首页 | 客服 | 上传赚现
AI助手
德优题库AI助手

AI助手

搜题▪组卷

(1)

服务热线

400-816-0029

    自建题库,共享分红

德优题库QQ交流群

223137. (2024•曲江新区•三上期中) 阅读短文,判断下列各题是(T)否(F)正确。
    The White family is at home.Mrs White is in the kitchen.She is cooking.Mr White is sitting in a chair and reading the newspaper.Tom and his friend Dick are cleaning the bicycle.Jane and her friend Mary are in Jane's bedroom.They are listening to a tape.
49. Mr White is sitting on the sofa(沙发).        
50. Mrs White is in the bedroom.        
51. Tom and Dick are cleaning the bike.        
52. Mrs White is Mary's mother.        
53. The two girls are dancing.        
共享时间:2024-11-03 难度:2
[考点]
家庭信息,说明文,
[答案]
(1)F
(2)F
(3)T
(4)F
(5)F
[解析]
49. 句意:怀特先生坐在沙发上。由Mr White is sitting in a chair and reading the newspaper.(怀特先生坐在椅子上看报纸。)可知怀特先生坐在椅子上看报纸。故答案为:F。
50. 句意:怀特太太在卧室里。由Mrs White is in the kitchen.(怀特太太在厨房里。)可知怀特太太在厨房里。故答案为:F。
51. 句意:汤姆和迪克正在清洗自行车。由Tom and his friend Dick are cleaning the bicycle.(汤姆和他的朋友迪克正在清洗自行车。)可知汤姆和迪克正在清洗自行车。故答案为:T。
52. 句意:怀特太太是玛丽的母亲。由Jane and her friend Mary are in Jane's bedroom.(简和她的朋友玛丽在简的卧室里。)可知怀特太太是简的母亲。故答案为:F。
53. 句意:两个女孩在跳舞。由They are listening to a tape.(她们正在听磁带。)可知两个女孩在听磁带。故答案为:F。
[点评]
本题考查了"家庭信息,说明文,",属于"必考题",熟悉题型是解题的关键。
转载声明:
本题解析属于发布者收集录入,如涉及版权请向平台申诉! !版权申诉
220781. (2025•雁塔区•四上期末) 阅读Tim的作文"My bedroom",判断正(T)误(F)。
    My name is Tim.Welcome to my bedroom.Near the window you can see a blue sofa.It's big and long.And my schoolbag is on the sofa.My yellow bed is near the sofa.And my cute cat is on the bed.Look!There are some photos on the wall.They are photos of my family.They' re beautiful.Where is my desk?It's near the door.My bedroom is not big,but it's nice.I like it.

