首页 | 客服 | 上传赚现
AI助手
德优题库AI助手

AI助手

搜题▪组卷

(1)

服务热线

400-816-0029

    自建题库,共享分红

德优题库QQ交流群

222623. (2023•雁塔区•三下期末) 阅读小故事,根据故事内容,完成下列任务。
德优题库
This is Amy.
This is Alice.
They are good friends.
They get a toy box.
德优题库
The toy box is very,very big.
It can't get into the door.
德优题库
Amy has a good idea.
Now the toy box can get into the door.
德优题库
Wow,so many toys are in the box!
Let's play together.
任务一:根据故事内容,选择正确答案。
28. Alice is Amy's        .
A.sister
B.teacher
C.friend
29. They get a        .
A.toy boat
B.toy box
C.desk
30. The toy box is        .
A.short
B.big
C.small
31.        has a good idea.
A.Amy
B.Alice
C.Amy's dad
32. I see        in the box.
A.many books
B.many apples
C.many toys
任务二:箱子里有什么呢?观察图片,选择合适的内容填空,补全短文。
balls;small boats;toy cars;toy ducks;toy monkey
In the toy box,I see a28.        ,two29.        ,three30.        ,four31.        and five32.        .
共享时间:2023-07-15 难度:2
[考点]
人物故事,记叙文,
[答案]
任务一:
(1)C
(2)B
(3)B
(4)A
(5)C
任务二:
(1)toymonkey
(2)toyducks
(3)smallboats
(4)toycars
(5)balls
[解析]
任务一:
(1)A.姐姐,B.教师,C.朋友。由This is Amy.This is Alice.They are good friends.(这是艾米。这是爱丽丝。他们是好朋友。)可知 爱丽丝是艾米的朋友。故选:C。
(2)A.玩具船,B.玩具盒子,C.桌子。由They get a toy box.(他们得到一个玩具盒子。)可知他们得到了一个玩具盒子。故选:B。
(3)A.短的,B.大的,C.小的。由The toy box is very,very big.(这个玩具盒子非常非常大。)可知玩具盒子是大的。故选:B。
(4)A.艾米,B.爱丽丝,C.艾米的爸爸。由Amy has a good idea.(艾米有个好主意。)可知艾米有个好主意。故选:A。
(5)A.很多书,B.许多苹果,C.许多玩具。由Wow,so many toys are in the box!(哇,盒子里有这么多玩具!)可知我在盒子里看到了许多玩具。故选:C。
务二:
(1)观察图片可知,玩具盒子里有一只玩具猴子,选项toy monkey(玩具猴子)符合。故答案为:toy monkey。
(2)观察图片可知,玩具盒子里有两只玩具鸭子,选项toy ducks(玩具鸭子)符合。故答案为:toy ducks。
(3)观察图片可知,玩具盒子里有三艘小船,选项small boats(小船)符合。故答案为:small boats。
(4)观察图片可知,玩具盒子里有四辆玩具车,选项toy cars(玩具汽车)符合。故答案为:toy cars。
(5)观察图片可知,玩具盒子里有五个球,选项balls(球)符合。故答案为:balls。
[点评]
本题考查了"人物故事,记叙文,",属于"必考题",熟悉题型是解题的关键。
转载声明:
本题解析属于发布者收集录入,如涉及版权请向平台申诉! !版权申诉
225596. (2023•新城区•六上一月) 阅读下列文章,选择正确答案。
Famous Chinese Athletes德优题库
     Ma Long is a great ping- pong player.He is from Anshan,Liaoning.He won(赢得) five Olympic gold medals(奥林匹克金牌).He is very famous.He has lots and lots of fans all over the world.They call him the hexagon warrior(六边形战士).
     Quan Hongchan is a diver.She won her first Olympic gold medal when she was 14 years old.In the Hangzhou Asian Games 2023(2023 年杭州亚运会),she won two gold medals again.She iort and thin.But she is great.
     Su Bingtian is a short distance runner.He iort and strong.He is the fastest(最快的) runner in Asian(亚洲).He got his first Olympic bronze medal in Olympic Games Tokyo 2020.He is also a professor(教授) in Jinan University.

