首页 | 客服 | 上传赚现
AI助手
德优题库AI助手

AI助手

搜题▪组卷

(1)

服务热线

400-816-0029

    自建题库,共享分红

德优题库QQ交流群

53593. (2017•师大附中•一模) 根据对话内容,将方框内符合对话情境的句子抄写在答题纸上处,使对话恢复完整.选项中有两项是多余的.
A:Hey,Michael?(56)       
B:I am listening to a music CD.
A:What kind of CD is it?
B:(57)       
A:Wow,sounds cool.Anyway,I hate any noisy music and dance.
B:(58)       
It's a CD which recorded soft and slow music everyone can dance to.
A:(59)       
Maybe I should try to listen to it.Well then,Can you lend it to me?
B:Yes.(60)       
A:Thanks.
B:No problem.
It's my pleasure.
Long time no see!
What are you doing over there?
No,you are totally wrong.
It's a CD that you can take to a ball.
Oh,sounds cool?
With pleasure.
共享时间:2017-03-02 难度:1
[考点]
争辩,
[答案]
见试题解答内容
[解析]
56What are you doing over there;根据答语I  listening  a music .我正在听音乐唱片,故选?
57It's a  that  can  to a !细节理解题 kind  CD  it?故回答与种类有关的 a CD  you  take  a ball
58No.细节理解题 hate  noisy  and .我讨厌吵闹音乐和舞蹈 a CD  recorded  and  music  can  to,每个人都可以去伴舞的,故选No
59Oh?细节理解题 I should  to  to .可知对此唱片感兴趣.
60With pleasure;根据上一句Can  lend  to ?你可以借给我吗.
[点评]
本题考查了"争辩   ",属于"基础题",熟悉题型是解题的关键。
转载声明:
本题解析属于发布者收集录入,如涉及版权请向平台申诉! !版权申诉
46885. (2019•师大附中•七上一月) Hello!I'm Kim Smith.I'm an English girl.I'm now in Highland Middle School.And I'm in Class 1,Grade 7.I have two friends,Zhang Hua and Gina Miller.Zhang Hua is from China.Her hair is brown.She also has an English name-Mary.Her QQ number is 3486712886.She likes chatting online very much.As for Gina Miller,she comes from England.But she is younger than me.She is only eight years old.She has beautiful red hair.I love her hair!She just got her Chinese name.It's Zhang Meili.She doesn't like chatting online but she still has her QQ number.It's 223576976.

(1)Which class is Kim Smith in?
She is in        .
(2)Where is Zhang Hua from?
Zhang Hua is from        .
(3)What does Zhang Hua like doing?
She likes        .
(4)Who is eight years old?
       is eight years old.
(5)What is Gina's QQ number?
Her QQ number is        .
共享时间:2019-10-19 难度:1 相似度:2
47417. (2017•西工大附中•八下二月) B:Great!(56)       
A:I think so.He has always wanted to have a model plane.
B:Oh,what's it made of?
A:Plastic and steel.(57)       
B:And they don't cost much money.
A:What would you like to buy?(58)       
B:I'd like to buy a baseball cap for him.
A:He can wear it when he plays baseball.Is it made of silk?
B:I don't think so.It's made of cotton.(58)       
A:Let's take it.
B:(60)        It matches the cap well.And it looks cool!
A:You're so smart!
A.Sam must like it very much.
B.What do you think of it?
C.What would you like to buy for him?
D.Isn't it made of cotton?
E.And a pair of sunglasses,too.
F.Most model planes are made of plastic and steel.
G.It feels very comfortable.
共享时间:2017-06-16 难度:1 相似度:2
47418. (2017•西工大附中•八下二月) 根据下面对话中的情境,在每个空白处填入一个适当的语句,使对话恢复完整.
A:A sunny day,isn't it?
B:Yes,it's a beautiful day.
A:Are there lots of people here all the time?
B:(61)       .It's my first time to come here.
A:Me too.I think this is a wonderful place.
B:Yeah.I agree with you.
A:(62)       
B:I'm visiting from Paris.How about you?
A:(63)       
B:That's cool.Are you having a good time?
A:Yes.There are many things to see and I'm taking a lot of photos.
B:(64)       
A:For two weeks.I went to Sydney last week.I want to see Sydney Opera House again before leave.
B:(65)       
A:Oh,my friends are waiting for me.I hope you can enjoy your trip here.
B:Thank you.It is nice meeting you.
共享时间:2017-06-16 难度:1 相似度:2
68002. (2019•高新一中•八上期中) There are many charity shops in England.The charity shops sell all kinds of things and they are very cheap
Oxfam opened the first charity shop in 1947 Now there are more than 7,000 charity shops in the UK.My favorite one was the Red Cross Shop.I could always find children's books about history,art,math,and so on,all 10 to 20 pence each.They were really cheap.
    Most of things in the charity shops were from the kind people.Every morning I could see bags of things outside the shops.Some people brought and put them there without waiting for thanks.In fact,90% of the things in charity shops were from these kind people.
    Every year the charity shops raise more than 100 million pounds.All the money the shops get goes to the charity work.The money is for sick and poor children,homeless and disabled people.If possible,let's try to do something for charity together.