(1)Tim's bedroom is nice and big.        
(2)You can see a blue sofa near the window in his bedroom.        
(3)Tim's schoolbag is on the yellow bed.        
(4)The beautiful photos are on the wall.        
(5)The desk is near the window.        
共享时间:2025-02-28 难度:2 相似度:2
221848. (2024•未央区•六上期末) 阅读短文,补全句子。​
    I'm Mary.I'm eleven years old.I'm a student.Every day,I walk to school.I like singing and drawing.I'm going to sing a song in the New Year's Party next week.There are four people in my family,my parents,my brother and me.I love my family very much.My mother is a teacher.She hates(讨厌) smoking but she likes cooking.My father is a police officer.He works in the police station.He doesn't like shopping.He likes playing football.My older brother is a pilot.He likes hiking.I love my family.
(1)Mary likes        .
(2)Mary's mother likes        .
(3)Mary's father is a        .
(4)Mary's father likes        .
(5)Mary's older brother is a        .
共享时间:2024-02-18 难度:2 相似度:2
223652. (2024•高陵区•六下期中) 阅读下面一篇短文,根据短文内容,完成后面的选择题。​
   Hello!My name is Oliver.I have a happy family and there are four people in it.My parents are both teachers.My sister Mary and I are both students.
   Last Sunday,we were busy.In the morning,we visited my grandparents.We went to their house in my father's car.My grandmother cooked nice food for us.We went home after lunch.
   In the afternoon,we were all at home.My parents cleaned the house.My sister did her homework in her room.After that,she called her friend Chen Jie.They were happy and they laughed a lot.What did I do that afternoon?I washed my clothes that afternoon.
   Everyone in my family was very happy last Sunday.
39. Oliver's parents are both        .
A.scientists
B.teachers
C.doctors
D.workers
40. Oliver and his family were         last Sunday.
A.sorry
B.sad
C.angry
D.busy
41. Oliver went to his grandparents' house         last Sunday morning.
A.by car
B.by bike
C.on foot
D.by bus
42. Chen Jie is Oliver's sister's        .
A.coach
B.student
C.friend
D.kid
43. Oliver         at home last Sunday afternoon.
A.cleaned the house
B.watched TV
C.cooked food
D.washed clothes
共享时间:2024-05-01 难度:2 相似度:2
223261. (2025•高陵区•三下期中) 阅读下面的短文,根据短文内容,选择正确的答案,填序号。
    Hello,I'm Luke.I am an elephant.I'm from a zoo in Thailand.I have a big body,two big ears and a long nose.I drink(喝水) with my nose.I like bananas.
    This is my mother.Her name is Susie.She likes grapes.My mother and I are popular(受欢迎的).People often draw pictures for us.
35. Luke is a(n)        .
A.rabbit
B.dog
C.elephant
36. Luke is from        .
A.the US
B.Thailand
C.China
37. Luke         with his nose.
A.drinks
B.hears
C.sees
38. Susie is Luke's(Luke的)        .
A.sister
B.mother
C.father
39. People often         for Luke and Susie.
A.say thanks
B.sing and dance
C.draw pictures
共享时间:2025-05-01 难度:2 相似度:2
222859. (2023•未央区•四上期末) 阅读短文,选择正确答案。
   This is a picture of my family.I put it on the desk in my bedroom.Look!They are my grandparents.They're farmers.They are not very old.My dad is a football player.He is strong.My mum is an English teacher.She iort and thin.Oh,this is my sister.She's friendly.She's 10.She likes English and maths.The boy is me.I like music and books.
(1)My grandparents are        .
A.doctors
B.farmers
C.teachers
(2)My dad is_____.My mum is_____.        
A.strong,thin
B.short,thin
C.strong,tall
(3)My mum is a(n)        teacher.
A.maths
B.Chinese
C.English
(4)My sister likes        .
A.music and books
B.English and music
C.English and maths
(5)My family has        people.
A.five
B.six
C.seven
共享时间:2023-02-28 难度:2 相似度:2
222602. (2023•雁塔区•四上期末) 阅读选择。
   Hi!My name's Amy.Look at my family photo.This is my father.He's a teacher.He's tall.He likes sports.This is my mother.She's a teacher,too.She likes reading.This is my brother.He's a baseball player.He's strong.I love my family.
44. What's Amy's father?        
A.He's a teacher.
B.He's a doctor.
45. What's Amy's mother?        
A.She's a teacher.
B.She's a nurse.
46. Is Amy's father tall?        
A.No,he isn't.
B.Yes,he is.
47. Is Amy's brother strong?        
A.No,he isn't.
B.Yes,he is.
48. How many people are there in Amy's family?        
A.4.
B.5.
共享时间:2023-02-28 难度:2 相似度:2
222310. (2024•灞桥区•五上期末) 阅读下面一篇短文,根据短文内容补全后面的句子。​
   Hello!My name is John.There are four people in my family.
   My father is a doctor.He is hard-working.He is helpful to our family.His favourite food is beef noodles.My mother is a maths teacher.She is very strict.She can cook nice dinners for us.Her favourite food is salad.
   My brother is a polite boy.He is fifteen years old.His favourite food is sandwiches.Where is he now?He is in his bedroom now.He often reads books there every evening.
   I'm in my bedroom,too.Look!This is my desk.There is a computer,a phone and some books on it.That is my bed.My schoolbag is on it and my shoes are under it.
(1)There are        in John's family.
(2)John's father's        is beef noodles.
(3)John's mother is a        and she is very strict.
(4)John's brother often        in his bedroom every evening.
(5)There is a        ,a        and some books on John's desk.
共享时间:2024-02-10 难度:2 相似度:2
227344. (2022•莲湖区•四下期末) 根据短文内容,判断正误。(正确的打"√" ,错误的打"×"。)
   Look,this is a photo of my family.I put it on the desk in my bedroom.Look!They are my grandparents.They are not very old.My dad is strong.My mom is thin.Oh,this is my sister.She's quiet.She's 10.She's a good student.She likes English and sports.The boy is me.I like music and books.
25. My dad is strong.My mom is thin.        
26. My grandpa and grandma are very old.        
27. My sister is 10.She's a good student.        
28. My sister likes English and sports.        
29. I am a girl.I like music and books.        
共享时间:2022-07-28 难度:2 相似度:2
221375. (2025•灞桥区•四上期末) 阅读下面的材料,完成后面的选择题。
   Hi!My name is Chen Jie.Meet my family.
   This is my father.He is a doctor.He is tall.This is my mother.She is a teacher.She iort and thin.Look at that boy!He is my brother.His name is Chen Dong.He is ten.He iort and fat.Who is this girl?She is my sister.She is tall and thin.She is very friendly.She is a student.What's her name?Her name is Chen Li.
(1)Chen Jie's father is a        .
A.teacher
B.doctor
C.driver
(2)Chen Jie's mother is        .
A.short and thin
B.tall and thin
C.short and fat
(3)Chen Dong is Chen Jie's brother and he is        .
A.8
B.9
C.10
(4)Chen Jie's sister is Chen Li.She is very        .
A.quiet
B.strong
C.friendly
(5)How many people are there in Chen Jie's family?        
A.4.
B.5.
C.6.
共享时间:2025-02-28 难度:2 相似度:2
220939. (2025•未央区•三下期末) 阅读短文,判断句子正(T)误(F)。
    I am Lisa,I'm twelve years old.I'm from the USA.I'm a student.I'm short and thin.This is my family.My father is a teacher.He's tall and strong.He likes apples.That woman is my mother.She is a teacher too.She likes bananas and grapes.The little boy is my brother.He's seven years old.He is cute.He has fifteen balls.I love my family.

