首页 | 客服 | 上传赚现
AI助手
德优题库AI助手

AI助手

搜题▪组卷

(1)

服务热线

400-816-0029

    自建题库,共享分红

德优题库QQ交流群

226565. (2022•周至县•三下期末) 阅读短文,判断下列说法与短文内容是否相符合,相符的打"√",不符的打"×"。
   Welcome to my home!Look!This is my family.We are from Shanxi.My dad and mum are tall.My brother is thin.I'm thin,too.You can see a car in my hand.I like cars.I have twenty cars.
34. My family are from Shanxi.        
35. My mother iort.        
36. I don't have a brother.        
37. You can see a car in my hand.        
38. I have 12 cars.        
共享时间:2022-07-10 难度:1
[考点]
家庭信息,
[答案]
1
2×
3×
4
5×
[解析]
34. We are from Shanxi.(我们来自山西。)可知我的家人来自山西。My family are from Shanxi. 我的家人来自山西。)描述正确。故答案为:
35. My dad and mum are tall.(我爸爸和妈妈都很高。)可知我妈妈很高。My mother is short.(我妈妈个子矮。)描述错误。故答案为:×
36. My brother is thin.(我弟弟很瘦。)可知我有兄弟。I don't have a brother.(我没有兄弟。)描述错误。故答案为:×
37. You can see a car in my hand.(你可以看到我手里有一辆车。)可知你可以看到我手里有一辆车。You can see a car in my hand.(你可以看到我手里有一辆车。)描述正确。故答案为:
38. I have twenty cars.(我有二十辆车。)可知我有二十辆车。I have 12 cars.(我有12辆车。)描述错误。故答案为:×
[点评]
本题考查了"家庭信息,",属于"基础题",熟悉题型是解题的关键。
转载声明:
本题解析属于发布者收集录入,如涉及版权请向平台申诉! !版权申诉
227418. (2022•蓝田县•五下期末) 阅读短文,根据短文内容判断下列句子的正(√)误(×)。
   I'm Sarah.Today is August 23rd.It's 9:00 a.m.Look at my family.My grandpa is near the garden.He is doing morning exercises.He does morning exercises every day.So he is healthy.My mother is making a birthday cake.Because today is my grandma's birthday.We will have a party for her this afternoon.My grandma is watching TV.I am dancing.And I often take a dancing class on the weekend.Where is my father?He is not here.He goeopping in the supermarket(超市)。He will buy many fruits for us.
34. Today is August the third.        
35. Sarah's grandpa is doing morning exercises near the garden.        
36. Sarah's grandma's birthday is on August 23rd.        
37. Sarah often takes a dancing class on the weekend.        
38. There are six people in Sarah's family.        
共享时间:2022-07-16 难度:1 相似度:2
221716. (2024•未央区•五上期末) 选词填空,将邮件补充完整。
plants sing polite cook photo
德优题库
共享时间:2024-02-10 难度:2 相似度:1.5
225067. (2024•蓝田县•五上一月) 德优题库阅读短文,根据短文内容判断下列句子的正(√)误(×)。
    Hello!I'm Wu Binbin.I'm a pupil.This is my family.My grandpa is 68 years old.He is a doctor.He is funny.My grandma is 66 years old.She is a nurse.She is very kind.My father is 38 years old.He is tall.He is a football player.He is friendly.My mother is 38 years old,too.She is a music teacher.She is pretty and helpful.My little sister is 8 years old.She is cute.And she iy.I'm 11 years old.I like cooking.I have a cooking class on Saturdays.This is my family.I love them.
34. Wu Binbin's grandpa is funny.        
35. Wu Binbin's grandma is 68 years old.        
36. Wu Binbin's father is tall.        
37. Wu Binbin has a cooking class on Sundays.        
38. There are six people in Wu Binbin's family.        
共享时间:2024-10-24 难度:2 相似度:1.5
227206. (2022•临潼区•四上期末) True or false. (阅读短文判断正"T"误"F"。)
   My name is Alice.There are four people in my family.My father is a worker(工人).He is tall and strong.My mother is a doctor.She likes fish and vegetables.My brother is a driver.He likes noodles very much.I am a student.I like rice and eggs.
31. Alice is a student.        
32. There are five people in Alice's family.        
33. Alice's father is farmer.        
34. Alice's mother likes rice and vegetables.        
35. Alice likes rice and eggs.        
共享时间:2022-02-28 难度:2 相似度:1.5
