首页 | 客服 | 上传赚现
AI助手
德优题库AI助手

AI助手

搜题▪组卷

(1)

服务热线

400-816-0029

    自建题库,共享分红

德优题库QQ交流群

221537. (2024•雁塔区•五上期末) 下面是某小学的社团招募海报,请根据海报内容完成下列任务。
The Singing ClubTime:16:30~17:30,Wednesdays
Place:Room 203
Music Teacher:Miss Li
Tel:8265163
(1)       
The Reading ClubTime:16:00~17 :00,Thursdays .
Place:Library
Chinese Teacher:Mr Zhao
Tel:8265325
(2)       
The Drawing ClubTime:16:00~17 :00,Tuesdays
Place:Room 302
Art Teacher:Ms Su
Tel:8265816
(3)       
The Football ClubTime:16:00~17:30 ,Mondays
Place:Playground
PE Teacher:Mr Bai
Tel:8265188
(4)       
任务一:请为每一则海报内容匹配相应的图片,将序号填入相应的横线内。
德优题库
任务二:根据海报内容,判断下列句子正(T)误(F)。
(5)Miss Li is a music teacher and Mr Zhao is a Chinese teacher.        
(6)You like drawing.You can go to the drawing club in the library.        
(7)You can go to the football club at 16:00 on Mondays.        
共享时间:2024-02-10 难度:2
[考点]
社团/俱乐部,应用文,
[答案]
任务一:
(1)C
(2)A
(3)D
(4)B
任务二:
(5)T
(6)F
(7)T
[解析]
任务一:
(1)由标题可知是歌唱俱乐部。故选:C。
(2)由标题可知是阅读俱乐部。故选:A。
(3)由标题可知是绘画俱乐部。故选:D。
(4)由标题可知是足球俱乐部。故选:B。
任务二:
(5)由Music Teacher:Miss Li(音乐老师:李老师)和Chinese Teacher:Mr Zhao(语文老师:赵老师)可知李老师是音乐老师,赵老师是语文老师。题干与原文相符。故答案为:T。
(6)由Place:Room 302(地点:302室)可知你喜欢画画。你可以去302室的绘画俱乐部而不是去图书馆的绘画俱乐部。题干与原文不相符。故答案为:F。
(7)由Time:16:00~17:30 ,Mondays(时间:周一16:00~17:30)可知你可以在星期一16:00去足球俱乐部。题干与原文相符。故答案为:T。
[点评]
本题考查了"社团/俱乐部,应用文,",属于"易错题",熟悉题型是解题的关键。
转载声明:
本题解析属于发布者收集录入,如涉及版权请向平台申诉! !版权申诉
221146. (2025•莲湖区•六上期末) 阅读理解。
NOTICE BOARD
(1)       
Do you like reading?Bring your favourite story books on Saturday morning.Let's read together.
Call Linda:135 xxxxxxxx
(2)       
Do you like food?Do you want to cook?Join us.We can cook delicious food together.See you in the dining hall on Sunday morning.Mike@pep.com.cn
Go swimming together!
What do you do on Saturday afternoon?I often go swimming.Do you like swimming too?Are you going swimming with me?
Call Jack:130 xxxxxxxx
Task1:Read and choose.(根据公告栏上的内容,选择恰当的标题,将序号填在横线。)
A.Let's cook together!
B.Can you cook?
C.Share our books!
Task2:Read and choose.(根据公告栏上的内容,选择正确答案。)
(1)When does Jack often go swimming?        
A.On Saturday morning.
B.On Saturday afternoon.
C.On Sunday afternoon.
(2)Where will they cook on Sunday morning?        
A.at home
B.in the dining hall
C.in the classroom
Task 3:Read and write.(Zhang Peng和Oliver想参加社团活动。根据下面的介绍,在公告栏上帮他们找到合适的联系人,将名字填在横线上。)
(1)       Zhang Peng likes reading.He has many storybooks.
(2)       Oliver is very helpful.He can do housework.He likes food.
共享时间:2025-02-18 难度:2 相似度:2
222966. (2023•莲湖区•五上期末) 学校社团招新啦!有三位同学想要报名参加社团,读一读他们的自我介绍,完成下列任务。
德优题库 Hello!My name's Lily.I' m twelve years old.I'm kind and polite.I can draw cartoons.My favourite day is Friday.Because I have an art lesson on Friday afternoon.
德优题库 Hello!I'm Tom.I' m eleven years old.I'm hard-working.I like Chinese.I can speak Chinese and sing Chinese songs.I often sing Chinese songs on Mondays.I love Monday!
