首页 | 客服 | 上传赚现
AI助手
德优题库AI助手

AI助手

搜题▪组卷

(1)

服务热线

400-816-0029

    自建题库,共享分红

德优题库QQ交流群

228097. (2022•长安区•真题) 阅读理解,判断对(√)错(×)。
   My name is Amy.Tomorrow is Saturday.We have no classes.My parents aren't going to work,but we are going to be very busy tomorrow.My mother is going to buy something for next week.My father is going to visit my aunt and uncle.I'm going to the bookstore by bus.Then I'm going to buy a dictionary.Tomorrow evening we are going to visit my grandparents and have a big dinner.After that we are going to the cinema.I think we are going to have a nice weekend.
(1)Today is Friday.        
(2)Amy's mother is going to buy something for next weekend.        
(3)Amy's mother and father are not going to work tomorrow.        
(4)Amy is going to the bookstore by bike.        
(5)They will be very busy tomorrow.        
共享时间:2022-06-29 难度:2
[考点]
周末生活,记叙文,
[答案]
1)√;
2)×;
3)√;
4)×;
5)√。
[解析]
1)由Tomorrow is Saturday.(明天是星期六。)可知今天是星期五。题目描述正确,故答案为:√。
2)由My mother is going to buy something for next week.(我妈妈打算为下周买些东西。)可知艾米的妈妈打算为下周买些东西,而不是为下个周末。题目描述错误,故答案为:×。
3)由My parents aren't going to workbut we are going to be very busy tomorrow.(我的父母不去工作,但是我们明天会很忙。)可知艾米的父母明天不去工作。题目描述正确,故答案为:√。
4)由I'm going to the bookstore by bus.(我打算乘公共汽车去书店。)可知艾米打算乘公共汽车去书店,而不是骑自行车去书店。题目描述错误,故答案为:×。
5)由My parents aren't going to workbut we are going to be very busy tomorrow.(我的父母不去工作,但是我们明天会很忙。)可知他们明天会很忙。题目描述正确,故答案为:√。
[点评]
本题考查了"周末生活,记叙文,",属于"必考题",熟悉题型是解题的关键。
转载声明:
本题解析属于发布者收集录入,如涉及版权请向平台申诉! !版权申诉
221356. (2025•灞桥区•五上期末) 阅读下面一篇英语短文,判断后面的句子是(√)否(×)正确。
   Hello!I'm Mike.Today is Sunday.And it's sunny today.In the morning,I ride my bike to my grandparents' house.There is a big and beautiful nature park in front of their house.And there is a river behind their house.My grandfather often goes fishing there on sunny days.
   My grandmother and I often go to the park.There is a small lake in it.And there are some small boats on it.I often go boating with my grandmother there.After that,we often go to the restaurant beside the lake to have lunch.I like to have hamburgers there.They are very tasty.My grandmother likes to have beef noodles and my grandfather likes to have fish sandwiches.We often have fun there.
(1)Mike walks to his grandparents' house this morning.        
(2)There is a river in front of Mike's grandparents' house.        
(3)The word"it"in the passage refers to(指的是)"the small lake".        
(4)Mike often goes boating with his grandfather in the nature park.        
(5)The word"tasty"in the passage means(意思是)"delicious".        
共享时间:2025-02-10 难度:2 相似度:2
224280. (2020•阎良区•六上期中) 阅读短文,根据短文内容选出能完成所给句子或回答所提问题的一个最佳答案。
   Tomorrow is Sunday.John and Sarah won't go to school.They are going to different places.John is going to the cinema.There will be a new film about space.John likes it very much.He is going to see it with his friends.The cinema is near.They are going to walk there.What about Sarah?She and her parents are going to visit her grandpa.Her grandpa lives far from them.They will get up early in the morning and take a taxi there.They are going to get together and have a big dinner.Sarah is very happy!
36. It's        today.
A.Friday
B.Saturday
C.Sunday
37. John will        tomorrow.
A.go to the museum
B.see a film
C.see his friends
38. John is going to the cinema        .
A.on foot
B.by bike
C.by taxi
39. Sarah is going to visit her        tomorrow.
A.parents
B.grandma
C.grandpa
40. Is Sarah going to get up early tomorrow morning?        
A.We don't know.
B.Yes ,she is.
C.No,she isn't.
共享时间:2020-11-19 难度:2 相似度:2
225519. (2023•新城区•五上一月) 今天是周日,Lucy过得非常开心。阅读她的日记,选择正确的答案。
