首页 | 客服 | 上传赚现
AI助手
德优题库AI助手

AI助手

搜题▪组卷

(1)

服务热线

400-816-0029

    自建题库,共享分红

德优题库QQ交流群

13974. (2020•西安市•模拟) Technology is developing fast and it has become an important part of our life, Then what will the world be like in the future?
    3﹣D food will be both delicious and nutritious (有营养的) We can use 3﹣ D printers to print some basic materials. And we can go further, Scientists believe that we just need to tum on a printer in the kitchen and then we can enjoy our favorite food whenever we like.
    5G network will allow many more people to get information.Big companies like China Mobile and China Unicom will start to offer 5G.It is said that 5G promises download speed 10 to 20 times faster than 4G.For example, we can download a film within just I second. But with a 4G network, it takes a few minutes. There will be much bandwidth(带宽)and  we can get unlimited information.
    Underwater cities will provide more space. The earth is becoming more and more crowded.We may tum to underwater homes, which will be built as low as 15 kilometers below the sea.And the different temperatures at the different depths of the sea can be used to provide power for the homes.
    Space tour will be a piece of cake. For us common people on the earth, the dream of travelling around space will come true. in the coming years, spacecraft will﹣be as popular as buses, trains and planes.We can leave our home and enter space to take an adventure. And even we will get used to living there.

(1)According to the scientists, we can enjoy our favorite food when we      in the future.
A. buy some outside
B. tum on a3﹣D printer.
C. do it by ourselves
D. call the restaurant.
(2)The download speed of 5G network is faster than that of 4G     
A.10 to 20 times
B.5﹣10 times.
C.more than 20 times
D.20 to 30 times
(3)Which of the following is TRUE according to the passage?     
A. 3﹣Dfood will be easy to make but won't taste good
B.With 5G,users will get only little information
C.Underwater cities will provide more living space
D.We still can't travel around space in the future
共享时间:2020-06-30 难度:3
[考点]
[答案]
答案详见解析
[解析]
细节理解题.
(1)B.根据 Scientists believe that we just need to tum on a printer in the kitchen and then we can enjoy our favorite food whenever we like.可知科学家们认为,我们只要打开厨房里的打印机,就可以随时随地享用我们喜爱的食物.故选B.
(2)A.根据.It is said that 5G promises download speed 10 to 20 times faster than 4G.可知据说5G的下载速度比4G快10到20倍.故选A.
(3)C.根据第四段第一句Underwater cities will provide more space. 可知水下城市提供了更多的空间,故C正确.故选C.
[点评]
本题考查了"科普知识类阅读   ",属于"综合题",熟悉知识点是解题的关键
转载声明:
本题解析属于发布者收集录入,如涉及版权请向平台申诉! !版权申诉

xgdyy2021

2020-06-30

初中英语 | | 阅读理解

  • 下载量
  • 浏览量
  • 收益额
  • 0
  • 243
  • 0
相同试题
试题下载
试题内容
调用试题名称
共享人
唐老师
试题题型
解答题
试题难度
试题题源
2020*西工大*期末
下载次数
168次
下载金币
5德优币(当前结余18德优币)
温馨提示
该试题下载至自主题库后,下载、备课永久免费!
试卷设置
试卷名称
省市校区
阶段科目
年份卷型
选择类型
已选考点
在线训练
视频讲解
温馨提示
视频讲解正在加载中、请等待!
温馨提示
对不起!这是别人共享的试题,需要下载到自主题库后,可将该试题添加到白板
视频解析购买
支付方式
德优币数
本次消耗0德优币
温馨提示

客服电话:400-816-0029,服务邮箱:610066832@qq.com

视频资源

试题找茬
纠错类型
纠错描述
温馨提示
共享试题、试卷经平台审核通过后方可展示,并永久享用用户下载分红权!