首页 | 客服 | 上传赚现
AI助手
德优题库AI助手

AI助手

搜题▪组卷

(1)

服务热线

400-816-0029

    自建题库,共享分红

德优题库QQ交流群

20066. (2020•西工大附中•五模) Like many high school graduates, Maggie Doyne didn't go straight to college. She decided to travel and arrived in western Nepal in 2006. A war had just ended there and let manly children living on the streets.They were often forced to work at hard physical jobs for little money.
    One day, while walking down a county road,Doyne saw a little girl breaking up rocks. She soon learned that 7﹣year﹣old Hima sold the rocks to support her family!' With deep sadness,she decided to pay Hima's tuition for school. Encouraged by the changes in the child,Doyne thought,"If we can help one child,why not 10?
    Doyne felt that the street children's greatest need was a home. She found a piece of land for sale and bought it with $ 5,000 she saved from years of baby sitting.In 2008 the Kopila Valley Children's Home was set up. With the help from the community, another goal was reached in 2010﹣ the Kopila Valley school. Over 350 children now attend the school and over 50 live in the home.
    Today, Doyne lives in the home and is"mum" to the kids.

(1)What did Maggie Doyne do after she graduated from high school?
She went to travel and arrived in western Nepal in 2006 
(2)Why did Hima break up rocks?
Because she had to support her family 
(3)How did Doyne save ﹩5,000?
He saved it by baby sitting 
(4)In Doyne's eyes , what did the street children need most?
She thought the street children's greatest need was a home 
(5)How many children live in the the Kopila Valley Children's Home now?
 Over 50 children live in the home now.
共享时间:2020-07-30 难度:4
[考点]
[答案]
答案详见解答
[解析]
细节理解题.
(1)went to travel and arrived in western Nepal in 2006.根据第一段中:"Like many high school graduates, Maggie Doyne didn't go straight to college. She decided to travel and arrived in western Nepal in 2006."可知,玛吉•多恩并没有直接上大学.而是去旅行,并于2006年到达尼泊尔西部.故答案是:went to travel and arrived in western Nepal in 2006.
(2)support her family.根据第二段中:"She soon learned that 7﹣year﹣old Hima sold the rocks to support her family!"可知,7岁的希玛为了养家卖掉了石头.故答案是:support her family.
(3)baby sitting.根据第三段中:"She found a piece of land for sale and bought it with $ 5,000 she saved from years of baby sitting."可知,多恩是靠多年来照顾孩子积攒下来的5000美元.故答案是:baby sitting.
(4)the street children's greatest need was a home.根据第三段中:" Doyne felt that the street children's greatest need was a home."可知,多恩觉得流浪儿童最需要的是一个家.故答案是:the street children's greatest need was a home.
(5)Over 50 children.根据第三段中:". Over 350 children now attend the school and over 50 live in the home."可知,有50多个孩子住在家里.故答案是:Over 50 children.
[点评]
本题考查了"阅读表达",属于"综合题",根据语法结构,组合句子,得出正确答案是解题的关键。
转载声明:
本题解析属于发布者收集录入,如涉及版权请向平台申诉! !版权申诉

xgdyy2021

2020-07-30

初中英语 | | 任务型阅读

  • 下载量
  • 浏览量
  • 收益额
  • 0
  • 258
  • 0
相同试题
试题下载
试题内容
调用试题名称
共享人
唐老师
试题题型
解答题
试题难度
试题题源
2020*西工大*期末
下载次数
168次
下载金币
5德优币(当前结余18德优币)
温馨提示
该试题下载至自主题库后,下载、备课永久免费!
试卷设置
试卷名称
省市校区
阶段科目
年份卷型
选择类型
已选考点
在线训练
视频讲解
温馨提示
视频讲解正在加载中、请等待!
温馨提示
对不起!这是别人共享的试题,需要下载到自主题库后,可将该试题添加到白板
视频解析购买
支付方式
德优币数
本次消耗0德优币
温馨提示

客服电话:400-816-0029,服务邮箱:610066832@qq.com

视频资源

试题找茬
纠错类型
纠错描述
温馨提示
共享试题、试卷经平台审核通过后方可展示,并永久享用用户下载分红权!