德优题库 Hi!It's Jimmy here.I'm twelve years old.I'm helpful.I like sports very much.I love Thursday.Because I have a PE class on that day.I can play football in PE class.That's great!
任务一:阅读三位同学的自我介绍,帮助他们完成报名表吧。
Name:Lily
Age:12
Character:kind and polite
Ability: (30)       
Favourite day:Friday
Name:Tom
Age:11
Character: (31)       
Ability:speak Chinese,sing Chinese songs
Favourite day: (32)       
Name:Jimmy
Age:12
Character: (33)       
Ability:play football
Favourite day:Thursday
任务二:阅读三位同学的自我介绍,判断句子正(T)误(F)。
34. Lily can draw cartoons on Friday.        
35. Tom has a music class on Thursday.        
36. Jimmy can play football on Tuesday.        
共享时间:2023-02-10 难度:2 相似度:2
221125. (2025•莲湖区•五下期末) 读一读,完成任务
在英语派对中,同学们正在分享自己最喜欢的季节,根据卡片上的信息,补全短文。
Name:Bob
Season:summer
Weather:hot and sunny
Why:Children's Day,eat ice cream
Birthday Date:July 30th
Name:Chen Jie
 Season:spring
Weather:warm and windy
Why:plant trees,go on a picnic,fly kites
Different People Like Different Seasons There are four beautiful seasons in a year.Different people like different seasons.Bob likes(1)       best.The weather is(2)       and the days are long.(3)       is on June 1st.Bob is happy because he can(4)       .His birthday is on(5)       .It's in summer vacation.Chen Jie likes(6)        best.The weather is(7)       .She can do many fun things.She can(8)       ,(9)        and(10)       .
共享时间:2025-07-23 难度:2 相似度:1
221147. (2025•莲湖区•六上期末) 读一读,写一写。
德优题库
Task 1:Read and judge.(阅读邮件,判断句子正(T)误(F))。
(1)This email is from Bob to Mike.        
(2)Bob likes playing football and listening to music.        
(3)Bob's father is a businessman.        
(4)Bob's mother goes to work by car.        
(5)They often sing songs to Tom.        
Task2:Read and write.假设你是Mike,请给Bob回一封邮件,介绍自己及家人。
要求:(1)内容包括职业、爱好等;(2)不少于5句话,可适当增加内容;(3)条理清晰,语句正确,书写规范。
德优题库
共享时间:2025-02-18 难度:2 相似度:1
222982. (2023•莲湖区•四下期末) Amy收到了网友Billy的邮件,阅读邮件,完成任务。​
Dear Amy,
   How are you?I am busy every day.I get up at 6:30.I have bread and milk for breakfast.Then I go to school.My school is big and clean.We have many classrooms.My classroom is on the first floor.It's next to the teachers' office.We also have a big playground.I play football with my best friend Danny every morning.We have six classes every day.I like English class.
   Now it is cool in Sydney.I can go out and fly a kite in the park.How about your city?
Yours,
Billy
Read and choose.阅读短文,选择正确答案。
24. Billy has some        for breakfast.
A.rice and eggs
B.bread and milk
C.fruit and milk
25. Billy's school has a big        .
A.library
B.playground
C.gym
26. Danny and Billy        on the playground every morning.
A.play football
B.run
C.jump
27. Billy's classroom is        .
A.on the first floor
B.on the second floor
C.next to the library
回答问题,将答案填写在横线上。
28. What's the weather like today in Xi'an?
It's        .
共享时间:2023-07-29 难度:2 相似度:1