(1)What do the charity shops in England sell?
The charity shops sell        and they are very cheap.
(2)When was the first charity shop opened in England?
It was opened        .
(3)How much money do the charity shops raise in England every year?
They raise        every year.
(4)Who is the raised money for?
It is for sick and poor children,        .
(5)What does the writer want us readers to do?
The writer wants us        if possible.
共享时间:2019-11-30 难度:1 相似度:2
68486. (2017•高新一中•七下期中) Animals grow up in different ways.They have lots of lessons to learn.
Some animals are helpless when they are born (出生),but their mothers can protect (保护) them.a newborn kangaroo is as big as a bee.She stays in her mother's safe pouch (袋子).She doesn't open her eyes for at least five months.A newborn monkey cannot walk.His mother carries him.
Other baby animals can walk soon after they're born.They learn to run with mothers when danger is near.A baby zebra can run an hour after she is born.Some baby animals are born in a place that is safe.Other baby animals are born in the open.Baby wolves are born in large holes.A baby elephant is born on open,grassy land.,the other elephants protect (保护) her make a circle.
Animals that drink their mothers' milk are called mammals.A mother bear's milk is fatty and rich.Baby bears need lots of fat (脂肪) to keep warm in winter.They have milk for six months.Baby zebras drink milk for six months or more!As baby animals grow they need solid(固体)food.Baby lions eat what their mother can catch.
66.Where does a newborn kangaroo have to stay?
She has to stay        
67.When do baby bears need lots of fat to keep warm?
They need lots of fat to keep warm        
68.What animals are born in large holes?
        are born in large holes.
69.How do the other elephants protect her when a baby elephant is born?
They         a circle to protect the baby elephant.
70.What does the passage tell us?
It tells us animals grow up        
共享时间:2017-05-17 难度:1 相似度:2

kfu@dyw.com

2017-03-02

初中英语 | | 任务型阅读

  • 下载量
  • 浏览量
  • 收益额
  • 0
  • 8
  • 0
相同试题
试题下载
试题内容
调用试题名称
共享人
唐老师
试题题型
解答题
试题难度
试题题源
2020*西工大*期末
下载次数
168次
下载金币
5德优币(当前结余18德优币)
温馨提示
该试题下载至自主题库后,下载、备课永久免费!
试卷设置
试卷名称
省市校区
阶段科目
年份卷型
选择类型
已选考点
在线训练
视频讲解
温馨提示
视频讲解正在加载中、请等待!
温馨提示
对不起!这是别人共享的试题,需要下载到自主题库后,可将该试题添加到白板
视频解析购买
支付方式
德优币数
本次消耗0德优币
温馨提示

客服电话:400-816-0029,服务邮箱:610066832@qq.com

视频资源

试题找茬
纠错类型
纠错描述
温馨提示
共享试题、试卷经平台审核通过后方可展示,并永久享用用户下载分红权!