首页 | 客服 | 上传赚现
AI助手
德优题库AI助手

AI助手

搜题▪组卷

(1)

服务热线

400-816-0029

    自建题库,共享分红

德优题库QQ交流群

223007. (2023•莲湖区•四下期末) 阅读短文,根据短文内容选出正确的一项完成下列句子。
   Hi!I'm Mike.Today is hot.My mother puts on her sunglasses.And I put on my hat.We go out to buy vegetables.Look at these tomatoes.They are red.I like them.We buy some green beans,too.My mother likes them.We buy five potatoes for my father.They are two yuan.How cheap!Now,it's five o'clock in the afternoon.Time to go home.
39. It's         today.
A.warm
B.cold
C.hot
40. Mike's mother puts on her         today.
A. 德优题库
B. 德优题库
C. 德优题库
41. Mike's mother likes        .
A.tomatoes
B.green beans
C.potatoes
42. Are the potatoes cheap?        
A.Yes,they are.
B.No,they aren't.
C.We don't know.
43. Mike and his mother go home at        .
A.5:00 a.m.
B.5:00 p.m.
C.5:30 p.m.
共享时间:2023-07-13 难度:1
[考点]
人与自我,
[答案]
(1)C
(2)B
(3)B
(4)A
(5)B
[解析]
39. A温暖的,B冷的,C热的。根据Today is hot.(今天很热。)可知今天很热。故选:C。
40. A围巾,B太阳镜,C帽子。根据 My mother puts on her sunglasses.(我妈妈戴上太阳镜。)可知Mike的妈妈戴上太阳镜。故选:B。
41. A西红柿,B青豆,C土豆。根据We buy some green beans,too.My mother likes them.(我们也买了一些青豆。我妈妈喜欢它们。)可知Mike的妈妈喜欢青豆。故选:B。
42. A是的,它们是,B不,它们不是,C我们不知道。根据They are two yuan.How cheap!(它们是两元。真便宜!)可知土豆很便宜!故选:A。
43. A上午5点,B下午五点,C下午5点30分。根据It's five o'clock in the afternoon.Time to go home.(现在是下午五点。该回家了。)可知他们是下午五点回家的。故选:B。
[点评]
本题考查了"人与自我,",属于"常考题",熟悉题型是解题的关键。
转载声明:
本题解析属于发布者收集录入,如涉及版权请向平台申诉! !版权申诉
224251. (2020•周至县•六上期中) 阅读短文,根据短文内容判断下列句子正误,正确的打"√" ,错误的打"×"。
    Where do we live?Do you know?Of course,we live on the earth.It's a nice home.We can see many trees,flowers,lakes(湖泊),rivers and so on(等等)。But some people don't love the earth.They cut down trees,pick flowers and make the water dirty.These are bad for our earth.What should we do?I think we should plant more trees and flowers.They make the earth very beautiful.And we should also do something to make the water clean.It's good for our health.Then( 然后)our earth will be more beautiful.

25. We don't live on the earth.        
26. We can't see any trees or rivers on the earth.        
27. Some people don't care for the earth.        
28. We should plant more trees and flowers.        
29. We should make the water dirty and it's good for our health.        
共享时间:2020-11-26 难度:1 相似度:2

dyxxyyyn

2023-07-13

小学英语 | 四年级下 | 阅读题

  • 下载量
  • 浏览量
  • 收益额
  • 0
  • 4
  • 0
相同试题
试题下载
试题内容
调用试题名称
共享人
唐老师
试题题型
解答题
试题难度
试题题源
2020*西工大*期末
下载次数
168次
下载金币
5德优币(当前结余18德优币)
温馨提示
该试题下载至自主题库后,下载、备课永久免费!
试卷设置
试卷名称
省市校区
阶段科目
年份卷型
选择类型
已选考点
在线训练
视频讲解
温馨提示
视频讲解正在加载中、请等待!
温馨提示
对不起!这是别人共享的试题,需要下载到自主题库后,可将该试题添加到白板
视频解析购买
支付方式
德优币数
本次消耗0德优币
温馨提示

客服电话:400-816-0029,服务邮箱:610066832@qq.com

视频资源

试题找茬
纠错类型
纠错描述
温馨提示
共享试题、试卷经平台审核通过后方可展示,并永久享用用户下载分红权!