:What time is it now?
Zip:Look!It's eight o'clock.
Zoom:It's eight oˈclock?Oh,dear!
Zip:And it's raining outside.Hurry up!
Zoom:Oh,no!I'm late for school!
Zip:Wait!Wait,Zoom!It's Sunday today.
Zoom:Oh,it's Sunday!I can sleep now.
Zip:No,Zoom.It's time to play.
29. It's eight o'clock now.        
30. Zoom wants to sleep.        
31. Zip is late for school.        
32. It's rainy today.        
33. Zip wants to play with Zoom.        
共享时间:2023-07-29 难度:2 相似度:1
222841. (2023•未央区•四下期末) 阅读短文,选择正确答案。
   Hello,I'm Peter.I'm from Sydney.I'm in Beijing now.It's cloudy and cool today.It's seven thirty.It's time to go to school.My school is very beautiful.My classroom is on the second floor.It's next to the teachers' office.We also have a library next to my classroom.
(1)Where is Peter from?        
A.Sydney
B.the USA
(2)What's the weather like today?        
A.It's rainy.
B.It's cloudy and cool.
(3)When does Peter go to school?        
A.7:30
B.7:00
(4)Where is Peter's classroom?        
A.On the first floor.
B.On the second floor.
(5)Where is the library?        
A.It's next to Peter's classroom.
B.It's under the teachers' office.
共享时间:2023-07-09 难度:2 相似度:1

dyxxyyyn

2025-02-18

小学英语 | 六年级上 | 阅读题

  • 下载量
  • 浏览量
  • 收益额
  • 0
  • 5
  • 0
相同试题
试题下载
试题内容
调用试题名称
共享人
唐老师
试题题型
解答题
试题难度
试题题源
2020*西工大*期末
下载次数
168次
下载金币
5德优币(当前结余18德优币)
温馨提示
该试题下载至自主题库后,下载、备课永久免费!
试卷设置
试卷名称
省市校区
阶段科目
年份卷型
选择类型
已选考点
在线训练
视频讲解
温馨提示
视频讲解正在加载中、请等待!
温馨提示
对不起!这是别人共享的试题,需要下载到自主题库后,可将该试题添加到白板
视频解析购买
支付方式
德优币数
本次消耗0德优币
温馨提示

客服电话:400-816-0029,服务邮箱:610066832@qq.com

视频资源

试题找茬
纠错类型
纠错描述
温馨提示
共享试题、试卷经平台审核通过后方可展示,并永久享用用户下载分红权!