首页 | 客服 | 上传赚现
AI助手
德优题库AI助手

AI助手

搜题▪组卷

(1)

服务热线

400-816-0029

    自建题库,共享分红

德优题库QQ交流群

23621. (2021•益新中学•八下期末) Last December,I went to Paris with my wife.It was a great feeling to arrive in Paris and see the city full of Christmas lights.On the first day,we stayed in a hotel in the north of Paris.We were pleased with our hotel,but we decided to check the prices of other hotels.
    The next morning,we walked around the city.I saw a very nice building.Its name was Hotel de Ville.I walked near the building,but the door was closed.
    After a few minutes,a man opened a window.I asked him, "How much is it each night?"He spoke in French so fast that I couldn't understand him.I asked him again.I just wanted to know how much it cost to stay every night.He roared something and closed the window.Why was he so angry?I didn't want to know,so I just left.
    When we were in the centre of Paris,I saw another hotel.It was a beautiful building that looked like a palace.I thought it was probably a five-star hotel.
    We stayed in Paris for ten days and had a great time.I loved everything about this city and I'd love to visit it again,but I would learn the language first!

(1)How did the writer feel when he got to Paris with his wife?        
A.He was excited.
B.He was angry.
C.He was nervous.
D.He was bored.
(2)How did the writer get to Hotel de Ville?        
A.On foot.
B.By bus.
C.By train.
D.By taxi.
(3)The underlined word "roared" here probably means"        
A.sang
B.learned
C.knew
D.shouted
(4)Which of the following is TRUE?        
A.The writer went to Paris in October.
B.The writer didn't like his hotel,so he wanted to find another one.
C.The writer would visit Paris again according to the last paragraph.
D.The writer had a fight with the man in Hotel de Ville.
共享时间:2021-07-14 难度:4
[考点]
[答案]
AADC
[解析]
(1)A.细节推理题。根据第一段It was a great feeling to arrive in Paris and see the city full of Christmas lights.来到巴黎,看到这座充满圣诞彩灯的城市是一种很棒的感觉。据此推断作者和妻子到达巴黎的时候感觉很激动。故选A。
(2)A.细节理解题。根据第二段The next morning,we walked around the city.I saw a very nice building.Its name was Hotel de Ville.第二天早上,我们绕着城市散步。我看到一个不错的大楼。它的名字是Hotel de Ville.,可知作者走路到Hotel de Ville,故选A。
(3)D.词义猜测题。根据第二段Why was he so angry?为什么他这么生气呢,据此判断那个人大喊了什么并且关上了窗户,因此猜测划线单词的含义为喊叫,故选D。
(4)C.细节判断题。根据最后一段I loved everything about this city and I'd love to visit it again,but I would learn the language first!我爱这个城市的一切并且我还想再去旅游,但是我应该先学语言,判断根据最后一段作者还想再去巴黎,故选C。
[点评]
本题考查了"人物故事类阅读",属于"难典题",通读全文,理解文章大意,阅读题目后返回原文阅读并找出与题目相对应的内容,仔细核对,选择符合原文原意的答案,完成后再次阅读并检查。
转载声明:
本题解析属于发布者收集录入,如涉及版权请向平台申诉! !版权申诉

dycym2021

2021-07-14

初中英语 | 八年级下 | 阅读理解

  • 下载量
  • 浏览量
  • 收益额
  • 0
  • 185
  • 0
相同试题
试题下载
试题内容
调用试题名称
共享人
唐老师
试题题型
解答题
试题难度
试题题源
2020*西工大*期末
下载次数
168次
下载金币
5德优币(当前结余18德优币)
温馨提示
该试题下载至自主题库后,下载、备课永久免费!
试卷设置
试卷名称
省市校区
阶段科目
年份卷型
选择类型
已选考点
在线训练
视频讲解
温馨提示
视频讲解正在加载中、请等待!
温馨提示
对不起!这是别人共享的试题,需要下载到自主题库后,可将该试题添加到白板
视频解析购买
支付方式
德优币数
本次消耗0德优币
温馨提示

客服电话:400-816-0029,服务邮箱:610066832@qq.com

视频资源

试题找茬
纠错类型
纠错描述
温馨提示
共享试题、试卷经平台审核通过后方可展示,并永久享用用户下载分红权!