38. In Chinese,diver should be        .
A.乒乓球运动员
B.跳水运动员
C.短跑运动员
39. What does Ma Long do?        
A.He is a ping- pong player.
B.He is a diver.
C.He is a runner.
40. What is Quan Hongchan like?        
A.She iort and thin.
B.She iort and strong.
C.She is tall and strong.
41. Who is a professor?        
A.Quan Hongchan
B.Ma Long
C.Su Bingtian
42. In Chinese,athleteould be        .
A.职业
B.人民
C.运动员
共享时间:2023-10-23 难度:2 相似度:2
223583. (2023•未央区•五上期中) 阅读短文,根据短文内容选择合适的答案。
    Wang Yaping is the first Chinese woman to walk in space.She was born in 1980.She is from Shandong.Yaping is clever and hard- working.In 2022,she lived in the space station for several months.In the space station,there is delicious and healthy food.She can have beef,chicken,vegetables and so on.Apples are her favourite food.She can read books,sing songs and use a bike.But she can't wash her clothes.She can put the dirty clothes in a box.And she can put on new ones.She is a teacher in space,too.Many Chinese students have a lesson with her through live- streaming(通过直播).Children love this kind and funny teacher.

33. — Where is Wang Yaping from?
— She is from        .
A.space
B.Shandong
C.the space station
34. Wang Yaping is        .
A.clever
B.hard- working
C.both A and B
35. — What's Wang Yaping's favorite food?
       
A.Beef
B.Tea
C.Apples
36. Wang Yaping can't        .
A.sing songs
B.wash her clothes
C.use a bike
37. She can put the dirty clothes in a box.Here" dirty" means        .
A.旧的
B.脏的
C.老的
共享时间:2023-11-14 难度:2 相似度:2
225595. (2023•新城区•六上一月) 阅读短文,判断下列句子正(T)误(F)。
     I'm Sarah.I live in a big city.Usually my father goes to work by car.He likes driving,but he doesn't like driving to work.Why is that?Because it takes too much time.There is always a lot of traffic.His car is very slow.He goes home very late every day.And he is very tired(累的).He doesn't like playing with me after work.Today,he is happy." There is going to be a subway line near our home!I am going to work by subway next year.It is fast.I can read newspapers on the subway.I can listen to music,too!" My mom says," Then you can come back early and cook the meals."I say," You can play with me after work."

