首页 | 客服 | 上传赚现
AI助手
德优题库AI助手

AI助手

搜题▪组卷

(1)

服务热线

400-816-0029

    自建题库,共享分红

德优题库QQ交流群

228189. (2022•莲湖区•真题) 阅读短文,补全句子。
   I have a little pet dog.It's small and white.Its name is Ding Dang.Ding Dang is cute.When it is four months old,it bites the sofa.I am very angry.What should I do?I take a deep breath and count to ten.When it is one year old,it eats too much meat and gets fat.It can't jump or run fast.It should do more exercise.On Mid - Autumn Day,Ding Dang is 14 months old.It eats so much food and feels ill.I am very worried.I think it should see a vet(兽医).When Ding Dang is one and half years old,it' s winter.It's very cold.I think it should wear warm clothes.It's funny.We are so happy.
(1)I am very angry.What should I do?I take a        and        .
(2)It eats so much food and feels ill.I am very        .
(3)It's very cold.I think it should wear        .
(4)It's funny.We are so        .
共享时间:2022-07-16 难度:1
[考点]
人与自我,
[答案]
1deepbreathcounttoten
2worried
3warmclothes
4happy
[解析]
1)由I am very angry.What should I doI take a deep breath and count to ten.(我很生气。我该怎么办?我深吸一口气,数到十。)可知我生气的时候,应该深吸一口气,数到十。深呼吸take a deep breath ,数到十count to ten。故答案为:deep breath count to ten
2)由It eats so much food and feels ill.I am very worried.(它吃了太多的食物,感觉不舒服。我很担心。)可知它吃了太多的食物,感觉不舒服。我很担心。感到非常担心 feel very worried。故答案为:worried
3)由It's very cold.I think it should wear warm clothes.(天气非常冷。我认为它应该穿暖和的衣服。)可知天气非常冷。我认为它应该穿暖和的衣服。暖和的衣服 warm clothes。故答案为:warm clothes
4)由It's funny.We are so happy.(这很有趣。我们很高兴。)可知这很有趣。我们很高兴。高兴的happy。故答案为:happy
[点评]
本题考查了"人与自我,",属于"常考题",熟悉题型是解题的关键。
转载声明:
本题解析属于发布者收集录入,如涉及版权请向平台申诉! !版权申诉
222653. (2023•雁塔区•三上期末) 阅读短文,根据短文内容选择正确答案.
     Hello,my name's Kate.I'm ten years old.I like red and white.I like juice and bread.Look,this is my friend (朋友) Lily.Lily is red and blue.She is lovely (可爱的).Haha,she is a dog.I like her very much.
42. Kate is        years old.
A.8
B.9
C.10
43. Kate likes       
A.milk and bread
B.juice and rice
C.juice and bread
44. Kate's friend is       
A.Lily
B.black
C.a cat
45. Lily is       
A.red and white
B.blue and black
C.red and blue
46. Lily is a       
A.dog
B.bird
C.panda
共享时间:2023-03-23 难度:1 相似度:2
228120. (2022•阎良区•真题) 阅读短文,根据短文内容选出能完成所给句子或回答所提问题的一个最佳答案。
   My name is Chen Jie.I live in Yanliang.My family had a happy five-day trip to Hangzhou last holiday.
   On the first day of the trip,we stayed on the train for six hours.The train was fast.I read comic books and talked with my parents.On the second day ,we went to the West Lake.It was so beautiful.We rode a bike for three people.On the third day,we went shopping together.I bought some gifts.We also drank Longjing Tea.On the fourth day,we went to Taiziwan Park.I took lots of pictures of flowers and trees there.On the fifth day,we flew back.We all had a good time.
(1)Chen Jie had a trip to         last holiday.
A.Yanliang
B.Hangzhou
C.Xi'an
(2)Chen Jie and her parents went there by        .
A.train
B.plane
C.car
(3)What did Chen Jie and her parents do on the second day of their trip?        .
A.They read comic books and talked with each other
B.They went shopping and drank Longjing Tea
C.They went to the West Lake and rode a bike
(4)Chen Jie took pictures of        in Taiziwan Park.
A.flowers and trees
B.animals and trees
C.flowers and animals
(5)What did Chen Jie feel about her trip?        .
A.Sad
B.Happy
C.Tired
共享时间:2022-07-21 难度:1 相似度:2
228401. (2021•经开区•真题) 阅读短文,根据短文内容选出能完成所给句子或回答所提问题的一个最佳答案。
   The sun,the moon and the stars are all in the sky.The sun is much bigger than the earth(地球)。The earth is much bigger than the moon.The moon looks much bigger than the stars.But actually(事实上)the stars are bigger than the moon.The moon looks bigger,because it's nearer to the earth.The moon is very different from the earth.There is no air or water on the moon.It's hot in the day and very cold at night.Nothing can live there.
(1)The earth is        than the sun.
A.longer
B.smaller
C.bigger
(2)The stars are        .
A.actually bigger than the moon
B.nearer to the earth
C.not in the sky
(3)The underlined(划线的)word means"        ".
A.空气
B.冰
C.煤炭
(4)What's the weather like at night on the moon?        
A.Cool.
B.Hot.
C.Cold.
(5)Can people live on the moon?        
A.We don't know.
B.No,they can't.
C.Yes,they can.
共享时间:2021-07-13 难度:1 相似度:2
228371. (2021•蓝田县•真题) 阅读短文,根据短文内容判断下列句子的正(T)误(F)。