(1)Lisa is a student.        
(2)Lisa's father is tall and fat.        
(3)Lisa's mother likes apples and grapes.        
(4)Lisa's brother is 11 years old.        
(5)Lisa's brother has fifteen balls.        
共享时间:2025-07-26 难度:2 相似度:2
221389. (2025•灞桥区•三上期末) 阅读短文,完成下列任务。
   The zoo is nice.I see five cute pandas.The pandas are black and white.I see a grey(灰色的) elephant.It's big.I see many bears.How many?One,two,three…nine.Oh,what's that?It's a brown lion.Look at the birds!They are blue.I see six tigers.The tigers are yellow and black.I like the zoo.I am happy today.
任务一:读短文,为动物选择相应的颜色,将序号写在图下的括号内。
A.black and white
B.yellow and black
C.blue
D.brown
E.grey
德优题库
任务二:读短文,将下列动物与相应的数量连线。
德优题库
共享时间:2025-03-20 难度:2 相似度:1
226171. (2023•高新区•三上期末) 阅读短文,根据短文内容选择正确答案。
   I'm Tom.I have many toys(玩具).Look!I have a toy bear.It is brown.This is a toy panda.It's black and white.It's fat.I have two toy dogs.This dog is white.That dog is brown.Look at the toy monkey.It's red.And I have two toy tigers.The tigers are yellow and black.How many toys?One,two,three…seven toys.Let's play!
29. The toy bear is        .
A.white
B.black
C.brown
30. The toy panda is        .
A.fat
B.big
C.funny
31. Tom has        toy dogs.
A.four
B.two
C.three
32. The toy        is red.
A.tiger
B.elephant
C.monkey
33. Tom has        toys.
A.7
B.6
C.5
共享时间:2023-03-20 难度:2 相似度:1
226101. (2023•莲湖区•六上期末) 阅读短文,根据短文信息,完成海报内容。
   Ken likes playing basketball with his friends at weekends.Tomorrow is Sunday.He wants to invite(邀请) his classmates to join his basketball club and play together.They will meet on the playground.
Welcome to Our Club
What do you often do at (29)       
Do you like(30)       
Come on!Join our(31)       .
Let's(32)        together.
See you on the(33)       
共享时间:2023-02-18 难度:2 相似度:1
226080. (2023•莲湖区•三上期末) 阅读故事,判断句子正(T)误(F)。
德优题库
Hi,I'm Mr Pencil.
德优题库
I have three friends.We live (居住) in the pencil box.
德优题库
Look,this is my friend,Miss Ruler.She is red.
德优题库
This is my friend,Mr Pen.He is black.
德优题库
This is Miss Eraser.She is green and white.
德优题库
We are happy.We like to play in the pencil box.
36. Mr Pencil lives in a bag.        
37. Mr Pencil has a brother.        
38. Miss Ruler is yellow.        
39. Miss Eraser is green and white.        
40. Mr Pencil has three friends.        
共享时间:2023-03-04 难度:2 相似度:1
225643. (2023•莲湖区•五上一月) 根据图片信息,填入合适的单词,完成Mike的个人介绍。
德优题库
     Hello,my name is Mike.I'm tall and strong.My favourite day is Monday,I have a computer class on that day.I have lunch at school.I have (20)       and salad on(21)       .They are healthy.After school,I often clean the classroom and play(22)       with my friends.Next Friday,we'll have a party.I can draw(23)       but I can't do(24)       kung fu.
共享时间:2023-10-15 难度:2 相似度:1

dyxxyyyn

2024-11-03

小学英语 | 三年级上 | 阅读题

  • 下载量
  • 浏览量
  • 收益额
  • 0
  • 6
  • 0
相同试题
试题下载
试题内容
调用试题名称
共享人
唐老师
试题题型
解答题
试题难度
试题题源
2020*西工大*期末
下载次数
168次
下载金币
5德优币(当前结余18德优币)
温馨提示
该试题下载至自主题库后,下载、备课永久免费!
试卷设置
试卷名称
省市校区
阶段科目
年份卷型
选择类型
已选考点
在线训练
视频讲解
温馨提示
视频讲解正在加载中、请等待!
温馨提示
对不起!这是别人共享的试题,需要下载到自主题库后,可将该试题添加到白板
视频解析购买
支付方式
德优币数
本次消耗0德优币
温馨提示

客服电话:400-816-0029,服务邮箱:610066832@qq.com

视频资源

试题找茬
纠错类型
纠错描述
温馨提示
共享试题、试卷经平台审核通过后方可展示,并永久享用用户下载分红权!