首页 | 客服 | 上传赚现
AI助手
德优题库AI助手

AI助手

搜题▪组卷

(1)

服务热线

400-816-0029

    自建题库,共享分红

德优题库QQ交流群

224690. (2020•浐灞新区•三上期中) 德优题库判断对错,正确"√",错误"×"。
   Hello!I'm Mike,I have a pen.It (它) is black.I have a ruler.It is green.My pencil box is red.I have a yellow bag and a white eraser.
48. I have a blue pen.        
49. My eraser is white.        
50. My bag is green.        
51. I have a green ruler.        
52. My pencil box is orange.        
共享时间:2020-11-08 难度:2
[考点]
物品与方位,说明文,
[答案]
(1)×;
(2)√;
(3)×;
(4)√;
(5)×。
[解析]
48. 由I have a pen.It (它) is black.(我有一支钢笔。它是黑色的。)可知我有一支黑色的钢笔而不是蓝色的,此处描述不相符。故答案为:×。
49. 由I have a yellow bag and a white eraser.(我还有一个黄色的包和一块白色的橡皮。)可知我的橡皮是白色的,此处描述相符。故答案为:√。
50. 由I have a yellow bag and a white eraser.(我还有一个黄色的包和一块白色的橡皮。)可知我有一个黄色的包而不是绿色的,此处描述不相符。故答案为:×。
51. 由I have a ruler.It is green.(我有一把尺子。它是绿色的。)可知我有一把绿色的尺子,此处描述相符。故答案为:√。
52. 由My pencil box is red.(我的铅笔盒是红色的。)可知我的铅笔盒是红色的而不是橙色的,此处描述不相符。故答案为:×。
[点评]
本题考查了"物品与方位,说明文,",属于"易错题",熟悉题型是解题的关键。
转载声明:
本题解析属于发布者收集录入,如涉及版权请向平台申诉! !版权申诉
222233. (2024•高陵区•四上期末) 阅读下面的短文,判断后面所给的句子是(√)否( ×)正确。
  Hello!My name is John.I'm 16 years old.Look at this picture.The boy in it is my brother.His name is Mike.Mike is 25 years old.He is tall and thin.He haort brown hair.This is Mike's bedroom.Look!His bed is near the window.A computer is on his desk.A pen and three books are near the computer.Where is Mike?He is in the living room.He is having dinner(吃饭).He has chicken and noodles for dinner today(今天).
(1)The boy in the picture is Mike.        
(2)Mike is John's father.        
(3)Mike iort and thin.        
(4)Mike's computer is on his desk.        
(5)Mike has beef and rice for dinner today.        
共享时间:2024-02-28 难度:2 相似度:2
221531. (2024•雁塔区•五上期末) 根据图片内容,判断句子正(T)误(F)。
(1)I see two girls in the picture.        
(2)The boy is tall and thin.        
(3)There is a big desk in the picture.        
(4)There is a dog on the chair.        
(5)There are some books in the room.        
德优题库
共享时间:2024-02-10 难度:2 相似度:1
221902. (2024•临潼区•五下期末) 阅读短文,判断下列句子与短文内容是(T)否(F)相符。
   Hello!I am Li Tao.There are two special days in June.They are Children's Day and a school trip.On Children's Day,we will have a party.We can dance and sing at the party,too.I'm sure we will have a good time!Our school trip is on June 23rd.We can go to the Terra Cotta Warriors(兵马俑) and learn about the history(历史) of China.What am I doing now?I'm eating dinner.Then I will listen to music.What about you?
(1)There is one special day in June.        
(2)We will have a party on Children's Day.        
(3)We can go to the Terra Cotta Warriors on Children's Day.        
(4)I'm reading books now.        
(5)I'll listen to music after dinner.        
共享时间:2024-07-03 难度:2 相似度:1
222030. (2024•临潼区•三下期末) 阅读短文,根据短文内容判断下列句子的正误,正确的打"√",错误的打"×"。
   My name is Chen Jie.I'm from Shanxi.I'm eleven years old.I like apples.I don't like bananas.And I like animals.I have a toy bear.Look!It's under the bag.It'ort and fat.It's cute.I can play it with my sister.
(1)Chen Jie is thirteen years old.        
(2)Chen Jie likes bananas.        
(3)The toy bear is under the bag.        
(4)The toy bear iort and thin.        
(5)Chen Jie has a sister.        
共享时间:2024-07-21 难度:2 相似度:1
225572. (2023•新城区•三上一月) 我是火眼金睛,请根据方框内的图示进行判断。正确的写"T",错误的写"F"。
Name 德优题库 德优题库 德优题库 德优题库 德优题库
Mike ×
Amy × ×
Sarah ×
20. Mike:I'd like some milk.
Amy:Me too.        
21. Amy:I'd like some bread.
Sarah:Me too.        
22. Amy:I'd like some rice.
Sarah:Me too.        
23. Mike:I'd like some juice.
Amy:Me too.        
24. Sarah:I'd like some fish.
Mike:Me too.        
共享时间:2023-10-31 难度:2 相似度:1

dyxxyyyn

2020-11-08

小学英语 | 三年级上 | 判断题

  • 下载量
  • 浏览量
  • 收益额
  • 0
  • 5
  • 0
相同试题
试题下载
试题内容
调用试题名称
共享人
唐老师
试题题型
解答题
试题难度
试题题源
2020*西工大*期末
下载次数
168次
下载金币
5德优币(当前结余18德优币)
温馨提示
该试题下载至自主题库后,下载、备课永久免费!
试卷设置
试卷名称
省市校区
阶段科目
年份卷型
选择类型
已选考点
在线训练
视频讲解
温馨提示
视频讲解正在加载中、请等待!
温馨提示
对不起!这是别人共享的试题,需要下载到自主题库后,可将该试题添加到白板
视频解析购买
支付方式
德优币数
本次消耗0德优币
温馨提示

客服电话:400-816-0029,服务邮箱:610066832@qq.com

视频资源

试题找茬
纠错类型
纠错描述
温馨提示
共享试题、试卷经平台审核通过后方可展示,并永久享用用户下载分红权!