   I'm Sarah.I have a cousin.Her name is Jane.She is younger than me ,but I'm shorter than her.The day before yesterday was her birthday.We had a birthday party for her at home.At the party ,I gave her a gift.Guess what the gift was?It was a new book.I bought it in the bookstore.When Jane saw the book ,she was very happy.After the party ,we went to the science museum.And we watched a dinosaur show there.It was wonderful.Then we went home.We really had a good time on that day !
(1)Jane is Sarah's friend.        
(2)Jane is taller than Sarah.        
(3)Sarah bought a book for Jane.        
(4)Sarah and Jane watched a show at home.        
(5)Sarah and Jane were happy the day before yesterday.        
共享时间:2021-07-16 难度:1 相似度:2
228237. (2022•经开区•真题) 阅读短文,根据短文内容选出能完成所给句子或回答所提问题的一个最佳答案。
   My name is Mike.Next year ,I'm going to the middle school.During(在……期间) the six years,I changed a lot summer because it was too hot.I was strict in class and didn't like talking with others.Now ,I'm tall and I usually go to school by bike.I often do morning exercises ,so I'm thinner than before.I'm very interested in swimming ,so I like summer.Last summer holiday,I went to Hainan with my family.I learnt to swim in the sea.That was great!And I become friendly and active in class.I make many friends and play with them after class.
(1)Could Mike go cycling before?        
A.Yes,he could.
B.We don't know.
C.No ,he couldn't.
(2)Why didn't Mike like summer before?        
A.Because he often had a cold in summer.
B.Because he thought the weather was so hot.
C.Because he couldn't eat his favourite ice cream.
(3)Mike is        than before.
A.taller and heavier
B.thinner and smarter
C.taller and thinner
(4)What did Mike do in Hainan over the holiday?        
A. 德优题库
B. 德优题库
C. 德优题库
(5)Which one is RIGHT?        
A.Mike took a trip to Hainan last winter holiday.
B.Before ,Mike's hobby was playing sports.
C.Mike is active in class now.
共享时间:2022-06-30 难度:1 相似度:2
228236. (2022•经开区•真题) 阅读短文,根据短文内容判断下列说法的正(√)误(×)。
   Mrs Smith often goeopping in the supermarket behind her house.Last Saturday,she went there again.She wanted to buy some chicken for her family.But she lost her wallet( 钱包) when she went shopping.So she took nothing home.There were 150 yuan and two bank cards(银行卡) in the wallet.She was very worried.The next day,she went back to the supermarket to look for her wallet.A worker came over and said,"I picked up your wallet last night. "Mrs Smith looked at her wallet.Everything( 所有事物) was still there.She was very excited.She bought a big basket of fruit for the worker and thanked him.
(1)Mrs Smith's house is behind the supermarket.        
(2)Mrs Smith bought some chicken in the supermarket last Saturday.        
(3)Mrs Smith felt worried when she lost her wallet.        
(4)Mrs Smith is a worker in the supermarket.        
(5)Mrs Smith could see 150 yuan and two bank cards in her wallet finally(最终).        
共享时间:2022-06-30 难度:1 相似度:2
228210. (2022•蓝田县•真题) 阅读短文,根据短文内容判断下列句子的正(T)误(F)。
   Mr Smith is a fisherman.He lives in a village.Thirty years ago,his village was small.There were some old houses.At that time,there was not much food.There were no TVs or computers,either.But there was a lake in front of Mr Smith's house.Mr Smith usually went fishing with his father there.That had a lot of fun.Now,the village is big.There are many new and tall buildings.There are some supermarkets near his house,too.He often goeopping there.Some people in his village like going to work by car,but Mr Smith always walks to work.He thinks that's interesting.
(1)Mr Smith's village thirty years ago was smaller than it now.        
(2)Mr Smith couldn't look up things on the computer thirty years ago.        
(3)Mr Smith and his dad usually went boating in the lake thirty years ago.        
(4)Mr Smith doesn't go shopping in the supermarket near his house now.        
(5)Mr Smith always goes to work on foot now.        
共享时间:2022-07-25 难度:1 相似度:2
228157. (2022•未央区•真题) 阅读短文,选择正确的答案。
 Hello,I'm Amy.I have a good friend.Her name is Lingling.We are in the same school.I'm 12 years old.She is 13 years old.She is one year older than me.But she iorter than me.She is 1.52 metres.I am 1.55 metres.She is 44 kilograms.I am 43 kilograms.She is heavier than me.I wear size 36 shoes.She wears size 35 shoes.My feet are bigger than hers.

