首页 | 客服 | 上传赚现
AI助手
德优题库AI助手

AI助手

搜题▪组卷

(1)

服务热线

400-816-0029

    自建题库,共享分红

德优题库QQ交流群

223138. (2024•曲江新区•三上期中) 德优题库
54. This is a zoo.        
55. There are many children in the zoo.        
56. We can see three elephants,two monkeys,two giraffes and two pandas in this zoo.        
57. The monkeys are in the tree.        
58. The giraffes are short and thin.        
共享时间:2024-11-03 难度:2
[考点]
动物,说明文,
[答案]
(1)T
(2)F
(3)F
(4)T
(5)F
[解析]
54. 句意:这是一个动物园。由图片可知这是一个动物园。故答案为:T。
55. 句意:动物园里有很多孩子。由图片可知动物园里有很多动物。故答案为:F。
56. 句意:在这个动物园里,我们可以看到三头大象、两只猴子、两只长颈鹿和两只熊猫。由图片可知在这个动物园里,我们可以看到两头大象、两只猴子、两只长颈鹿和两只熊猫。故答案为:F。
57. 句意:猴子在树上。由图片可知猴子在树上。故答案为:T。
58. 句意:长颈鹿又矮又瘦。由图片可知长颈鹿又高又瘦。故答案为:F。
[点评]
本题考查了"动物,说明文,",属于"必考题",熟悉题型是解题的关键。
转载声明:
本题解析属于发布者收集录入,如涉及版权请向平台申诉! !版权申诉
222893. (2023•未央区•三下期末) 阅读短文,选择正确答案,将字母序号填入括号内。
     Hello,I'm Beibei.I'm a panda.I'm from China.Look!This is my family.The man is my dad.He's tall and fat.He has a black and white body.The boy is my brother.He has a black and white body,too.The woman is my mum.She has big eyes.She's very beautiful.Who's that girl?Oh,right!That is my sister,Jingjing.Welcome to my home.

