首页 | 客服 | 上传赚现
AI助手
德优题库AI助手

AI助手

搜题▪组卷

(1)

服务热线

400-816-0029

    自建题库,共享分红

德优题库QQ交流群

20198. (2016•陕西省•真题) There are twenty seven bridges over the River Thames.And the Tower Bridge is the first bridge you have to pass if you go to London from the sea.It is close to the Tower of London,from which it got its name.It is a symbol (象征) of London.
The Tower Bridge was set up over the River Thames in London in 1894and is one of the finest and most famous bridges in the world.It is the only bridge over the Thames that can be raised and opened in the middle.The middle part can be raised to let the huge ships pass.It used to be raised about 50times a day,but now it is raised only 4to 5times a week.If you are lucky enough to see the bridge with its two arms open high in the air,you will never forget it.
The Tower Bridge stands just on the south side of the Tower of London.People often think they are of the same age.But in fact,the Tower of London was built a thousand years ago,while the Tower Bridge only has a history of over one hundred years.
The Tower Bridge was first painted chocolate brown.Then in 1977,it was painted red,white and blue.Its picture also appeared in the opening of the 2012Summer Olympic Games held in London.So come to visit the famous bridge.You are sure to have a wonderful experience.

41.The color of the Tower Bridge hasn't changed for more than a hundred years.     
42.In 1894,the Tower Bridge was built in London.     
43.The Tower of London has a much longer history than the Tower Bridge.    
44.The Tower Bridge is now raised less often than in the past.     
45.This passage means to introduce the Tower of London.     
共享时间:2016-07-11 难度:4
[考点]
[答案]
答案详见解答
[解析]
41 B 细节理解题:根据第四段The Tower Bridge was first painted chocolate brown.Then in 1977,it was painted red,white and blue塔桥首先被涂上了巧克力棕色,然后在1977年,它被涂成红色,白色和蓝色.它是1894年建造的,故本题错误.
42 A 细节理解题:根据第二段The Tower Bridge was set up over the River Thames in London in 1894塔桥于1894在伦敦泰晤士河上建立起来.故本题正确.
43 A 细节理解题:根据第三段But in fact,the Tower of London was built a thousand years ago,while the Tower Bridge only has a history of over one hundred years.
但事实上,伦敦塔建于一千年前,而塔桥只有超过一百年的历史.故本题正确.
44 A 细节理解题:根据第二段It used to be raised about 50 times a day,but now it is raised only 4to 5times a week过去一天提高约50次,而现在一周只4到5次.故本题正确.
45 B 大意理解题:根据第一段And the Tower Bridge is the first bridge you have to pass if you go to London from the sea如果你从海上去伦敦,塔桥是你必须经过的第一座桥.文章具体介绍了它的建造时间,地理位置,及特点等.故本题错误.
[点评]
本题考查了"史地常识类阅读,判断推理,阅读判断题",属于"综合题",做题时结合原文和题目有针对性的找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案是解题的关键。
转载声明:
本题解析属于发布者收集录入,如涉及版权请向平台申诉! !版权申诉

dcyy2016

2016-07-11

初中英语 | | 阅读理解

  • 下载量
  • 浏览量
  • 收益额
  • 0
  • 264
  • 0
相同试题
试题下载
试题内容
调用试题名称
共享人
唐老师
试题题型
解答题
试题难度
试题题源
2020*西工大*期末
下载次数
168次
下载金币
5德优币(当前结余18德优币)
温馨提示
该试题下载至自主题库后,下载、备课永久免费!
试卷设置
试卷名称
省市校区
阶段科目
年份卷型
选择类型
已选考点
在线训练
视频讲解
温馨提示
视频讲解正在加载中、请等待!
温馨提示
对不起!这是别人共享的试题,需要下载到自主题库后,可将该试题添加到白板
视频解析购买
支付方式
德优币数
本次消耗0德优币
温馨提示

客服电话:400-816-0029,服务邮箱:610066832@qq.com

视频资源

试题找茬
纠错类型
纠错描述
温馨提示
共享试题、试卷经平台审核通过后方可展示,并永久享用用户下载分红权!