227048. (2022•未央区•四上期末) 根据短文内容,判断正误。(正确的打"√" ,错误的打"×"。)
   Look,this is a photo of my family.I put it on the desk in my bedroom.Look!They are my grandparents.They are not very old.My dad is strong.My mom is thin.Oh,this is my sister.She's quiet.She's 10.She's a good student.She likes English and sports.The boy is me.I like music and books.
25. My dad is strong.My mom is thin.        
26. My grandpa and grandma are very old.        
27. My sister is 10.She's a good student.        
28. My sister likes English and sports.        
29. I am a girl.I like music and books.        
共享时间:2022-02-28 难度:2 相似度:1.5
226831. (2022•阎良区•六上期末) 阅读下面材料,根据其中的内容选出能完成所给句子或回答所提问题的一个最佳答案。
德优题库 My name is Chen Jie.There are three people in my family .My father is a coach.He works in a gym.My mother is a nurse in a hospital.I'm a pupil.I want to be a secretary,because I like using computers.And I can type quickly.
德优题库 I'm Zhang Peng.My parents are teachers at school.My father is a science teacher.But my mother teaches Chinese.My brother is a basketball player.I'm a student.I want to be a football player.I'm very interested in sports.I love my family.
36. Where does Chen Jie's mum work?        
A.In a gym.
B.At school.
C.In a hospital.
37. Does Chen Jie like using computers?        
A.We don't know.
B.No,she doesn't.
C.Yes,she does.
38. Zhang Peng's dad teaches         .
A.PE
B.science
C.Chinese
39. Zhang Peng wants to be a football player,because        .
A.he likes sports
B.he can run quickly
C.his brother is a football player
40. How many people are there in Zhang Peng's family?        
A.Three.
B.Five.
C.Four.
共享时间:2022-02-18 难度:2 相似度:1.5
226455. (2023•灞桥区•四上期末) 选词填空,完成短文。
A.glasses B.strong C.picture D.mother E.teacher
Look at this(30)       .It's about my family.There are four people in my family.They are my grandmother,my father,my(31)       and me.My grandmother is old.My father is tall and (32)       .He is a doctor.My mother is a(33)       .She has long hair.She is friendly.I am a student.I have (34)       .I like playing football.
共享时间:2023-02-28 难度:2 相似度:1.5
226150. (2023•高新区•四上期末) 阅读短文,完成下面的思维导图。
   My name is Jerry.There are five people in my family.My grandpa is a driver.His favourite food is beef noodles.My grandma is a teacher.Her favourite food is salad.My dad is a doctor.He likes soup best.My mum is a nurse.Her favourite food is chicken.I am a pupil.I like bread very much!
德优题库
共享时间:2023-02-28 难度:2 相似度:1.5
225369. (2024•灞桥区•六上一月) 阅读理解,判断正(T)误(F)。
     This is my house.We have three bedrooms,a living room,a kitchen and a bathroom.In the kitchen,there is a fridge.The vegetables and fruit are in the fridge.The juice is in it,too.In my bedroom,there is a bed,a chair and a computer.Now I'm watching TV in the living room.Mum is cooking in the kitchen.My sister is taking a shower in the bathroom.Our cat is under my bed.
38. We have two bedrooms.        
39. There is a chair in my bedroom.        
40. My sister is watching TV in the living room.        
41. Mum is cooking in the kitchen.        
42. Our cat is on my chair.        
共享时间:2024-10-22 难度:2 相似度:1.5
224906. (2024•雁塔区•五上一月) 阅读短文,判断正误,用√、×号表示。
     My name is Jim.I am twelve.That is my mother.She is a teacher.She is kind.That is my father.His name is Jeff Green.He is a teacher,too.He is an English teacher.He is very tall.He likes basketball very much.That is my sister,Kate.She is eight.She is helpful.This is Polly.It is a bird.It is cute.