(1)Beibei is a        .
A.monkey
B.giraffe
C.panda
(2)Beibei is from        .
A.China
C.Canada
C.the UK
(3)Beibei's father is        .
A.tall and fat
B.tall and thin
C.short and thin
(4)Beibei's mother has        .
A.small eyes
B.big eyes
C.big ears
(5)Jingjing is Beibei's        .
A.brother
B.sister
C.mother
共享时间:2023-07-03 难度:2 相似度:2
221389. (2025•灞桥区•三上期末) 阅读短文,完成下列任务。
   The zoo is nice.I see five cute pandas.The pandas are black and white.I see a grey(灰色的) elephant.It's big.I see many bears.How many?One,two,three…nine.Oh,what's that?It's a brown lion.Look at the birds!They are blue.I see six tigers.The tigers are yellow and black.I like the zoo.I am happy today.
任务一:读短文,为动物选择相应的颜色,将序号写在图下的括号内。
A.black and white
B.yellow and black
C.blue
D.brown
E.grey
德优题库
任务二:读短文,将下列动物与相应的数量连线。
德优题库
共享时间:2025-03-20 难度:2 相似度:2
220958. (2025•未央区•三上期末) 阅读短文,判断句子正(T)误(F)。
语篇1:去动物园。
   Let's go to the zoo.That's great!Look!The giraffe is tall.The panda is cute.The lion is fast.The elephant is big.The fish is small.Amazing wild animals.We love animals.
(1)The giraffe iort.        
(2)The panda is cute.        
(3)The lion is fast.        
(4)The elephant is big.        
(5)The fish is tall.        
共享时间:2025-03-17 难度:3 相似度:1.67
226101. (2023•莲湖区•六上期末) 阅读短文,根据短文信息,完成海报内容。
   Ken likes playing basketball with his friends at weekends.Tomorrow is Sunday.He wants to invite(邀请) his classmates to join his basketball club and play together.They will meet on the playground.
Welcome to Our Club
What do you often do at (29)       
Do you like(30)       
Come on!Join our(31)       .
Let's(32)        together.
See you on the(33)       
共享时间:2023-02-18 难度:2 相似度:1
226080. (2023•莲湖区•三上期末) 阅读故事,判断句子正(T)误(F)。
德优题库
Hi,I'm Mr Pencil.
德优题库
I have three friends.We live (居住) in the pencil box.
德优题库
Look,this is my friend,Miss Ruler.She is red.
德优题库
This is my friend,Mr Pen.He is black.
德优题库
This is Miss Eraser.She is green and white.
德优题库
We are happy.We like to play in the pencil box.
36. Mr Pencil lives in a bag.        
37. Mr Pencil has a brother.        
38. Miss Ruler is yellow.        
39. Miss Eraser is green and white.        
40. Mr Pencil has three friends.        
共享时间:2023-03-04 难度:2 相似度:1
225643. (2023•莲湖区•五上一月) 根据图片信息,填入合适的单词,完成Mike的个人介绍。
德优题库
     Hello,my name is Mike.I'm tall and strong.My favourite day is Monday,I have a computer class on that day.I have lunch at school.I have (20)       and salad on(21)       .They are healthy.After school,I often clean the classroom and play(22)       with my friends.Next Friday,we'll have a party.I can draw(23)       but I can't do(24)       kung fu.
共享时间:2023-10-15 难度:2 相似度:1
223689. (2023•西安市•五上期中) 阅读短文,根据短文内容判断正(T)误(F)。
ㅤㅤHello!My name is Tom.I like English class best.We have English on Mondays and Thursdays.My favourite food is beef,salad and sandwiches.I don't like grapes.I think they are so sour(酸的).Today is Saturday.I don't go to school.I often read books,do my homework and watch TV on Saturdays.What do you do on weekends?
44. Tom likes beef,hamburgers and salad.        
45. Tom has English class on Tuesdays.        
46. Grapes are Tom's favourite fruit.        
47. It is Saturday today.        
48. Tom often reads books and watches TV on Saturdays.        
共享时间:2023-11-15 难度:2 相似度:1
223687. (2023•西安市•五上期中) 选单词补全短文
tall delicious nice love English
ㅤㅤMy name is Lily.I'm a pupil in Xi'an.My school is not far from my home.It is a (34)       school.I go to school five days a week.We have six lessons every day.I like music very much,and I like (35)       ,too.My English teacher is (36)       and kind.I (37)       her very much.I often have lunch at school.The food is (38)       and the vegetables are fresh.Welcome to my school.
共享时间:2023-11-15 难度:2 相似度:1
222919. (2023•未央区•六上期末) 阅读判断。
   I'm Miss Help.I'm a children writer.If you need some help,you can write a letter to me.And I will give you some suggestions. (建议)德优题库
Dear Miss Help,I'm a 12-year-old girl.I go to school by bike every day.There is a big library near our school.After school,I like reading books there.
I have a brother.He's 5 years old.He's cute but naughty.He often draws pictures on my books and breaks (破坏) my toys.I'm very angry with him.My mum says, "You should be a good sister." But it's not easy for me.What should I do?
Amy
Dear Amy,It's really not easy to be a good sister.But don't be angry.Your brother will be your good friend when he grows up. (长大)
I think you should put away your books and toys in your schoolbag or boxes.Don't put them everywhere.
Miss Help
(1)If we need some help,we can write a letter to Miss Help.        
(2)Amy rides a bike to school every day.        
(3)Amy's brother is cute and clever.        
(4)Amy is angry with her brother,because he draws pictures on her toys.        
(5)Amy should put away her books and toys in her schoolbag or boxes.        
共享时间:2023-02-18 难度:2 相似度:1
223652. (2024•高陵区•六下期中) 阅读下面一篇短文,根据短文内容,完成后面的选择题。​
   Hello!My name is Oliver.I have a happy family and there are four people in it.My parents are both teachers.My sister Mary and I are both students.
   Last Sunday,we were busy.In the morning,we visited my grandparents.We went to their house in my father's car.My grandmother cooked nice food for us.We went home after lunch.
