首页 | 客服 | 上传赚现
AI助手
德优题库AI助手

AI助手

搜题▪组卷

(1)

服务热线

400-816-0029

    自建题库,共享分红

德优题库QQ交流群

226400. (2023•灞桥区•五上期末) 德优题库看图,选词填空,补全短文。
houses;under;quiet;river;often;read;village;bridge;mountains;aren't
ㅤHello,I'm Lisa.I live in a small (37)       .There are some (38)       behind the village.In front of the mountains,you can see some (39)       .My house is small but beautiful.There is a (40)       near my house.And I(41)       go boating there with my friends.Over the river,there is a (42)       .Can you see a big tree near the river?I often (43)       books (44)       the tree.There (45)       any tall buildings.My village is very (46)       and clean.I love it!
共享时间:2023-02-10 难度:2
[考点]
个人信息,说明文,
[答案]
1village
2mountains
3houses
4river
5often
6bridge
7read
8under
9aren't
10quiet
[解析]
37. 考查名词。由图可知,我住在一个小村庄里。村庄village。故填:village
38. 考查名词。由图可知,村子后面有一些山。山mountain,空缺词前是some,此处要用复数形式mountains。故填:mountains
39. 考查名词。由图可知,山前有一些房子。房子house。空缺词前是some,此处要用复数形式houses。故填:houses
40. 考查名词。由图可知,我家附近有一条河。河river。故填:river
41. 考查副词。根据句子结构可知此处要填一个副词。经常often,是副词。故填:often
42. 考查名词。由图可知河上有一座桥。桥bridge。故填:bridge
43. 考查动词。由空缺词后的books,可知是read books。经常often是一般现在时态的标志词,主语I是第一人称,此处要填动词原形。故填:read
44. 考查介词。由常识可知在树下读书,under在……下面。故填:under
45. 考查系动词。由图可知村庄里没有高楼大厦。此句是there be结构的句子,tall buildings是可数名词复数,此处要用are,否定形式aren't。故填:aren't
46. 考查形容词。由常识可知我的村庄非常安静干净。安静的quiet。故填:quiet
[点评]
本题考查了"个人信息,说明文,",属于"易错题",熟悉题型是解题的关键。
转载声明:
本题解析属于发布者收集录入,如涉及版权请向平台申诉! !版权申诉
224131. (2021•未央区•四上期中) 阅读短文,判断对(√)错(×)。
   Hello,I'm Mike,I have three friends.They're Bob,Jim and Ann.Bob is tall and strong.He has a big blue bag.Jim iort and thin.He is very friendly.He has glasses.Ann is very quiet.She has long hair and small eyes.She likes Chinese very much.I like Chinese,too.
43. Bob is strong,he has a big blue bag.        
44. Jim and Bob have glasses.        
45. Jim iort and thin.        
46. Ann haort hair and a small nose.        
47. Ann and Mike like Chinese.        
共享时间:2021-11-01 难度:2 相似度:2
221298. (2025•高陵区•四上期末) 阅读短文,判断下列句子是否符合短文内容,符合的打"√",不符合的打"×"。
德优题库This is Amy.She has long hair.Her shoes are orange.She has many toys.We can see many toys on her bed.Amy likes beef for dinner.She can use the knife to cut beef.
德优题库This is Mike.He is quiet.His schoolbag is blue and white.Many storybooks are in his bedroom.He likes storybooks very much.He often(经常)has noodles for dinner.He can use chopsticks for them.
(1)Amy haort hair.        
(2)Many toys are on Amy's bed.        
(3)Amy can use the knife to cut beef.        
(4)Mike's schoolbag is black and yellow.        
(5)Mike likes English books very much.        
共享时间:2025-02-28 难度:2 相似度:2
222000. (2025•临潼区•四上期末) 阅读短文,根据短文内容选出能完成所给句子或回答所提问题的一个最佳答案。​
   I'm Amy.I'm from the UK.I have black glasses.I'm quiet.I like beef for dinner.And I can use chopsticks.I'm in the classroom now(现在).The classroom is not big but nice.A maths book is on my desk.I like maths very much.Miss White is our maths teacher.She is tall.She is very friendly.Look!Miss White is near the teacher's desk.We can see her maths book on the teacher's desk.
(1)What colour are Amy's glasses?        
A.Black.
B.Brown.
C.Red.
(2)Amy likes        for dinner.
A.chicken
B.vegetables
C.beef
(3)Where is Amy now?        
A.In the bedroom.
B.In the classroom.
C.In the study.
(4)Miss White is a(n)        teacher.
A.Chinese
B.English
C.maths
(5)Miss White is very        .
A.friendly
B.strong
C.quiet
共享时间:2025-02-28 难度:2 相似度:2
221717. (2024•未央区•五上期末) 阅读短文,判断下列句子正(T)误(F)。
  Hello!My name is Tom.I like English very much.My favourite food is beef,potatoes and rice.On the weekend,I often clean the room and water the flowers at home.I often read books and play football with my friends in the park.What do you do on the weekend?
  My home is near a river.There are some mountains behind my house.There is a road in front of my house.You can see two bridges over the river.I like my home.
(1)Tom likes fish,potatoes and rice.        
(2)Tom can clean the room.        
(3)Tom is helpful at home.        
(4)There are some mountains in front of Tom's house.        
(5)There are three bridges over the river.        