2023.9.10 Sunday It's sunny today.I have a nice day with Zhang Peng.Zhang Peng is my new friend.He is clever and friendly.In the morning,we go to a village.Zhang Peng's grandparents live there.Near their house,there is a forest.There are many flowers in the forest.We play games there.In the afternoon,we go to Chen Jie's home.She has a nice room.There is a big bed near the wall.On the bed there are some pretty dolls.And there are some green plants near the window.
42. What's Zhang Peng like?        
A.He's funny and polite.
B.He's hard-working.
C.He is clever and friendly.
43. Zhang Peng's grandparents' house is        .
A.near the forest
B.in the forest
C.behind the mountain
44. We        in the forest on Sunday morning.
A.draw cartoons
B.play games
C.go fishing
45. There are some pretty dolls        .
A.in Chen Jie 's box
B.on Chen Jie's desk
C.on Chen Jie' s bed
46. Are there any green plants in Chen Jie's room?        
A.Yes ,there are.
B.No,there aren't.
C.We don't know.
共享时间:2023-10-16 难度:2 相似度:2
224627. (2020•蓝田县•六上期中) 阅读短文,根据短文内容选出能完成所给句子的一个最佳答案。
   The weekend is coming!I'm so happy.Guess what's my weekend plan?On Saturday ,I'm going to the science museum on foot.I love science.It's interesting.In the museum,there will be a robot exhibition.I can't wait to see it!On Sunday ,I'm going to the post office.It's far from my home.I'm going to take a taxi there.In the post office,I will send some postcards to my friend ,John.He is an American boy.He likes postcards very much.What about your weekend plan?
33. I'm going to the museum        .
A.this Sunday
B.next week
C.this Saturday
34. I think        is interesting.
A.maths
B.science
C.computer
35. I'm going to the post office        .
A.by car
B.on foot
C.by taxi
36. I'm going to send        to John.
A.dictionaries
B.word books
C.postcards
37. John is from        .
A.Australia
B.the USA
C.the UK
共享时间:2020-11-07 难度:2 相似度:2
227298. (2022•临潼区•六上期末) 阅读短文,根据短文内容完成下列各题。
    Hello!I'm Wu Yifan.Tomorrow is Saturday.I don't have classes.What am I going to do?In the morning,I'm going to do my homework at home.There will be an English test next Monday.I'm a little worried about it.In the afternoon,I'm going to the bookstore with my friends.We're going to walk there.In the evening,I'm going to write an email to my pen pal ,John.He lives in Canberra.He often goes to school by bus.He likes doing Chinese kung fu.I like it,too!What an interesting day!
(1)Wu Yifan feels        his English test.
(2)Wu Yifan and his friends are going to the bookstore tomorrow afternoon        .
判断下列句子的正(T)误(F)。
(3)John is Wu Yifan's pen pal.        
(4)John lives in Australia.        
(5)Wu Yifan doesn't like his Saturday.        
共享时间:2022-02-18 难度:2 相似度:2
224336. (2021•西安市东方小学•六下期中) 阅读下面内容,根据其中的内容选出正确的一项完成各小题。
My Last Weekend
德优题库 I was in the Xingqing Palace Park with my friends on Saturday.I was there for a flower show.It was wonderful!And there were lots of people.But on Sunday it was rainy and I didn't feel very well.I stayed in bed for a day.
德优题库 I went to the countryside with my family.On Saturday morning,we picked strawberries on the farm.In the afternoon,we had a picnic.In the evening,we lived in a hotel there.The hotel was new.And it was good.On Sunday,I stayed in the hotel.I watched TV in the room and did homework on the computer.
33. Ann was in the Xingqing Palace Park for a        last weekend.
A.picnic
B.show
C.party
34. How was the weather last Sunday?        
A. 德优题库
B. 德优题库
C. 德优题库
35. Lucy stayed        last Saturday morning.
A.in the garden
B.in the hotel
C.on the farm
36. Lucy lived in a(n)         hotel.
A.old
B.good
C.bad
37. Lucy didn't        last weekend.
A.play on the computer
B.watch TV
C.pick strawberries
共享时间:2021-05-01 难度:2 相似度:2
224359. (2020•西安市东方小学•六上期中) 阅读短文,根据短文内容选出能完成所给句子或回答所提问题的一个最佳答案。