(1)Amy and Lingling are       .
A.in the same family
B.sisters
C.in the same school
(2)Amy is one year       than Lingling.
A.old
B.younger
C.older
(3)Lingling is       than Amy.
A.smarter
B.taller
C.shorter
(4)Lingling is       than Amy.
A.heavier
B.thinner
C.smaller
(5)-Whose feet are bigger,Amy's or Lingling's?
-       
A.Amy's feet are bigger.
B.Lingling's feet are bigger.
C.We don't know.
共享时间:2022-06-30 难度:1 相似度:2
228146. (2022•西咸新区•真题) 阅读短文,根据短文内容选出正确的一项完成各小题。
   I'm Lin Tao.Our school had a sale last Sunday,because the school wanted to teach us to be kind and to love people around us.We had the sale in the park.Every class took part in the sale with the guide of their head teacher.There were many different kinds of things at the sale.I sold twenty notebooks,fifteen toy cars and five pairs of scissors.I got two hundred yuan.When we went back to school,we collected (收集) all the money happily.We gave the money to a hope school finally.It was not too much,but we hoped we could help the children there.After the sale,we knew helping others could make us happy.
(1)Last Sunday,Lin Tao and his classmates took part in the sale with the guide of their        .
A.parents
B.friends
C.head teacher
(2)Lin Tao didn't sell any         at the sale.
A. 德优题库
B. 德优题库
C. 德优题库
(3)How much money did Lin Tao get at the sale?        
A.200 yuan.
B.2000 yuan.
C.300 yuan.
(4)Lin Tao's school gave the money from the sale to a        .
A.town
B.hope school
C.college
(5)Which one is RIGHT?        
A.Lin Tao's school had the sale on their playground last Sunday.
B.Lin Tao's school wanted to teach students to be kind and to love people around them,so they head the sale.
C.Lin Tao sold twenty toy cars at the sale.
共享时间:2022-07-14 难度:1 相似度:2
228072. (2022•周至县•真题) 阅读短文,根据短文内容选出能完成所给句子或回答所提问题的一个最佳答案。
      Hello,everyone!I'm Xiao Ming.I had a busy weekend.
      On Saturday morning,I walked to Renmin Park with my sister.In the afternoon ,my sister and I visited our grandparents.Our grandpa told us some interesting stories.And our grandma made a big lunch for us.We were all happy.In the evening,I did homework for two hours.Then I drew cartoons for one hour.I went to bed at 10 :30.On Sunday morning,I went to the bookstore with my good friend ,Binbin.I bought some storybooks.After lunch,I went to the gym and played sports there.In the evening ,I watched TV and cleaned my room.How busy I was !
(1)Xiao Ming went to Renmin Park        .
A.by bike
B.by subway
C.on foot
(2)Xiao Ming visited his grandparents on        .
A.Saturday morning
B.Saturday afternoon
C.Sunday afternoon
(3)Xiao Ming bought        in the bookstore.
A.some magazines
B.a schoolbag
C.some storybooks
(4)Xiao Ming played sports        .
A.in the gym
B.in the park
C.on the playground
(5)What did Xiao Ming do on Sunday evening?        
A.He watched TV and cleaned his room.
B.He watched TV and drew cartoons.
C.He did homework and cleaned his room.
共享时间:2022-07-17 难度:1 相似度:2
224776. (2018•西安市莲湖区丰庆路小学•五上期中) 阅读下面的英语短文,根据短文内容,完成下列各小题.
   Hello!I'm Fiona.I'm a girl from Canada.I'm 12 years old now.My favourite colour is white.My favourite drink is tea.And my favourite food is chicken.It's delicious.I don't like ice creams.They are too sweet and they can make me fat.What do you often do on Saturdays and Sundays?I often do my homework on Saturdays.On Sundays,I often play ping-pong and draw pictures.Sometimes,I listen to music on Sundays.
   Mrs.Smith is our new math teacher this term.I like Mondays,Wednesdays and Fridays.Because we have math classes these days.Mrs.Smith is a funny teacher.With her help,we find math is interesting(有趣的).
50. Fiona is from        
A.the USA
B.Canada
C.Australia
51. Fiona's favourite food is        
A.salad
B.beef
C.chicken
52. Fiona often does her homework on        
A.Saturdays
B.Sundays
C.Mondays
53. Who is Mrs.Smith?        
