首页 | 客服 | 上传赚现
AI助手
德优题库AI助手

AI助手

搜题▪组卷

(1)

服务热线

400-816-0029

    自建题库,共享分红

德优题库QQ交流群

18947. (2020•西工大附中•模拟) The world is an interesting place.Different people like different things.Some people like loud music.Other people don't (1)     
    Many people like sports,but they do not all like the same sports.In some countries,cricket(板球运动)is a very popular sport,In others it is not populat at all.No one plays it or watches it on TV.However,most people like soccer.The World Cup is very popular (2)     
    Different people like different foods.Some people do not like meat (3)     .Some people do not like potatoes or bread.They prefer rice.
    (4)     Most people have their favorite colors.Some people like bright colors.Others prefer pale colors.
    Many people like travelling.Different people like different places.Some people like to go to the country.They like the fresh air.Some people like to go to the cities.Because they like shopping (5)     
    What do you like?Have you got an idea?

A.They like soft music.
B.Not everyone likes the same color.
C.Millions of people watch the games on TV.
D.Different people like different kinds of pets.
E.They eat fruit and vegetables most of the time.
F.So they don't raise pigs in their countries.
G.Some other people enjoy beautiful places like the mountains or beaches.
共享时间:2020-07-23 难度:3
[考点]
[答案]
答案详见解答
[解析]
答案:
(1)A      推理判断题    根据上文Some people like loud music.Other people don't.可知有的人喜欢喧闹的音乐.而有的人却不喜欢.对照选项可推知他们喜欢轻柔的音乐.故选A
(2)C     推理判断题      根据 上文However,most people like soccer.The World Cup is very popular 可知然而大部分人喜欢足球.世界杯非常受人欢迎.对照选项可推知数以百万计的人在电视上观看赛事,故选C.
(3)E        推理判断题    根据上文Some people do not like meat 可知有的人不喜欢吃肉.对照选项可推知他们大部分时间吃水果和蔬菜.故选E
(4)B       推理判断题      根据下文Most people have their favorite colors.Some people like bright colors.Others prefer pale colors可知大部分人有他们自己最喜欢的颜色.有的人喜欢亮丽的颜色.有的人更喜欢浅色.对照选项可推知不是每个人都喜欢同样的颜色.故选B
(5)G         推理判断题      根据上文Many people like travelling.Different people like different places.Some people like to go to the country.They like the fresh air.Some people like to go to the cities.Because they like shopping可知许多人喜欢旅游.不同的人去不同的地方.有的人喜欢去乡下.他们喜欢新鲜的空气.有的人喜欢去大城市.因为他们喜欢购物.对照选项可推知另外一些人喜欢美丽的地方像高山或沙滩.故选G
[点评]
本题考查了"选句补全短文   ",属于"综合题",熟悉题型是解题的关键
转载声明:
本题解析属于发布者收集录入,如涉及版权请向平台申诉! !版权申诉

dyyy2021

2020-07-23

初中英语 | | 阅读理解

  • 下载量
  • 浏览量
  • 收益额
  • 0
  • 265
  • 0
相同试题
试题下载
试题内容
调用试题名称
共享人
唐老师
试题题型
解答题
试题难度
试题题源
2020*西工大*期末
下载次数
168次
下载金币
5德优币(当前结余18德优币)
温馨提示
该试题下载至自主题库后,下载、备课永久免费!
试卷设置
试卷名称
省市校区
阶段科目
年份卷型
选择类型
已选考点
在线训练
视频讲解
温馨提示
视频讲解正在加载中、请等待!
温馨提示
对不起!这是别人共享的试题,需要下载到自主题库后,可将该试题添加到白板
视频解析购买
支付方式
德优币数
本次消耗0德优币
温馨提示

客服电话:400-816-0029,服务邮箱:610066832@qq.com

视频资源

试题找茬
纠错类型
纠错描述
温馨提示
共享试题、试卷经平台审核通过后方可展示,并永久享用用户下载分红权!