     Tomorrow is Sunday.John and Jane won't go to school.They are going to different places.John is going to the cinema.There will be a new film about space.John likes it very much.He is going to see it with his friends.The cinema is near.They are going to walk there.What about Jane?She and her parents are going to visit her grandpa.Her grandpa lives far from them.They will get up early in the morning and take a taxi there.They are going to get together and have a big dinner.Jane is very happy!
30. It's        today.
A.Friday
B.Sunday
C.Saturday
31. John will        tomorrow.
A.see his friends
B.go to the museum
C.see a film
32. John is going to the cinema        .
A.by bus
B.by taxi
C.on foot
33. Jane is going to visit her        tomorrow.
A.grandma
B.grandpa
C.parents
34. Will Jane get up early tomorrow morning?        
A.No,she won't.
B.We don't know.
C.Yes,she will.
共享时间:2020-11-05 难度:2 相似度:2
227881. (2023•雁塔区•真题) 阅读短文,选择正确答案。
ㅤMy name is Betty.I went to Canberra with my father last weekend.We stayed in the mountains for 30 hours.We went camping there.The weather was not very nice,but the mountains were beautiful.In the evening,we learned how to make knots(绳结).We also learned about first aid(急救).
ㅤMy friend David went for a school trip with his classmates last Sunday.They visited Uncle Sam's farm.They saw lots of cows on the farm.Uncle Sam was very friendly to them.He taught them how to feed chickens and how to milk cows.They could also learn to ride horses on the farm.They had a good time there!
(1)Where did Betty and her father go last weekend?        
A.To Canada.
B.To Germany.
C.To Canberra.
(2)What did Betty do in the mountains?        
A.德优题库
B.德优题库
C.德优题库
(3)David had a school trip        .
A.last Friday
B.last Saturday
C.last Sunday
(4)What was Uncle Sam like?        
A.He was friendly.
B.He was strict.
C.He was funny.
(5)Which one is NOT right?        
A.David could ride horses on the farm.
B.David couldn't see any chickens on the farm.
C.Betty stayed in the mountains for thirty hours.
共享时间:2023-07-22 难度:2 相似度:2
227462. (2022•碑林区•三下期末) Read and finish.阅读短文,补全人物信息。
My New Friends Hello!My name is Peter.I'm 9 years old.I'm from Xian.I'm short and fat.I like strawberries.They are yummy.I have two new friends.Let's meet my friends.This is Jack.He is 10 years old.He is from Beijing.He is tall and thin.He likes oranges.That is Sam.He is 9 years old.He is from Hangzhou.He iort and thin.He likes grapes.
Age(年龄) City(城市) Appearance(外貌特点) Fruit(喜欢的水果)
Peter                                
Jack                                
Sam                                
共享时间:2022-07-06 难度:2 相似度:1
227145. (2022•临潼区•五上期末) 阅读短文,根据短文内容判断下列句子的正(T)误(F)。
   Hello,I am Mike.I have a new friend.His name is Robin.He is a robot!He is very clever and helpful!He can read books and sing English songs.He can speak English,but he can't speak Chinese.He can help my mum wash clothes and cook dinner.He often cooks noodles for me.Noodles are my favourite food.He usually plays ping-pong with me after school.We sometimes go boating in the nature park on the weekend.I like him very much!
34. My friend Robin is a robot.        
35. Robin can read books,sing Chinese songs and speak English.        
36. Robin can help my mum cook dinner and wash clothes.        
37. Robin's favourite food is noodles.        
38. Robin sometimes goes boating with me on Saturdays and Sundays.        
共享时间:2022-02-10 难度:2 相似度:1
226804. (2022•阎良区•五下期末) 阅读短文,根据短文内容完成下列句子。
    Linlin is a student.She is eleven years old.Her birthday is on June 25th.She goes to school early from Monday to Friday.On Saturday ,she often takes a dancing class with her sister.Both of them like dancing.Today is July 3rd.Linlin and her sister are at home.Look !Linlin is listening to music.It's about the four seasons.And she likes spring best.How about her sister?She is reading an English book in her bedroom.Because she will have an English contest next Sunday.