39. Jim is eleven.        
40. Jim's mother is a kind teacher.        
41. His father iort.        
42. His sister is helpful.        
43. He has a cute dog.        
共享时间:2024-10-18 难度:2 相似度:1.5
221975. (2025•临潼区•四下期末) 阅读短文,根据短文内容选出正确的一项完成下列句子。
   I'm John.It's a cool day today.I go to my grandpa's farm.It's big and beautiful.I can see ten horses and twelve cows on the farm.The cows are black and white.And the horses are tall.My grandpa has a vegetable garden,too.I see potatoes and green beans.I like potatoes.But my sister likes green beans.She loves green beans for dinner.
(1)The weather is         today.
A.cool
B.cold
C.warm
(2)John's grandpa's farm is        .
A.small but nice
B.big but not beautiful
C.big and beautiful
(3)We can see         horses on the farm.
A.10
B.11
C.12
(4)John likes        .
A.carrots
B.tomatoes
C.potatoes
(5)John's sister loves green beans for        .
A.lunch
B.dinner
C.breakfast
共享时间:2025-07-20 难度:2 相似度:1.5
223552. (2023•未央区•四上期中) 阅读短文,判断正误,正确的写"T",错误的写"F"。
Mom:Tim,please clean your room!
Tim:But Mom,my hand hurts!
Mom:Tim,please help me close the door!
Tim:But Mom,my arm hurts!
Mom:Tim,put your books in your schoolbag.
Tim:But Mom,my tummy(肚子)hurts!
Mom:Ice cream and candies are ready!
Tim:I want some!I like ice cream and candies!
Mom:But Tim,your tummy hurts,you can't eat ice cream.
Tim:I'm sorry,Mom.
38. Tim cleans his room.        
39. Tim hurts his arm.        
40. Tim helps his mother close the door.        
41. Tim eats an ice cream.        
42. Tim says sorry to mom.        
共享时间:2023-11-09 难度:2 相似度:1.5
223532. (2024•未央区•六下期中) 阅读下面一篇短文,根据短文内容,完成后面的选择题。​
   Hello!My name is Oliver.I have a happy family and there are four people in it.My parents are both teachers.My sister Mary and I are both students.
   Last Sunday,we were busy.In the morning,we visited my grandparents.We went to their house in my father's car.My grandmother cooked nice food for us.We went home after lunch.
   In the afternoon,we were all at home.My parents cleaned the house.My sister did her homework in her room.After that,she called her friend Chen Jie.They were happy and they laughed a lot.What did I do that afternoon?I washed my clothes that afternoon.
   Everyone in my family was very happy last Sunday.
39. Oliver's parents are both        .
A.scientists
B.teachers
C.doctors
D.workers
40. Oliver and his family were         last Sunday.
A.sorry
B.sad
C.angry
D.busy
41. Oliver went to his grandparents' house         last Sunday morning.
A.by car
B.by bike
C.on foot
D.by bus
42. Chen Jie is Oliver's sister's        .
A.coach
B.student
C.friend
D.kid
43. Oliver         at home last Sunday afternoon.
A.cleaned the house
B.watched TV
C.cooked food
D.washed clothes
共享时间:2024-05-01 难度:2 相似度:1.5
223455. (2024•新城区•六下期中) 阅读短文,判断正(√)误(×)。
    Hi,I'm Liu Yang.I'm 12.I have a sister.She is one year older than me.Last Saturday,we did our homework in the morning.In the afternoon,we went to a park.There was a lake and there were lots of fish in it.We went fishing together.After dinner,we saw a film.We were too tired,so we just stayed at home and read books the next day.
42. Liu Yang's sister is twelve.        
43. Liu Yang went to a park with his sister last Saturday.        
44. They can't see any fish in the lake.        
45. They saw a film in the morning.        
46. Liu Yang stayed at home and read books last Sunday.        
共享时间:2024-05-01 难度:2 相似度:1.5
223333. (2024•碑林区•三上期中) 德优题库阅读对话,根据对话内容选出合适的选项填在横线上,补全短文。
Sarah:Look!This is my family photo(照片).
Mike:Wow!You have a nice family.
Sarah:Yes.They are my mother and father.They are teachers(老师).
Mike:Is that your brother?
Sarah:No,it's my cousin.I have two uncles and an aunt.
Mike:Is this your brother?
Sarah:Yes.My brother is tall.
Mike:Do your family help each other?
Sarah:Yes.And I love my family.
A.help
B.nice
C.uncles
D.family
E.brother
I'm Sarah.I have a(42)       family.My mother and father are teachers.I have a(43)       ,a cousin,two(44)       and an aunt.My brother is tall.My family(45)       each other.And I love my(46)       .
共享时间:2024-11-21 难度:2 相似度:1.5

dyxxyyyn

2022-07-10

小学英语 | 三年级下 | 阅读理解

  • 下载量
  • 浏览量
  • 收益额
  • 0
  • 5
  • 0
相同试题
试题下载
试题内容
调用试题名称
共享人
唐老师
试题题型
解答题
试题难度
试题题源
2020*西工大*期末
下载次数
168次
下载金币
5德优币(当前结余18德优币)
温馨提示
该试题下载至自主题库后,下载、备课永久免费!
试卷设置
试卷名称
省市校区
阶段科目
年份卷型
选择类型
已选考点
在线训练
视频讲解
温馨提示
视频讲解正在加载中、请等待!
温馨提示
对不起!这是别人共享的试题,需要下载到自主题库后,可将该试题添加到白板
视频解析购买
支付方式
德优币数
本次消耗0德优币
温馨提示

客服电话:400-816-0029,服务邮箱:610066832@qq.com

视频资源

试题找茬
纠错类型
纠错描述
温馨提示
共享试题、试卷经平台审核通过后方可展示,并永久享用用户下载分红权!