首页 | 客服 | 上传赚现
AI助手
德优题库AI助手

AI助手

搜题▪组卷

(1)

服务热线

400-816-0029

    自建题库,共享分红

德优题库QQ交流群

227930. (2023•西咸新区•真题) 阅读短文,根据短文内容选出能完成所给句子或回答所提问题的一个最佳答案。
   I'm Chen Jie from Xi'an.Last weekend,my family and I went to Shanghai.My uncle's family live there.My uncle is younger and taller than my father.
   We went there by plane on Saturday afternoon.My uncle's family were happy to see us.We had a big dinner together and talked a lot at that night.
   The next morning,we saw many dinosaurs in the museum.And we took some pictures.In the afternoon,I felt a little tired.My mum stayed with me.After about an hour's sleep,I felt better.Then we watched a great show and went to the gift shop.There were many dinosaur toys in it.We bought many gifts and went back to Xi'an at 4:00 p.m.
   What a wonderful trip!
(1)Chen Jie's uncle is         than her father.
A.younger and shorter
B.older and taller
C.younger and taller
(2)How did Chen Jie's family go to Shanghai?        
A.By train.
B.By taxi.
C.By plane.
(3)What did the two families do last Saturday night?        
A.They took pictures together.
B.They had a big dinner and talked a lot.
C.They watched a great show together.
(4)       was a little tired last Sunday afternoon.
A.Chen Jie's mother
B.Chen Jie's father
C.Chen Jie
(5)Which one is RIGHT?        
A.Chen Jie had a great trip in Shanghai.
B.Chen Jie's family didn't buy any gifts on their trip.
C.Chen Jie's family stayed in Shanghai for three days.
共享时间:2023-07-04 难度:2
[考点]
家庭信息,记叙文,
[答案]
1C
2C
3B
4C
5A
[解析]
1A更年轻和更矮;B更老和更高;C更年轻和更高。根据My uncle is younger and taller than my father.(我叔叔比我爸爸更年轻和更高。)可知陈洁的叔叔比陈洁的爸爸更年轻和更高。故选:C
2A乘火车。B乘出租车。C乘飞机。We went there by plane on Saturday afternoon.(周六下午,我们乘飞机去了那里。)可知陈洁的家人乘飞机去的上海。故选:C
3A他们一起拍照。B他们吃了一顿大餐,聊了很多话。C他们一起看了一场精彩的演出。根据We had a big dinner together and talked a lot at that night.(那天晚上我们一起吃了一顿丰盛的晚餐,聊了很多。)可知在星期六晚上他们一起吃了一顿丰盛的晚餐,聊了很多。故选:B
4A陈洁的妈妈;B陈洁的爸爸;C陈洁。根据In the afternoonI felt a little tired.(下午,我感到有点累了。)可知是陈洁感到有点累了。故选:C
5A陈杰在上海的旅行很愉快。B陈杰的家人在旅途中没有买任何礼物。C陈杰一家在上海住了三天。根据What a wonderful trip!(多么美妙的旅行啊!)可知陈洁在上海的旅行很愉快,所以A项是正确的。故选:A
[点评]
本题考查了"家庭信息,记叙文,",属于"易错题",熟悉题型是解题的关键。
转载声明:
本题解析属于发布者收集录入,如涉及版权请向平台申诉! !版权申诉
221773. (2024•未央区•四上期末) 根据短文内容,判断正误。(正确的打"√",错误的打"×")
   My name is Linda.I'm a student.My family has four people.They are my father,my mother,my little brother Tom and me.My father is a cook.He is tall and strong.My mother is a teacher.She is beautiful.We are having dinner in the living room.I'd like some rice and chicken.I can use chopsticks.And my brother can use the spoon.
(1)Linda is a student.        
(2)Tom is Linda's little brother.        
(3)Linda's father iort and strong.        
(4)Linda's mother is a teacher.        
(5)Linda can use chopsticks and Tom can use the spoon.        
共享时间:2024-02-28 难度:2 相似度:1
222153. (2024•蓝田县•五下期末) 请从方框中找出合适的单词填空,使短文恢复完整。
reading fifth shopping pipa breakfast
Hello!I'm Li Mei.Today is the (1)        day of June.My family are at home.I'm playing the(2)        in my bedroom.My father is in the study.He is(3)        a book.My mother is in the kitchen.She is cooking (4)       .There are no eggs in the fridge.And my mother will go (5)        this afternoon.
