首页 | 客服 | 上传赚现
AI助手
德优题库AI助手

AI助手

搜题▪组卷

(1)

服务热线

400-816-0029

    自建题库,共享分红

德优题库QQ交流群

180. (2012•陕西省•真题)
•Last month,some volunteers from Xi'an went to a middle school in the mountain area.They gave away 40beds,2computers and hundreds of books to the students.The school lies deep in the mountains.Students have to live in the school.But the school was too poor to provide beds for them,so they had to sleep on the desks.Thanks to the volunteers,now the students can sleep on their own beds in the school.
•The Zapps,from Argentina( 阿根廷),began their tour in their old cars several years ago.They travelled to over 40countries with four kids.Many people wondered what made them travel around the world.They said,"It's just oue dream,a big dream,from Argentina to the whole world.Thanks to those who supported us during our journey,our dream came true in the end."Do you want to see your dream come true?"If so,why not start right away?
•Jack Tsonis and Lindsay Morrison in Sydney decided to do something special on the UN's International Day of Peace.They both loved peace.They both wanted to break the world record for the longest handshake to bring more love and peace to the world.To break the world record,they needed to shake hands for over 11hours without a stop.Finally they make it.Their arms hurt a lot,but they were very happy.
46.The volunteer gave away      to the students.
A.beds and computers   B.clothes and books
C.desks and beds       D.beds and bags.
47.What can we learn from the second story?     
A.We can hardly travel around the world if we have an old car.
B.We can travel around the world if nobody helps us.
C.We should realize our dreams if we have lots of money.
D.We should start right away if we want to realize our dream.
48.Which is TRUE about the men in the last story?     
A.It took them less than 11hours to break the world record.
B.They were happy though they didn't break the world record.
C.Both of them loved peace.D.They often shook hands.
共享时间:2013-12-12 难度:3
[考点]
[答案]
•Lastmonth,somevolunteersfromXi'anwenttoamiddleschoolinthemountainarea.Theygaveaway40beds,2computersandhundredsofbookstothestudents.Theschoolliesdeepinthemountains.Studentshavetoliveintheschool.Buttheschoolwastoopoortoprovidebedsforthem,sotheyhadtosleeponthedesks.Thankstothevolunteers,nowthestudentscansleepontheirownbedsintheschool. •TheZapps,fromArgentina(阿根廷),begantheirtourintheiroldcarsseveralyearsago.Theytravelledtoover40countrieswithfourkids.Manypeoplewonderedwhatmadethemtravelaroundtheworld.Theysaid,"It'sjustouedream,abigdream,fromArgentinatothewholeworld.Thankstothosewhosupportedusduringourjourney,ourdreamcametrueintheend."Doyouwanttoseeyourdreamcometrue?"Ifso,whynotstartrightaway? •JackTsonisandLindsayMorrisoninSydneydecidedtodosomethingspecialontheUN'sInternationalDayofPeace.Theybothlovedpeace.Theybothwantedtobreaktheworldrecordforthelongesthandshaketobringmoreloveandpeacetotheworld.Tobreaktheworldrecord,theyneededtoshakehandsforover11hourswithoutastop.Finallytheymakeit.Theirarmshurtalot,buttheywereveryhappy. 46.Thevolunteergaveaway A tothestudents.
A.bedsandcomputers  B.clothesandbooks
C.desksandbeds      D.bedsandbags.
47.Whatcanwelearnfromthesecondstory? D 
A.Wecanhardlytravelaroundtheworldifwehaveanoldcar.
B.Wecantravelaroundtheworldifnobodyhelpsus.
C.Weshouldrealizeourdreamsifwehavelotsofmoney.
D.Weshouldstartrightawayifwewanttorealizeourdream.
48.WhichisTRUEaboutthemeninthelaststory? C 
A.Ittookthemlessthan11hourstobreaktheworldrecord.
B.Theywerehappythoughtheydidn'tbreaktheworldrecord.
C.Bothofthemlovedpeace.D.Theyoftenshookhands.
[解析]
46.A.细节理解题.根据第一个故事中的They gave away 40beds,2computers and hundreds of books to the students可知,他们捐赠的是床、电脑和书.故选A.
47.D.细节理解题.根据"Do you want to see your dream come true?"If so,why not start right away?可知,如果我们想实现梦想,就需要立刻行动起来.故选D.
48.C.细节理解题.根据最后一个故事中的they needed to shake hands for over 11hours without a stop可知,他们握手超过11个小时,故A是错误的;根据Finally they make it可知,他们成功了,故B是错误的;根据They both loved peace可知,他们两人都爱好和平,故C是正确的;D选项在文中未提及.故选C.
[点评]
本题考查了"教育文化类阅读   语言知识   ",属于"典型题",熟悉知识点是解题的关键
原创声明:
本题解析属于发布者原创,非正常渠道不可私用,违者必究! !版权申诉

玄德

2013-12-12

初中英语 | | 阅读理解

  • 下载量
  • 浏览量
  • 收益额
  • 0
  • 245
  • 0
相同试题
试题下载
试题内容
调用试题名称
共享人
唐老师
试题题型
解答题
试题难度
试题题源
2020*西工大*期末
下载次数
168次
下载金币
5德优币(当前结余18德优币)
温馨提示
该试题下载至自主题库后,下载、备课永久免费!
试卷设置
试卷名称
省市校区
阶段科目
年份卷型
选择类型
已选考点
在线训练
视频讲解
温馨提示
视频讲解正在加载中、请等待!
温馨提示
对不起!这是别人共享的试题,需要下载到自主题库后,可将该试题添加到白板
视频解析购买
支付方式
德优币数
本次消耗0德优币
温馨提示

客服电话:400-816-0029,服务邮箱:610066832@qq.com

视频资源

试题找茬
纠错类型
纠错描述
温馨提示
共享试题、试卷经平台审核通过后方可展示,并永久享用用户下载分红权!