首页 | 客服 | 上传赚现
AI助手
德优题库AI助手

AI助手

搜题▪组卷

(1)

服务热线

400-816-0029

    自建题库,共享分红

德优题库QQ交流群

23478. (2020•高新一中•七下期末) Ireland(爱尔兰)is a good place to spend your vacation.It is a small island on the northwest of the UK.The weather there is quite good.It's never too hot in summer or too cold in winter.It's hard to see snow there in winter.It rains a lot in Ireland.It makes the country very green.People call it"the Emerald Isle"(翡翠岛).It has very great scenery.Each year,many visitors visit the beautiful country and enjoy its beauty.
    Ireland is also very rich in its music,dance and sports.Sean-nos is a kind of old music.Its in Irish and about love.The tap dance(踢踏舞)is popular around the world.Dancers make sounds with their feet. "River Dance"is one of the symbols of the dance.Ireland is a sports country.Most of the people there spend more than an hour on sports every day.Gaelic football is the most popular sport in Ireland.Also,they have fun in water sports,horse riding,golfing,surfing,walking and cycling.
    Ireland is such a beautiful country.

(1)The weather in Ireland in winter is        .
A.too cold
B.not too cold
C.very snowy
D.hot
(2)People call Ireland "the Emerald Isle" because        .
A.enough rain makes the country green
B.there is much emerald(翡翠)there
C.it rains a lot
D.they love emerald
(3)The underlined word "scenery" in the passage means        .
A.位置
B.文化
C.美食
D.风景
(4)From the sentence "Ireland is a sports country",we can infer(推断)that        .
A.Irishmen can play all sports
B.Gaelic football is the most popular sport in Ireland
C.Irishmen like doing sports
D.Irishmen spend much time practicing the tap dance
共享时间:2020-08-11 难度:4
[考点]
[答案]
.BADC
[解析]
(1)B.细节理解题。根据The weather there is quite good.It's never too hot in summer or too cold in winter.那里的天气很好。夏天不太热,冬天不太冷。可知冬天爱尔兰的天气是不太冷的。故选B。
(2)A.细节理解题。根据"It rains a lot in Ireland.It makes the  country very green."爱尔兰经常下雨。它使国家非常绿色。可知,人们称爱尔兰为"翡翠岛",因为充足的雨水让这个国家变成了绿色。故选A。
(3)D.词义猜测题。根据下文"any visitors visit the beautiful country and enjoy its beauty."任何游客都可以参观这个美丽的国家,享受它的美丽。得知,游客们可以欣赏这个国家美丽的风景。所以"scenery"意为风景。故选D。
(4)C.推理判断题。根据Ireland is a sports country.Most of the people there spend more than an hour on sports every day.爱尔兰是一个体育国家。那里的大多数人每天花在体育上的时间超过一个小时。可知爱尔兰人喜爱运动。故选C。
[点评]
本题考查了"史地常识类阅读",属于"综合题",在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案。
转载声明:
本题解析属于发布者收集录入,如涉及版权请向平台申诉! !版权申诉

dycy2020

2020-08-11

初中英语 | 七年级下 | 阅读理解

  • 下载量
  • 浏览量
  • 收益额
  • 0
  • 163
  • 0
相同试题
试题下载
试题内容
调用试题名称
共享人
唐老师
试题题型
解答题
试题难度
试题题源
2020*西工大*期末
下载次数
168次
下载金币
5德优币(当前结余18德优币)
温馨提示
该试题下载至自主题库后,下载、备课永久免费!
试卷设置
试卷名称
省市校区
阶段科目
年份卷型
选择类型
已选考点
在线训练
视频讲解
温馨提示
视频讲解正在加载中、请等待!
温馨提示
对不起!这是别人共享的试题,需要下载到自主题库后,可将该试题添加到白板
视频解析购买
支付方式
德优币数
本次消耗0德优币
温馨提示

客服电话:400-816-0029,服务邮箱:610066832@qq.com

视频资源

试题找茬
纠错类型
纠错描述
温馨提示
共享试题、试卷经平台审核通过后方可展示,并永久享用用户下载分红权!