共享时间:2024-02-10 难度:2 相似度:2
221643. (2024•西咸新区•五上期末) 阅读短文,根据短文内容选出能完成所给句子或回答所提问题的一个最佳答案。​
   Linda is a student in Xingfu School.She loves her school very much.It is beautiful.And there are many kind teachers in it.Linda often sings songs in the music room.And she can sing well.Her favourite day is Monday.Because(因为) she has a music class on Monday afternoon.And she has a cooking class on Saturday afternoon.She can cook sandwiches.But she can't cook noodles or hamburgers.Mr Zhang is her cooking teacher.He is very funny and helpful.He can cook delicious food.Linda wants to be(成为)a cooking teacher,too.
(1)There are many        teachers in Xingfu School.
A.kind
B.strict
C.funny
(2)Linda can        well.
A.德优题库
B.德优题库
C.德优题库
(3)Linda's favourite day is        .
A.Monday
B.Saturday
C.Sunday
(4)Linda can cook        .
A.noodles
B.sandwiches
C.hamburgers
(5)Which one(哪一个)is RIGHT?        
A.Mr Zhang is not funny but helpful.
B.Mr Zhang is Linda's music teacher.
C.Linda has a music class on Monday afternoon.
共享时间:2024-02-10 难度:2 相似度:2
222090. (2024•莲湖区•五下期末) 阅读下面的短文,根据短文内容,完成后面的选择题。
    Hello!I'm Linda.I have three good friends.They are Amy,John and Tom.Amy likes winter best because her birthday is in February.She is playing with a cat now.John's birthday is on May 4th.He likes sports.Look!He is playing basketball.Tom's birthday is in March.He likes spring,because he can fly a kite in spring.Is he flying a kite now?No,he is making a kite.I like spring best.Why?Because it is very beautiful.What am I doing now?I am reading a book.
(1)Linda has         good friends.
A.two
B.three
C.four
(2)Amy likes         best.
A.spring
B.summer
C.winter
(3)Whose birthday is on May 4th?        
A.John's.
B.Tom's.
C.Linda's.
(4)Tom is        now.
A.playing basketball
B.making a kite
C.reading a book
(5)Why does Linda like spring best?        
A.Because she thinks spring is very beautiful.
B.Because her birthday is in spring.
C.Because she can fly a kite in spring.
共享时间:2024-07-25 难度:2 相似度:2
223788. (2022•雁塔区•三上期中) 阅读短文,判断下列句子是否与短文内容相符,相符写"T",不相符写"F"。
   Hello,my name is Lucy.Look!I have a nice bag.It is blue and white.In my bag,I see many books,crayons and a pencil box.My pencil box is orange.In the pencil box,there is a ruler,a pencil,a pen and 2 erasers.The ruler is yellow.The erasers are white.The pen is blue.And the pencil is green.I like my bag.
27. Lucy's bag is black and white.        
28. Lucy has an orange pencil box.        
29. The pencil is blue and the pen is green.        
30. We can see a pen,a ruler,a pencil and two erasers in Lucy's pencil box.        
31. Lucy has a nice bag.        
共享时间:2022-11-09 难度:2 相似度:2
221243. (2025•鄠邑区•六上期末) 下面是陈杰两个笔友的相关介绍,请你根据其中的内容补全他们的相关信息吧!
    Chen Jie is very happy to have two pen pals.They are Amy and Oliver.They are from the UK.And they are in the same(相同的) school.Amy is eleven years old.And Oliver is twelve years old.Amy iort,but Oliver is tall.Amy likes playing ping-pong.Oliver likes it,too.They usually play ping-pong together on the weekend.Amy likes dancing.But Oliver doesn't like it.He likes reading stories very much.Chen Jie often,sends emails to her pen pals on Saturday afternoon.
Name Country Age(年龄) Appearance(外貌) Hobbies
Amy the UK eleven (1)        playing ping-pong,(2)       
Oliver (3)        tall playing ping-pong,(4)       
Chen Jie often sends emails to Amy and Oliver on Saturday (5)       .
共享时间:2025-02-18 难度:2 相似度:2
222373. (2024•碑林区•三下期末) 以下五位同学参加了国际夏令营活动,阅读营员们的自我介绍,完成相应的任务。
德优题库
   Hi,I'm Mary.I'm from the UK.I'm thirteen years old.I like grapes very much.
德优题库
   Hi,I'm Li Lei.I'm from Beijing.I am eleven years old.I don't like grapes,but I like oranges.
德优题库
   Hello,my name's Kim.I'm from the USA.I'm fifteen years old.I like apples.
德优题库
   Hi,I'm Bob.I'm twelve years old.I come from Australia.I like bananas very much.Nice to meet you!
德优题库
   My name's Lily.I'm from Canada.My father is a good doctor.
   My mother is a teacher.I am a student.I'm fourteen.
Ⅰ.将五位营员与各自的国家的国旗相连。
德优题库
Ⅱ.将五位营员的年龄从小到大排列,将序号写在横线上。
A.Mary
B.Li Lei
C.Kim
D.Bob
E.Lily
                                   