A.Fiona's mother.
B.Fiona's math teacher.
C.Fiona's English teacher.
54. Fiona thinks(认为)Mrs.Smith is        
A.strict
B.quiet
C.funny
共享时间:2018-11-28 难度:1 相似度:2
227388. (2022•莲湖区•六上期末) 阅读短文,补全句子。
   I have a little pet dog.It's small and white.Its name is Ding Dang.Ding Dang is cute.When it is four months old,it bites the sofa.I am very angry.What should I do?I take a deep breath and count to ten.When it is one year old,it eats too much meat and gets fat.It can't jump or run fast.It should do more exercise.On Mid - Autumn Day,Ding Dang is 14 months old.It eats so much food and feels ill.I am very worried.I think it should see a vet(兽医).When Ding Dang is one and half years old,it' s winter.It's very cold.I think it should wear warm clothes.It's funny.We are so happy.
51. I am very angry.What should I do?I take a        and        .
52. It eats so much food and feels ill.I am very        .
53. It's very cold.I think it should wear        .
54. It's funny.We are so        .
共享时间:2022-02-18 难度:1 相似度:2
227120. (2022•临潼区•五下期末) 阅读短文,根据短文内容判断下列说法的正(T)误(F)。
   Hello,my name is Li Hua.I am a student in Lintong,Xi'an.Spring is my favourite season!The weather is warm and many people visit us in spring because of the Terra Cotta Warriors(兵马俑).I usually climb Lishan Mountain (骊山) with my friends on the weekend.Sometimes we go on a picnic in the park.Please visit us someday and I am sure you will have a good time!
34. Li Hua is a teacher in Lintong,Xi'an.        
35. Li Hua likes spring best.        
36. It is cool in spring in Xian.        
37. Li Hua usually climbs Lishan Mountain with his family on the weekend.        
38. Li Hua and his friends sometimes go on a picnic in the park.        
共享时间:2022-07-14 难度:1 相似度:2
226933. (2022•西咸新区•四下期末) 阅读短文,根据短文内容选出正确的一项完成句子。
   Tomorrow is Sunday.Students are going to the park and have a party there.Their parents are going to the party,too.Kitty can speak English.She is going to sing an English song.Kevin is going to make a cake.They can eat it at the party.How about Colin and Wu Chen?Colin can draw some pictures.Wu Chen can play the music.They are helpful.
39. Students are going to have a party         tomorrow.
A.at school
B.at home
C.in the park
40.         can speak English.
A.Kitty
B.Kevin
C.Colin
41. Kevin is going to make a         for the party.
A.cake
B.card
C.kite
42. What can Colin do?        
A.Play the music.
B.Draw some pictures.
C.Sing songs.
43. Are Colin and Wu Chen helpful at the party?        
A.No,they aren't.
B.Yes,they are.
C.We don't know.
共享时间:2022-07-23 难度:1 相似度:2
226907. (2022•西咸新区•五下期末) 阅读短文,根据短文内容判断下列说法的正(T)误(F)。
   Today is July 25th.The weather is sunny and hot.Jim eats many ice-creams in the morning.Then,he feels ill and he has a bad stomachache.Now he is in the hospital.There are some rules (规则) there.When(当……时) he sees the doctor,the doctor tells him not to tell lies.After he sees the doctor,he goes out and litters some toilet paper(卫生纸) on the floor.The doctor says to him, "Excuse me,you can't litter here." Jim says sorry and picks it up(捡起).He knows he should keep quiet in the hospital,too.
39. It's sunny and warm today.        
40. Jim eats many ice-creams and has a stomachache.        
41. There are some rules in the hospital.        
42. Jim's mom tells him not to tell lies in the hospital.        
43. Jim knows he should keep quiet in the hospital.        
共享时间:2022-07-14 难度:1 相似度:2

dyxxyyyn

2022-07-16

小学英语 | | 阅读理解

  • 下载量
  • 浏览量
  • 收益额
  • 0
  • 5
  • 0
相同试题
试题下载
试题内容
调用试题名称
共享人
唐老师
试题题型
解答题
试题难度
试题题源
2020*西工大*期末
下载次数
168次
下载金币
5德优币(当前结余18德优币)
温馨提示
该试题下载至自主题库后,下载、备课永久免费!
试卷设置
试卷名称
省市校区
阶段科目
年份卷型
选择类型
已选考点
在线训练
视频讲解
温馨提示
视频讲解正在加载中、请等待!
温馨提示
对不起!这是别人共享的试题,需要下载到自主题库后,可将该试题添加到白板
视频解析购买
支付方式
德优币数
本次消耗0德优币
温馨提示

客服电话:400-816-0029,服务邮箱:610066832@qq.com

视频资源

试题找茬
纠错类型
纠错描述
温馨提示
共享试题、试卷经平台审核通过后方可展示,并永久享用用户下载分红权!