33. Sarah's father goes to work by subway now.        
34. He likes driving to work.        
35. He goes home very late every day.        
36. He often plays with Sarah after work.        
37. It's fast to take a subway.        
共享时间:2023-10-23 难度:2 相似度:2
221356. (2025•灞桥区•五上期末) 阅读下面一篇英语短文,判断后面的句子是(√)否(×)正确。
   Hello!I'm Mike.Today is Sunday.And it's sunny today.In the morning,I ride my bike to my grandparents' house.There is a big and beautiful nature park in front of their house.And there is a river behind their house.My grandfather often goes fishing there on sunny days.
   My grandmother and I often go to the park.There is a small lake in it.And there are some small boats on it.I often go boating with my grandmother there.After that,we often go to the restaurant beside the lake to have lunch.I like to have hamburgers there.They are very tasty.My grandmother likes to have beef noodles and my grandfather likes to have fish sandwiches.We often have fun there.
(1)Mike walks to his grandparents' house this morning.        
(2)There is a river in front of Mike's grandparents' house.        
(3)The word"it"in the passage refers to(指的是)"the small lake".        
(4)Mike often goes boating with his grandfather in the nature park.        
(5)The word"tasty"in the passage means(意思是)"delicious".        
共享时间:2025-02-10 难度:2 相似度:1
227206. (2022•临潼区•四上期末) True or false. (阅读短文判断正"T"误"F"。)
   My name is Alice.There are four people in my family.My father is a worker(工人).He is tall and strong.My mother is a doctor.She likes fish and vegetables.My brother is a driver.He likes noodles very much.I am a student.I like rice and eggs.
31. Alice is a student.        
32. There are five people in Alice's family.        
33. Alice's father is farmer.        
34. Alice's mother likes rice and vegetables.        
35. Alice likes rice and eggs.        
共享时间:2022-02-28 难度:2 相似度:1
226831. (2022•阎良区•六上期末) 阅读下面材料,根据其中的内容选出能完成所给句子或回答所提问题的一个最佳答案。
德优题库 My name is Chen Jie.There are three people in my family .My father is a coach.He works in a gym.My mother is a nurse in a hospital.I'm a pupil.I want to be a secretary,because I like using computers.And I can type quickly.
德优题库 I'm Zhang Peng.My parents are teachers at school.My father is a science teacher.But my mother teaches Chinese.My brother is a basketball player.I'm a student.I want to be a football player.I'm very interested in sports.I love my family.
36. Where does Chen Jie's mum work?        
A.In a gym.
B.At school.
C.In a hospital.
37. Does Chen Jie like using computers?        
A.We don't know.
B.No,she doesn't.
C.Yes,she does.
38. Zhang Peng's dad teaches         .
A.PE
B.science
C.Chinese
39. Zhang Peng wants to be a football player,because        .
A.he likes sports
B.he can run quickly
C.his brother is a football player
40. How many people are there in Zhang Peng's family?        
A.Three.
B.Five.
C.Four.
共享时间:2022-02-18 难度:2 相似度:1
226857. (2022•西安东方小学•四上期末) 阅读短文,判断下列说法是否符合短文内容,符合的打"√",不符合的打"×"。
     I am Mike.I have a cousin.His name is Zhang Peng.He is from China.He is a driver.He is quiet and friendly.He likes chicken and beef for dinner.But he can't use the fork.Look!You can see a phone in his hand.It's black.He likes it very much.
34. Zhang Peng is Mike's cousin.        
35. Zhang Peng is from China.        
36. Zhang Peng is not a driver.        
37. Zhang Peng can use the fork.        
38. The phone is in Zhang Peng's hand.        
共享时间:1970-01-01 难度:2 相似度:1
226953. (2022•西咸新区•四上期末) 阅读短文,判断下列说法是否符合短文内容,符合的涂"√",不符合的涂"×"。
   I'm Colin.Look at the man.He's my father.He is a doctor.He likes noodles.And he has noodles every day.On Saturday,he often runs in the morning.After that,he and my sister sing songs together in our garden.In the afternoon,he likes to watch TV.In the evening,he often goes to bed early.
32. Colin's father is a doctor.        
33. Colin's father doesn't have noodles on Friday.        
34. Colin's father often runs on Saturday morning.        
35. Colin's father and Colin sing songs in the garden.        
36. Colin's father often goes to bed late on Saturday.        
共享时间:2022-02-28 难度:2 相似度:1
227004. (2022•西咸新区•五上期末) 阅读短文,根据短文内容判断下列句子的正(√)误(×)。
   Su Nan is a Chinese boy.He is twelve years old.He is tall and thin.And he likes sports very much.His favorite sport is football.He can play football very well.His father and uncle love football,too.His father is good at playing sports.He is very strong.He often plays football with Su Nan on Sunday.Su Nan's uncle can't play football well.But he likes to watch football games(比赛).On Friday evening,he often watches football games at nine.And he goes to bed at twelve.
39. Su Nan is from France.        
40. Su Nan likes football best.        
41. Su Nan's dad is a strong man.        
42. Su Nan's uncle can play football well.        
43. Su Nan's uncle often watches football games at 12:00 on Friday.        
共享时间:2022-02-10 难度:2 相似度:1
227095. (2022•经开区•五上期末) 读短文,选择正确的答案。
   Mr Brown lives in a nice house in a small town with his wife(妻子) ,Mrs Brown.From Monday to Friday he works in an office near his house.On weekends,he doesn't work .So,he is free on Saturdays and Sundays.He has a nice garden beside his house.He likes growing the flowers in the garden on Saturdays and Sundays.The flowers are very beautiful and Mrs Brown likes them very much.She often helps Mr Brown.
38. Mr Brown lives in         with his wife.
A.a city
B.a small town
C.a big town
39. He works         days a week in his office.
A.four
B.five
C.six
40. He is         on Saturdays and Sundays.
A.free
B.busy
C.happy
41. He likes         on Saturdays and Sundays.
A.working in his garden
B.walking in his garden
C.growing the flowers
42. Mrs Brown         the flowers.
A.likes
B.doesn't like
C.often helps
共享时间:2022-02-10 难度:2 相似度:1
227145. (2022•临潼区•五上期末) 阅读短文,根据短文内容判断下列句子的正(T)误(F)。
   Hello,I am Mike.I have a new friend.His name is Robin.He is a robot!He is very clever and helpful!He can read books and sing English songs.He can speak English,but he can't speak Chinese.He can help my mum wash clothes and cook dinner.He often cooks noodles for me.Noodles are my favourite food.He usually plays ping-pong with me after school.We sometimes go boating in the nature park on the weekend.I like him very much!
34. My friend Robin is a robot.        
35. Robin can read books,sing Chinese songs and speak English.        
36. Robin can help my mum cook dinner and wash clothes.        
37. Robin's favourite food is noodles.        
38. Robin sometimes goes boating with me on Saturdays and Sundays.        
共享时间:2022-02-10 难度:2 相似度:1
227175. (2022•临潼区•四下期末) 阅读短文,根据短文内容选出正确的一项完成下列句子。
   Hello!I'm Mike.This is my friend Bob.He often wears a blue jacket and yellow shoes.His father is a farmer.And he has a big farm.He goes to the farm at 7 a.m.every day.On the farm,we can see eighteen horses and twenty hens.These hens are so cute.Bob's father has some cows,too.I like them very much.I love milk but they love grass.
34. Bob often wears        .
A.a yellow jacket and blue shoes
B.blue shoes and a yellow jacket
C.a blue jacket and yellow shoes
35.        has a big farm.
A.Bob
B.Mike's father
C.Bob's father
36. The farmer goes to the farm at        .
A.7 a.m.every day
B.7 p.m.every day
C.7 o'clock in the evening
37. We can see        on the farm.
A.12 hens and 18 horses
B.20 cows and 20 hens
C.20 hens and 18 horses
38. Cows love_____but I love_____.       
A.milk;cows
B.grass;milk
C.milk;grass
共享时间:2022-07-06 难度:2 相似度:1
227326. (2022•莲湖区•六下期末) 阅读判断。
Dear Jack,
   My name is David.I am 10 years old.I study in Willow Primary School.My favourite day is Monday.We have English and science classes and we have sandwiches for lunch.Sandwiches are my favourite food.They're delicious.Monday is a great day!My favourite teacher is Miss Brown.She is our English teacher.She's tall and thin.She's young and pretty.She's very helpful.Her class is fun.We all like her very much.I can play the erhu.I can't play the piano.Can you help me?I hope to hear from you soon.
Your friend,
David