   In the afternoon,we were all at home.My parents cleaned the house.My sister did her homework in her room.After that,she called her friend Chen Jie.They were happy and they laughed a lot.What did I do that afternoon?I washed my clothes that afternoon.
   Everyone in my family was very happy last Sunday.
39. Oliver's parents are both        .
A.scientists
B.teachers
C.doctors
D.workers
40. Oliver and his family were         last Sunday.
A.sorry
B.sad
C.angry
D.busy
41. Oliver went to his grandparents' house         last Sunday morning.
A.by car
B.by bike
C.on foot
D.by bus
42. Chen Jie is Oliver's sister's        .
A.coach
B.student
C.friend
D.kid
43. Oliver         at home last Sunday afternoon.
A.cleaned the house
B.watched TV
C.cooked food
D.washed clothes
共享时间:2024-05-01 难度:2 相似度:1
223617. (2024•蓝田县•三下期中) 根据短文内容判断下列句子的正误,正确的打"√",错误的打"x"。
  This is Sarah.That is Amy.They(她们) are good friends.Sarah is from the UK.Amy is from the USA.Sarah is tall.And she has big eyes.Amy is tall,too.She has small eyes.They like to play.
38. Sarah is Amy's sister.        
39. Amy is from the UK.        
40. Sarah has big eyes.        
41. Amy isn't tall.        
42. Sarah and Amy like to play.        
共享时间:2024-05-01 难度:2 相似度:1
223420. (2024•新城区•四下期中) 根据短文内容选择正确答案。​
   Wang Li has some backpacks.One is heavy.It's red.There is an English book in it.One is heavier.It's green.Some pencils are in it.There are many apples in the heaviest backpack.It's yellow.One day she lost her green backpack.She took a bus to the police station.The policeman found her backpack.
42. How many backpacks does Wang Li have?        
A.One.
B.Two.
C.Three.
43. What colour is the second heavy backpack?        
A.Yellow.
B.Green.
C.Red.
44. What's in the heaviest backpack?        
A.An English book.
B.Some pencils.
C.Many apples.
45. How did she go to the police station?        
A.By subway.
B.By bus.
C.By bike.
46. Who found Wang Li's green backpack?        
A.Policeman.
B.Friend.
C.Teacher.
共享时间:2024-05-01 难度:2 相似度:1
223261. (2025•高陵区•三下期中) 阅读下面的短文,根据短文内容,选择正确的答案,填序号。
    Hello,I'm Luke.I am an elephant.I'm from a zoo in Thailand.I have a big body,two big ears and a long nose.I drink(喝水) with my nose.I like bananas.
    This is my mother.Her name is Susie.She likes grapes.My mother and I are popular(受欢迎的).People often draw pictures for us.
35. Luke is a(n)        .
A.rabbit
B.dog
C.elephant
36. Luke is from        .
A.the US
B.Thailand
C.China
37. Luke         with his nose.
A.drinks
B.hears
C.sees
38. Susie is Luke's(Luke的)        .
A.sister
B.mother
C.father
39. People often         for Luke and Susie.
A.say thanks
B.sing and dance
C.draw pictures
共享时间:2025-05-01 难度:2 相似度:1
223173. (2024•临潼区•六上期中) 阅读下面一篇短文,根据短文内容,完成后面的阅读任务。
    Hello,everyone!I'm Su Nan and I'm a Chinese boy.I have two good friends.They are Zang Qiang and Wu Binbin.We often play together.What will we do this weekend?
    On Saturday morning,Zhang Qiang,Wu Binbin and I will do our homework in my use.After lunch,we are going to visit the science museum.The museum is a little far from our houses.We are going to get there by bike.
    On Sunday morning,Zhang Qiang,Wu Binbin and I are going to read books in the library.Zhang Qiang and I like to rend comic books very much.Wu Binbin likes to read storybooks.On Sunday afternoon,we are going to play basketball in the gym.It's our favourite sport.We all wait to be great basketball players like Yao Ming.
任务一:判断下面的句子是(√)否(×)正确。
(1)Su Nan,Zhang Qiang and Wu Binbin are good friends.        
(2)Su Nan and his friends will do homework in Zhang Qiang's house this Saturday.        
任务二:完成下面的选择题,填序号。
(3)Su Nan and his friends will go to the science museum         this Saturday.
A.on foot
B.by taxi
C.by bike
D.by bus
(4)What will Su Nan,Zhang Qiang and Wu Binbin do this Sunday morning?        
A.Play football.
B.Read books.
C.Draw pictures.
D.See a film.
任务三:根据短文内容填空,每空限填一个单词。
(5)一Which word in the third paragraph(段落) means"体育馆"?
—The word is "        ".
共享时间:2024-11-28 难度:2 相似度:1
226171. (2023•高新区•三上期末) 阅读短文,根据短文内容选择正确答案。
   I'm Tom.I have many toys(玩具).Look!I have a toy bear.It is brown.This is a toy panda.It's black and white.It's fat.I have two toy dogs.This dog is white.That dog is brown.Look at the toy monkey.It's red.And I have two toy tigers.The tigers are yellow and black.How many toys?One,two,three…seven toys.Let's play!
29. The toy bear is        .
A.white
B.black
C.brown
30. The toy panda is        .
A.fat
B.big
C.funny
31. Tom has        toy dogs.
A.four
B.two
C.three
32. The toy        is red.
A.tiger
B.elephant
C.monkey
33. Tom has        toys.
A.7
B.6
C.5
共享时间:2023-03-20 难度:2 相似度:1

dyxxyyyn

2024-11-03

小学英语 | 三年级上 | 阅读题

  • 下载量
  • 浏览量
  • 收益额
  • 0
  • 6
  • 0
相同试题
试题下载
试题内容
调用试题名称
共享人
唐老师
试题题型
解答题
试题难度
试题题源
2020*西工大*期末
下载次数
168次
下载金币
5德优币(当前结余18德优币)
温馨提示
该试题下载至自主题库后,下载、备课永久免费!
试卷设置
试卷名称
省市校区
阶段科目
年份卷型
选择类型
已选考点
在线训练
视频讲解
温馨提示
视频讲解正在加载中、请等待!
温馨提示
对不起!这是别人共享的试题,需要下载到自主题库后,可将该试题添加到白板
视频解析购买
支付方式
德优币数
本次消耗0德优币
温馨提示

客服电话:400-816-0029,服务邮箱:610066832@qq.com

视频资源

试题找茬
纠错类型
纠错描述
温馨提示
共享试题、试卷经平台审核通过后方可展示,并永久享用用户下载分红权!