首页 | 客服 | 上传赚现
AI助手
德优题库AI助手

AI助手

搜题▪组卷

(1)

服务热线

400-816-0029

    自建题库,共享分红

德优题库QQ交流群

23622. (2021•益新中学•八下期末) Almost every day,we talk about health.But what is health?Health means eating well,getting enough exercise,and having a right weight.Let's read the following rules.They can help you keep healthy.
    Eat different kinds of food.Many of us only eat our favorite food.Remember that we can only get what we need by eating different kinds of food,especially fruit and vegetables.
    Drink water more often.Everyone knows that water is important.We should try to drink more water and less sugary (含糖的) drinks.
    Listen to your body.When you are eating,notice how your body feels.When your stomach feels full,stop eating.Eating too much can make you feel uncomfortable.If you do it to often.it can make you unhealthy and fat.
    You should spend less time on the computer and TV.Try to spend more time doing our door activities,such as playing basketball,walking and swimming.We should do exercise for at least 140 minutes every week according to the World Health Organization.
    Tell your parents and friends about these rules.Let them have a healthy life.

(1)Eating too much can make you         .
A.lose weight
B.put on weight
C.become clever
D.feel comfortable
(2)Every day we should do exercise for at least         minutes according to the World Health Organization.
A.20
B.50
C.40
D.10
(3)What is the best title for the passage?        
A.Eat different kinds of food
B.How to keep healthy
C.What is health?
D.Doing exercise is good for us
共享时间:2021-07-14 难度:3
[考点]
[答案]
BAB
[解析]
(1)B 细节理解题。根据Eating too much can make you feel uncomfortable.If you do it to often,it can make you unhealthy and fat.吃得太多会使你感到不舒服。如果你经常这样做,会使你不健康和肥胖。可知,吃得太多会让你增重。故选B。
(2)A 细节理解题。根据We should do exercise for at least 140 minutes every week according to the World Health Organization.根据世界卫生组织的说法,我们每周至少应该锻炼140分钟。所以每天应该锻炼140÷7=20分钟,故选A。
(3)B 主旨大意题。通读全文且结合Tell your parents and friends about these rules.Let them have a healthy life.告诉你的父母和朋友这些规则,让他们有一个健康的生活。可知,本文主要介绍了保持健康的方法。故选B。
[点评]
本题考查了"健康环保类阅读",属于"综合题",在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案。
转载声明:
本题解析属于发布者收集录入,如涉及版权请向平台申诉! !版权申诉

dycym2021

2021-07-14

初中英语 | 八年级下 | 阅读理解

  • 下载量
  • 浏览量
  • 收益额
  • 0
  • 162
  • 0
相同试题
试题下载
试题内容
调用试题名称
共享人
唐老师
试题题型
解答题
试题难度
试题题源
2020*西工大*期末
下载次数
168次
下载金币
5德优币(当前结余18德优币)
温馨提示
该试题下载至自主题库后,下载、备课永久免费!
试卷设置
试卷名称
省市校区
阶段科目
年份卷型
选择类型
已选考点
在线训练
视频讲解
温馨提示
视频讲解正在加载中、请等待!
温馨提示
对不起!这是别人共享的试题,需要下载到自主题库后,可将该试题添加到白板
视频解析购买
支付方式
德优币数
本次消耗0德优币
温馨提示

客服电话:400-816-0029,服务邮箱:610066832@qq.com

视频资源

试题找茬
纠错类型
纠错描述
温馨提示
共享试题、试卷经平台审核通过后方可展示,并永久享用用户下载分红权!