43. David is 10 years old.        
44. David's favourite food is fish.        
45. Miss Brown is David's science teacher.        
46. Miss Brown is tall and thin.        
47. David can play the piano.        
共享时间:2022-06-18 难度:2 相似度:1
227298. (2022•临潼区•六上期末) 阅读短文,根据短文内容完成下列各题。
    Hello!I'm Wu Yifan.Tomorrow is Saturday.I don't have classes.What am I going to do?In the morning,I'm going to do my homework at home.There will be an English test next Monday.I'm a little worried about it.In the afternoon,I'm going to the bookstore with my friends.We're going to walk there.In the evening,I'm going to write an email to my pen pal ,John.He lives in Canberra.He often goes to school by bus.He likes doing Chinese kung fu.I like it,too!What an interesting day!
(1)Wu Yifan feels        his English test.
(2)Wu Yifan and his friends are going to the bookstore tomorrow afternoon        .
判断下列句子的正(T)误(F)。
(3)John is Wu Yifan's pen pal.        
(4)John lives in Australia.        
(5)Wu Yifan doesn't like his Saturday.        
共享时间:2022-02-18 难度:2 相似度:1
226771. (2022•雁塔区•三下期末) 阅读判断。
   Hi!I'm Bob.Come and meet the animals.Look at my dog.It's black and white.It has big eyes.This is my bird,Polly.It's very beautiful.My cat Mimi is three years old.And I have eighteen fish.Oh!Mimi likes the fish.What about you?
34. The dog is brown and it has big eyes.        
35. Polly is a bird.        
36. The cat is four years old.        
37. Bob has 8 fish.        
38. Mimi likes the fish.        
共享时间:2022-07-16 难度:2 相似度:1

dyxxyyyn

2023-07-15

小学英语 | 三年级下 | 阅读理解

  • 下载量
  • 浏览量
  • 收益额
  • 0
  • 3
  • 0
相同试题
试题下载
试题内容
调用试题名称
共享人
唐老师
试题题型
解答题
试题难度
试题题源
2020*西工大*期末
下载次数
168次
下载金币
5德优币(当前结余18德优币)
温馨提示
该试题下载至自主题库后,下载、备课永久免费!
试卷设置
试卷名称
省市校区
阶段科目
年份卷型
选择类型
已选考点
在线训练
视频讲解
温馨提示
视频讲解正在加载中、请等待!
温馨提示
对不起!这是别人共享的试题,需要下载到自主题库后,可将该试题添加到白板
视频解析购买
支付方式
德优币数
本次消耗0德优币
温馨提示

客服电话:400-816-0029,服务邮箱:610066832@qq.com

视频资源

试题找茬
纠错类型
纠错描述
温馨提示
共享试题、试卷经平台审核通过后方可展示,并永久享用用户下载分红权!