首页 | 客服 | 上传赚现
AI助手
德优题库AI助手

AI助手

搜题▪组卷

(1)

服务热线

400-816-0029

    自建题库,共享分红

德优题库QQ交流群

222781. (2025•西咸新区•四上期末) 阅读短文,根据短文内容判断下列各小题说法的正误。正确的写"√",错误的写"×"。
ㅤHello!I'm Alice.I'm in the zoo.I see(看见) an elephant.And this is a bear.It's black.Those are three tigers.One tiger is white.And two tigers are yellow.
39. My name is Alice.        
40. I'm in the zoo.        
41. I see 2 elephants.        
42. The bear is black.        
43. Two tigers are white.        
共享时间:2025-02-28 难度:2
[考点]
动物故事,记叙文,
[答案]
(1)√
(2)√
(3)×
(4)√
(5)×
[解析]
39. 由Hello!I'm Alice.(你好!我是爱丽丝。)可知我的名字是爱丽丝。此处描述相符。故答案为:√。
40. 由.I'm in the zoo.(我在动物园里。)可知我在动物园里。此处描述相符。故答案为:√。
41. 由I see(看见) an elephant.(我看到一头大象。)可知此我看到一头大象而不是两头大象。处描述不相符。故答案为:×。
42. 由And this is a bear.It's black.(这是一只熊。它是黑色的。)可知这熊是黑色的。此处描述相符。故答案为:√。
43. 由And two tigers are yellow.(两只老虎是黄色的。)可知两只老虎是黄色的而不是白色的。此处描述不相符。故答案为:×。
[点评]
本题考查了"动物故事,记叙文,",属于"易错题",熟悉题型是解题的关键。
转载声明:
本题解析属于发布者收集录入,如涉及版权请向平台申诉! !版权申诉
220921. (2025•未央区•四下期末) 阅读短文,选择正确的答案,将字母序号填入括号内。
    Today I go shopping with my mother.First,we go to the clothes store.My mother buys a nice dress.It's 150 yuan.And she buys a red shirt for me.It's 80 yuan.Then in the vegetable store,we buy some tomatoes,green beans and onions.They are 10 yuan each.We don't need fruit,so we don't go to the fruit store.Then(然后) we go home.