41.        birthday is on June the twenty-fifth.
42. Linlin and her sister often        on Saturday.
43. Today is        3rd.
44. Of all the four seasons,Linin likes        best.
45. Linlin's sister is        in her bedroom now.
共享时间:2022-07-15 难度:2 相似度:1
226831. (2022•阎良区•六上期末) 阅读下面材料,根据其中的内容选出能完成所给句子或回答所提问题的一个最佳答案。
德优题库 My name is Chen Jie.There are three people in my family .My father is a coach.He works in a gym.My mother is a nurse in a hospital.I'm a pupil.I want to be a secretary,because I like using computers.And I can type quickly.
德优题库 I'm Zhang Peng.My parents are teachers at school.My father is a science teacher.But my mother teaches Chinese.My brother is a basketball player.I'm a student.I want to be a football player.I'm very interested in sports.I love my family.
36. Where does Chen Jie's mum work?        
A.In a gym.
B.At school.
C.In a hospital.
37. Does Chen Jie like using computers?        
A.We don't know.
B.No,she doesn't.
C.Yes,she does.
38. Zhang Peng's dad teaches         .
A.PE
B.science
C.Chinese
39. Zhang Peng wants to be a football player,because        .
A.he likes sports
B.he can run quickly
C.his brother is a football player
40. How many people are there in Zhang Peng's family?        
A.Three.
B.Five.
C.Four.
共享时间:2022-02-18 难度:2 相似度:1
226857. (2022•西安东方小学•四上期末) 阅读短文,判断下列说法是否符合短文内容,符合的打"√",不符合的打"×"。
     I am Mike.I have a cousin.His name is Zhang Peng.He is from China.He is a driver.He is quiet and friendly.He likes chicken and beef for dinner.But he can't use the fork.Look!You can see a phone in his hand.It's black.He likes it very much.
34. Zhang Peng is Mike's cousin.        
35. Zhang Peng is from China.        
36. Zhang Peng is not a driver.        
37. Zhang Peng can use the fork.        
38. The phone is in Zhang Peng's hand.        
共享时间:1970-01-01 难度:2 相似度:1
226953. (2022•西咸新区•四上期末) 阅读短文,判断下列说法是否符合短文内容,符合的涂"√",不符合的涂"×"。
   I'm Colin.Look at the man.He's my father.He is a doctor.He likes noodles.And he has noodles every day.On Saturday,he often runs in the morning.After that,he and my sister sing songs together in our garden.In the afternoon,he likes to watch TV.In the evening,he often goes to bed early.
32. Colin's father is a doctor.        
33. Colin's father doesn't have noodles on Friday.        
34. Colin's father often runs on Saturday morning.        
35. Colin's father and Colin sing songs in the garden.        
36. Colin's father often goes to bed late on Saturday.        
共享时间:2022-02-28 难度:2 相似度:1
227004. (2022•西咸新区•五上期末) 阅读短文,根据短文内容判断下列句子的正(√)误(×)。
   Su Nan is a Chinese boy.He is twelve years old.He is tall and thin.And he likes sports very much.His favorite sport is football.He can play football very well.His father and uncle love football,too.His father is good at playing sports.He is very strong.He often plays football with Su Nan on Sunday.Su Nan's uncle can't play football well.But he likes to watch football games(比赛).On Friday evening,he often watches football games at nine.And he goes to bed at twelve.
39. Su Nan is from France.        
40. Su Nan likes football best.        
41. Su Nan's dad is a strong man.        
42. Su Nan's uncle can play football well.        
43. Su Nan's uncle often watches football games at 12:00 on Friday.        
共享时间:2022-02-10 难度:2 相似度:1

dyxxyyyn

2022-06-29

小学英语 | | 阅读理解

  • 下载量
  • 浏览量
  • 收益额
  • 0
  • 3
  • 0
相同试题
试题下载
试题内容
调用试题名称
共享人
唐老师
试题题型
解答题
试题难度
试题题源
2020*西工大*期末
下载次数
168次
下载金币
5德优币(当前结余18德优币)
温馨提示
该试题下载至自主题库后,下载、备课永久免费!
试卷设置
试卷名称
省市校区
阶段科目
年份卷型
选择类型
已选考点
在线训练
视频讲解
温馨提示
视频讲解正在加载中、请等待!
温馨提示
对不起!这是别人共享的试题,需要下载到自主题库后,可将该试题添加到白板
视频解析购买
支付方式
德优币数
本次消耗0德优币
温馨提示

客服电话:400-816-0029,服务邮箱:610066832@qq.com

视频资源

试题找茬
纠错类型
纠错描述
温馨提示
共享试题、试卷经平台审核通过后方可展示,并永久享用用户下载分红权!