225296. (2024•浐灞新区•六上一月) 欢欢是乐乐刚结交的一位新朋友,她邀请乐乐去她家参加她的生日派对。请你根据邮件内容,完成下列各题。
Dear Lele,
      Welcome to my birthday party this Friday.I know you are new here,so now let me tell you the way to my home.First,you can take the No.6 bus and get off at the People's Park.Then you are on Zhongshan Street.Go straight and you can see a school on this street.It's my school.I often walk to school.But sometimes I go to school by taxi.There is a▲ beside my school.There are many books in it.Turn right at the bookstore.Go straight again(再次) and then you can see a big supermarket.My home is behind the supermarket.I'll wait for your coming at home.We will have a good time.
Yours,
Huanhuan
(一)根据邮件内容,选择正确答案。
(1)Huanhuan's birthday is on        .
A.Sunday
B.Monday
C.Friday
(2)What does the underlined phrase"get off"mean in Chinese(加下划线短语"get off"的汉语意思是什么)?        
A.下车
B.开车
C.上车
(3)How does Huanhuan sometimes go to school?        
A.德优题库
B.德优题库
C.德优题库
(二)根据邮件内容,完成下列各题。
(1)What word can you put(放)in the "▲"?
I can put "        "there.
(2)Where is Huanhuan's home?
It's        .
(3)What does Huanhuan mainly(主要地) want to tell Lele?
She mainly wants to tell Lele        .
共享时间:2024-10-11 难度:2 相似度:1
225817. (2025•周至县•真题) 请你阅读文章,完成下列任务。
     There are many rules(规则) in our life.Different places(不同的地点) have different rules.Do you know any rules?Let's have a look!
Places Rules
德优题库 1 Keep to the right.
2 Please talk quietly.
3 Keep the museum clean.
1 No photos.
2 Don't eat food.
3 No running.
德优题库 1 Take turns.
2 Take your bags with you.
3 Be kind to animals.
1 No smoking(吸烟).
2 No feeding(投喂).
3 No climbing.
任务一:阅读文章,判断句子正(T)误(F)。
(1)Different places have the same(相同的) rules.        
(2)We shouldn't feed the animals in the zoo.        
任务二:阅读文章,选择正确答案。
(3)We should keep to the right         according to the passage(根据文章).
A.in the museum
B.on the bus
C.at the zoo
(4)What can't you do in the museum?        
A.Talk quietly.
B.Keep it clean.
C.Take pictures.
(5)Can we smoke in the zoo?        
A.Yes,we can.
B.No,we can't.
C.We don't know.
共享时间:2025-07-23 难度:2 相似度:1
227557. (2025•西咸新区•真题) 六年级三班二组的同学们正在微信群里讨论各自在跳蚤市场(flea market)要售卖的物品。阅读聊天记录和活动海报,完成相应的任务。
德优题库
(A)根据聊天记录,补全海报上空缺的部分。
(1)       
A.8:30 am
B.9:00 am
C.9:30 am
(2)       
A.a football
B.a volleyball
C.a basketball
(3)       
A.¥1
B.¥2
C.¥3
(4)       
A.Eva
B.Tim
C.Lisa
(B)根据聊天记录,写出正确的答案。
(5)Kate buys the dress and football.She pays(支付)         yuan.
共享时间:2025-07-19 难度:2 相似度:1

dyxxyyyn

2024-02-10

小学英语 | 五年级上 | 任务型阅读

  • 下载量
  • 浏览量
  • 收益额
  • 0
  • 5
  • 0
相同试题
试题下载
试题内容
调用试题名称
共享人
唐老师
试题题型
解答题
试题难度
试题题源
2020*西工大*期末
下载次数
168次
下载金币
5德优币(当前结余18德优币)
温馨提示
该试题下载至自主题库后,下载、备课永久免费!
试卷设置
试卷名称
省市校区
阶段科目
年份卷型
选择类型
已选考点
在线训练
视频讲解
温馨提示
视频讲解正在加载中、请等待!
温馨提示
对不起!这是别人共享的试题,需要下载到自主题库后,可将该试题添加到白板
视频解析购买
支付方式
德优币数
本次消耗0德优币
温馨提示

客服电话:400-816-0029,服务邮箱:610066832@qq.com

视频资源

试题找茬
纠错类型
纠错描述
温馨提示
共享试题、试卷经平台审核通过后方可展示,并永久享用用户下载分红权!