共享时间:2024-07-11 难度:2 相似度:2
223921. (2022•高新区•六上期中) 阅读短文,根据短文内容选出能完成所给句子或回答所提问题的一个最佳答案。
ㅤBob lives far from the school.At half past six in the morning,he goes to school.He often goes to school by school bus.The bus driver is his uncle.Sometimes his father drives him.Bob has three classes in the morning and two in the afternoon each school day.He likes Wednesday,because he has math class on that day.Math is his favourite subject.At five o'clock in the afternoon,he goes home.In the evening,he always reads books in the study.He never watches TV.Then at 9:00 p.m.,he goes to bed.
32. Bob goes to school at        .
A.6:00
B.6:30
C.7:00
33. Bob        goes to school by school bus.
A.often
B.always
C.never
34. How many classes does Bob have each school day?        
A.6.
B.3.
C.5.
35. What subject does Bob like best?        
A.德优题库
B.德优题库
C.德优题库
36. In the evening,Bob always reads books in the        .
A.study
B.bedroom
C.living room
共享时间:2022-11-03 难度:2 相似度:2
222089. (2024•莲湖区•五下期末) 阅读下面的短文,根据短文内容,判断后面的句子是(√)否(×)正确。
    My name is Emma.I am a girl.I am twelve years old.Today is my birthday.I am having a birthday party in my house.Look!My dad is singing a song.My mum is drinking some milk.My grandfather is drawing a picture for me.My grandmother is looking at the picture.My friends,Li Ming and Jenny are eating some cakes.My brother,Danny is quiet(安静的).He is eating an ice cream.What am I doing?I am looking at my birthday gifts.I am very happy.
(1)Emma is twelve years old.        
(2)Emma's father is drinking some milk now.        
(3)Emma's grandfather is drawing a picture for Emma.        
(4)Emma's friends are eating some cakes.        
(5)There are eight people in Emma's house now.        
共享时间:2024-07-25 难度:2 相似度:2
223346. (2024•灞桥区•四上期中) 小记者们正在调查学生们关于"好朋友是什么样的"的不同看法,请阅读下面采访,完成下题。

Molly
I think(认为) good friends like the same(相同的) schoolbags.Jack is my good friend.He's from Canada.He's a cool boy.He'ort but strong.We like monkeys.So we have the same monkey schoolbag.But my schoolbag is heavy.I have many books in it.