共享时间:2024-07-25 难度:2 相似度:1
224552. (2021•蓝田县•三下期中) 阅读短文,判断下列说法是否符合短文内容,符合的打"√",不符合的打"×"。
ㅤHi!I'm Chen Jie.I have a cat.It's from the UK.It's blue.And it's very fat.I like it very much.My cat has a good friend,Zoom.Zoom is a little bird.It's white and black.My brother likes the bird very much.
38. The cat is from the USA.        
39. The cat is very fat.        
40. Zoom is Chen Jie's good friend.        
41. Zoom is white and black.        
42. Chen Jie's brother likes the bird very much.        
共享时间:2021-05-01 难度:2 相似度:1
227857. (2023•长安区•真题) Read and write.(选词填空,补全短文。)
ㅤWelcome to my new school.It's very beautiful.But it (1)       (was/is)very small 3 years ago.Now it's much (2)       (big/bigger) than before.Look at our playground,we often (3)       (play/played) sports there after school.This is (4)       (us/our) computer room.There (5)       (was/were) no computers in our old school.Look there!The (6)       (student/students) are (7)       (playing/having) a music class now.They (8)       (are/was) very happy.
共享时间:2023-07-23 难度:2 相似度:1
227859. (2023•长安区•真题) Reading comprehension.(阅读理解,判断正(T)误(F)。
ㅤJenny is my friend.She is from London.Today is her twelfth birthday.She is older than me.I'm eleven.She waort before.Now she is taller than me.Her hair is longer than mine.She likes cycling.Her father bought her a bike last month.The bike is red.She likes it very much.
(1)Jenny is from the UK.        
(2)I'm 12 years old.        
(3)Jenny iorter than me now.        
(4)My hair iorter than Jenny's.        
(5)Jenny's father bought her a bike last month.        
共享时间:2023-07-23 难度:2 相似度:1
228344. (2021•西咸新区•真题) 阅读短文,根据短文内容判断下列说法的正误,正确的涂"√",错误的涂"×"。
ㅤSu Nan is a school boy.He's thirteen.He looks strong and healthy.He is friendly and helpful.He likes sports very much and he wants to be a PE teacher in the future.Su Nan's school has a sports meeting once a year.He takes part in it every year.Last year,he won the high jump and the boys'100-meter race.Su Nan and his parents were very happy.His parents gave him some gifts.His father gave him a model plane and his mother gave him two story books.He liked them very much.But Su Nan wants to sell them at the school sale this year.He wants to help those poor pupils in the mountains.
(1)Su Nan is a friendly and helpful boy.        
(2)Su Nan wants to be a player in the future.        
(3)Su Nan's school has a sports meeting twice a year.        
(4)Su Nan was the first in the high jump and the boys' 100-meter race last year.        
(5)Su Nan won't sell his model plane at the school sale this year,because he likes it very much.        
共享时间:2021-07-11 难度:2 相似度:1

dyxxyyyn

2023-07-04

小学英语 | | 短文填空

  • 下载量
  • 浏览量
  • 收益额
  • 0
  • 5
  • 0
相同试题
试题下载
试题内容
调用试题名称
共享人
唐老师
试题题型
解答题
试题难度
试题题源
2020*西工大*期末
下载次数
168次
下载金币
5德优币(当前结余18德优币)
温馨提示
该试题下载至自主题库后,下载、备课永久免费!
试卷设置
试卷名称
省市校区
阶段科目
年份卷型
选择类型
已选考点
在线训练
视频讲解
温馨提示
视频讲解正在加载中、请等待!
温馨提示
对不起!这是别人共享的试题,需要下载到自主题库后,可将该试题添加到白板
视频解析购买
支付方式
德优币数
本次消耗0德优币
温馨提示

客服电话:400-816-0029,服务邮箱:610066832@qq.com

视频资源

试题找茬
纠错类型
纠错描述
温馨提示
共享试题、试卷经平台审核通过后方可展示,并永久享用用户下载分红权!