首页 | 客服 | 上传赚现
AI助手
德优题库AI助手

AI助手

搜题▪组卷

(1)

服务热线

400-816-0029

    自建题库,共享分红

德优题库QQ交流群

18948. (2020•西工大附中•模拟) One night, four naughty (顽皮的)boy students stayed out of school having late party at a night club and having a great time. They were partying so happily that they forgot they were going to take an exam the next day.
    The next morning they got too late t take their exam. In order not to be punished, they thought of a plan which they believed was perfect. They made their clothes dirty and went to the teacher's office.
    "Mr. Johnson, we went to a friend's house last night in another town. On the way back, our car got a lat tire(爆胎), so we had to push the car all the way back to school. That's why we didn't make it for the exam."
    The teacher listened to their story, and told them in a kind voice, "It doesn't matter.I am going to give you another chance to take the test thee days later. " The four students tanked him and left happily.
    The test day arrived in the end. The teacher asked them,"I am going to put each one of you in a different room for the test.  Are you 0K with that?
    "OK", the students were fine with that because they had all studied hard. Then they got the test paper. It had only two questions.
 
Test paper (100 points)
(1)Your name: ______. (I point)
(2)Which tire burs(爆裂)? ______. (99 points)
A. Front left         B. Back left       C. Front right      D. Back right
(1)Why didn't the students take the exam?     
A. Because their car had a flat tire.
B. Because they stayed up too late the night before.
C. Because the teacher didn't want them to.
D. Because their clothes were too dirty.
(2)What did the teacher do after listening to their story?     
A. He didn't do anything about it.
B. He believed them by giving them a second chance.
C. He was very angry.
D. He used a different way to tell if they were lying.
(3)What do you think of the teacher?     
A. Wise.
B. Stupid.
C. Hard﹣working.
D. Unhealthy.
共享时间:2020-07-23 难度:3
[考点]
[答案]
答案详见解答
[解析]
(1)B.细节理解题.根据第一段The next morning,they got up too late to take their exam.第二天早上,他们起床太晚而没有能够参加考试.故选B.
(2)C.细节推测题.根据最后一段Then they got the test paper. It had only two questions.他们得到试卷,只有两个试题,根据老师所命的试题可知是测试他们是否撒谎的.故选C.
(3)A.推理判断题.根据第五段 The test day arrived in the end. The teacher asked them,"I am going to put each one of you in a different room for the test.  Are you 0K with that?考试的日子到了,老师问他们:"我要把你们每个人放在不同的房间里考试,你同意吗?结合文章的描写,教师没有直接去质疑学生,而是采用另一种方式来检验学生是否撒谎,可知该老师有智慧.故选A.
[点评]
本题考查了"人物故事类阅读   ",属于"综合题",熟悉知识点是解题的关键
转载声明:
本题解析属于发布者收集录入,如涉及版权请向平台申诉! !版权申诉

dyyy2021

2020-07-23

初中英语 | | 阅读理解

  • 下载量
  • 浏览量
  • 收益额
  • 0
  • 270
  • 0
相同试题
试题下载
试题内容
调用试题名称
共享人
唐老师
试题题型
解答题
试题难度
试题题源
2020*西工大*期末
下载次数
168次
下载金币
5德优币(当前结余18德优币)
温馨提示
该试题下载至自主题库后,下载、备课永久免费!
试卷设置
试卷名称
省市校区
阶段科目
年份卷型
选择类型
已选考点
在线训练
视频讲解
温馨提示
视频讲解正在加载中、请等待!
温馨提示
对不起!这是别人共享的试题,需要下载到自主题库后,可将该试题添加到白板
视频解析购买
支付方式
德优币数
本次消耗0德优币
温馨提示

客服电话:400-816-0029,服务邮箱:610066832@qq.com

视频资源

试题找茬
纠错类型
纠错描述
温馨提示
共享试题、试卷经平台审核通过后方可展示,并永久享用用户下载分红权!