Sally
A good friend makes(使) me happy.My mother is my good friend.She helps me make a funny tiger puppet.Look!It's orange and black.It has a small head and a big body.I like it very much.I'm so happy to be with my mother.

Jim
I think good friendould(应该) help each other(相互).I often go to the library(图书馆) with my good friend Toby.He's from the UK.He's a quiet boy.He likes Chinese storybooks.I help him with Chinese and he helps me with English.
29. Jack has a        schoolbag.
A.tiger
B.car
C.monkey
30.        is Sally's good friend.
A.Jim
B.Sally's mother
C.Molly
31. The funny tiger puppet        .
A.has a small head and a big body
B.iort but strong
C.is yellow and brown
32. Toby is from        .
A.Canada
B.China
C.the UK
33. Which of the following is TRUE(正确的)?        
A.Jim and Toby help each other.
B.Toby likes English storybooks.
C.Jim is quiet.
共享时间:2024-11-05 难度:2 相似度:1
223347. (2024•灞桥区•四上期中) 阅读短文,选择正确的答案。
   I'm Sarah.I am an English girl.We have a new classroom.It is very big and clean.The floor is yellow.The teacher's desk is brown.The computer is on the teacher's desk.Look!My new desk is over there.It's blue and white.What's in it?An English book,a Chinese book,a maths book and three storybooks.We have six fans and nine lights in the classroom.I like my new classroom very much.
34. Sarah is a(n)        girl.
A.Chinese
B.English
C.American
35. The teacher's desk is        .
A.blue
B.black
C.brown
36. Where is the computer?        
A.On the teacher's desk.
B.On Sarah's desk.
C.On the wall.
37. What colour is Sarah's new desk?        
A.Black and white.
B.Blue and black.
C.Blue and white.
38. How many books are there in Sarah's desk?        
A.Three.
B.Six.
C.Nine.
共享时间:2024-11-05 难度:2 相似度:1
223332. (2024•碑林区•三上期中) 阅读绘本,根据绘本内容判断下列句子的正误,正确的打"√",错误的打"×"。
德优题库
    My name is John.I like animals.My mother and I go to the zoo.Then I draw(画) some animals.
德优题库
    I draw a giraffe.It's tall.It has(有)a long neck(长脖子).
德优题库
    I draw an elephant.It has small eyes.
德优题库
    I draw a panda.It's cute.It has small ears.
37. I like animals.        
38. My father and I go to the zoo.        
39. The giraffe is tall.        
40. The elephant has small ears.        
41. The panda is cute.        
共享时间:2024-11-21 难度:2 相似度:1
223455. (2024•新城区•六下期中) 阅读短文,判断正(√)误(×)。
    Hi,I'm Liu Yang.I'm 12.I have a sister.She is one year older than me.Last Saturday,we did our homework in the morning.In the afternoon,we went to a park.There was a lake and there were lots of fish in it.We went fishing together.After dinner,we saw a film.We were too tired,so we just stayed at home and read books the next day.
42. Liu Yang's sister is twelve.        
43. Liu Yang went to a park with his sister last Saturday.        
44. They can't see any fish in the lake.        
45. They saw a film in the morning.        
46. Liu Yang stayed at home and read books last Sunday.        
共享时间:2024-05-01 难度:2 相似度:1

dyxxyyyn

2023-02-10

小学英语 | 五年级上 | 阅读理解

  • 下载量
  • 浏览量
  • 收益额
  • 0
  • 5
  • 0
相同试题
试题下载
试题内容
调用试题名称
共享人
唐老师
试题题型
解答题
试题难度
试题题源
2020*西工大*期末
下载次数
168次
下载金币
5德优币(当前结余18德优币)
温馨提示
该试题下载至自主题库后,下载、备课永久免费!
试卷设置
试卷名称
省市校区
阶段科目
年份卷型
选择类型
已选考点
在线训练
视频讲解
温馨提示
视频讲解正在加载中、请等待!
温馨提示
对不起!这是别人共享的试题,需要下载到自主题库后,可将该试题添加到白板
视频解析购买
支付方式
德优币数
本次消耗0德优币
温馨提示

客服电话:400-816-0029,服务邮箱:610066832@qq.com

视频资源

试题找茬
纠错类型
纠错描述
温馨提示
共享试题、试卷经平台审核通过后方可展示,并永久享用用户下载分红权!