(1)My mother's dress is         .
A.too long
B.nice
C.bad
(2)My mother buys a red         for me.
A.hat
B.dress
C.shirt
(3)We buy some         in the vegetable store.
A.tomatoes,onions and potatoes
B.tomatoes,green beans and onions
C.tomatoes,carrots and onions
(4)They don't go to the         store.
A.clothes
B.fruit
C.vegetable
(5)They totally spend(总共花费)         yuan on the clothes.
A.240
B.250
C.230
共享时间:2025-07-19 难度:2 相似度:1
221585. (2024•新城区•五上期末) 阅读,判断正误,正确的描述选择T,错误的描述选择F。
   My name is Li Hua. .There are four smart classroom(智慧教室) in our school.I can learn English on the iPad.It's so wonderful!Now I can speak English very well.There is after-school care(课后托管),too.From Mondays to Thursdays,I can finish my homework at school.I like Fridays best.I have a football class on the playground.Mr Chen is our football teacher.He is young and kind.On the weekend ,I often go to the park and play football.I'm so happy.
(1)There is after-school care in Li Hua's school.        
(2)Li Hua can finish homework at school on Friday.        
(3)Li Hua can sing English songs very well.        
(4)Mr Chen is a football teacher.        
(5)Li Hua likes the weekend best.        
共享时间:2024-02-10 难度:2 相似度:1
221586. (2024•新城区•五上期末) 今天是周日,Lucy过得非常开心。阅读她的日记,选择正确的答案。
2023.9.10 Sunday It's sunny today.I have a nice day with Zhang Peng.Zhang Peng is my new friend.He is clever and friendly.In the morning,we go to a village.Zhang Peng's grandparents live there.Near their house,there is a forest.There are many flowers in the forest.We play games there.In the afternoon,we go to Chen Jie's home.She has a nice room.There is a big bed near the wall.On the bed there are some pretty dolls.And there are some green plants near the window.
(1)What's Zhang Peng like?        
A.He's funny and polite.
B.He's hard-working.
C.He is clever and friendly.
(2)Zhang Peng's grandparents' house is        .
A.near the forest
B.in the forest
C.behind the mountain
(3)We        in the forest on Sunday morning.
A.draw cartoons
B.play games
C.go fishing
(4)There are some pretty dolls        .
A.in Chen Jie 's box
B.on Chen Jie's desk
C.on Chen Jie' s bed
(5)Are there any green plants in Chen Jie's room?        
A.Yes ,there are.
B.No,there aren't.
C.We don't know.
共享时间:2024-02-10 难度:2 相似度:1
222523. (2023•长安区•六上期末) 阅读短文,判断对(√)错(×)。
   I'm Peter.I'm a teacher.I'm very busy every day.Early in the morning.I go to work by subway.After breakfast ,I teach math in a school.I have three classes in the morning,I have lunch at school.I read some newspapers(报纸)and have one class in the afternoon.At 5:30,I go home.On sunny days,I usually play football with my son.My family have a great dinner at home.Then I watch TV.I like watching news(新闻).I go to bed at 10:00.
42. Peter's father is a teacher.        
43. Peter goes to work by subway.        
44. Peter teaches math.        
45. Peter has three classes in a day.        
46. Sometimes Peter plays football with his friends.        
共享时间:2023-02-18 难度:2 相似度:1
222740. (2023•西咸新区•四下期末) 阅读短文,根据短文内容判断下列句子的正(√)误(×)。
   Hello!I'm Su Nan.I have a friend.His name is Mike.Mike is good at English.He can speak English well.And Mike likes PE.He does exercise every morning.What about me?I like to see films.So(所以) I often go to the cinema.I like to read books,too.There are many books in my bedroom.This Saturday,I'm going to fly a kite with Mike.We are going to be happy.
34. Mike can speak English well.        
35. Mike does his homework every morning.        
36. Su Nan often goes to the cinema.        
37. We can see many books in Su Nan's bedroom.        
38. Su Nan and Mike are going to play football this Saturday.        
共享时间:2023-07-16 难度:2 相似度:1
222801. (2023•西咸新区•三上期末) 阅读短文,判断下列说法是否符合短文内容,符合的打"√",不符合的打"×"。
ㅤHello!I'm Wu Chen.I'm a student of Yangguang School.Our school is not big but nice.There is a playground in the school.I like to run on the playground.My friend likes the garden in our school.It's near the playground.Many trees and flowers(鲜花)are in it.We like our school.
43. Wu Chen is a student.        
44. Wu Chen's school is big and nice.        
45. Wu Chen likes to jump on the playground.        
46. There is a garden near the playground.        
47. Wu Chen likes her school.        
共享时间:2023-03-30 难度:2 相似度:1
226052. (2023•莲湖区•三下期末) Read and finish.阅读短文,补全人物信息。
My New Friends Hello!My name is Peter.I'm 9 years old.I'm from Xian.I'm short and fat.I like strawberries.They are yummy.I have two new friends.Let's meet my friends.This is Jack.He is 10 years old.He is from Beijing.He is tall and thin.He likes oranges.That is Sam.He is 9 years old.He is from Hangzhou.He iort and thin.He likes grapes.
Age(年龄) City(城市) Appearance(外貌特点) Fruit(喜欢的水果)
Peter                                
Jack                                
Sam                                
共享时间:2023-07-25 难度:2 相似度:1

dyxxyyyn

2025-02-28

小学英语 | 四年级上 | 阅读题

  • 下载量
  • 浏览量
  • 收益额
  • 0
  • 5
  • 0
相同试题
试题下载
试题内容
调用试题名称
共享人
唐老师
试题题型
解答题
试题难度
试题题源
2020*西工大*期末
下载次数
168次
下载金币
5德优币(当前结余18德优币)
温馨提示
该试题下载至自主题库后,下载、备课永久免费!
试卷设置
试卷名称
省市校区
阶段科目
年份卷型
选择类型
已选考点
在线训练
视频讲解
温馨提示
视频讲解正在加载中、请等待!
温馨提示
对不起!这是别人共享的试题,需要下载到自主题库后,可将该试题添加到白板
视频解析购买
支付方式
德优币数
本次消耗0德优币
温馨提示

客服电话:400-816-0029,服务邮箱:610066832@qq.com

视频资源

试题找茬
纠错类型
纠错描述
温馨提示
共享试题、试卷经平台审核通过后方可展示,并永久享用用户下载分红权!